Хитринки за всякакъв случай - 8

• 84 634
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Височината на плота
е един от важните параметри, които трябва да се определят за всеки случай индивидуално. Затова и в някои случаи работните повърхности предназначени за различни операции се разполагат на различни повърхности. За да се определи височината на работния плот трябва да се застане с лице към мястото, където ще се разполага. След това свийте ръцете в лактите под прав ъгъл и ги приберете към тялото. Изпънете дланите напред. Повърхността на плота трябва да е на разстояние на 150-200 мм под дланите. Тогава на него ще е удобно да се реже, мие и да се извършват разнообразни манипулации. За човек с ръст 1,80 м оптималната височина на кухненския плот е 850-900 мм.
http://ideidom.com/mebeli-i-aksesoari/98-kuhniata/80-2011-02-04-10-02-31

Това за мен е много полезно   bouquet

# 76
  • в сърцата на децата <3
И за мен - предстои ми да купувам кухня (и спалня, и детска, и хол, и баня... но това е друг въпрос...)   bouquet

# 77
Височината на плота
е един от важните параметри, които трябва да се определят за всеки случай индивидуално. Затова и в някои случаи работните повърхности предназначени за различни операции се разполагат на различни повърхности. За да се определи височината на работния плот трябва да се застане с лице към мястото, където ще се разполага. След това свийте ръцете в лактите под прав ъгъл и ги приберете към тялото. Изпънете дланите напред. Повърхността на плота трябва да е на разстояние на 150-200 мм под дланите. Тогава на него ще е удобно да се реже, мие и да се извършват разнообразни манипулации. За човек с ръст 1,80 м оптималната височина на кухненския плот е 850-900 мм.
http://ideidom.com/mebeli-i-aksesoari/98-kuhniata/80-2011-02-04-10-02-31

Болдваното не е съвсем вярно . Моят плот е 95 см, а аз съм 173. .Много ми  е удобен.
В момента съм на гости и тукашният плот от 88  ми  е доста нисък.

# 78
И аз съм много доволна от препаратите на Спот. Не ми остана петно по дрехите, чакам да направят нови.
За ароматизиране на гардеробите си съхранявам в тях праха за пране и ароматизираната тоалетна хартия. Много приятно ухае.

# 79
  • Пловдив
Аз да докладвам резултата от обувките със сол/сода - едната насипах със сол, а другата - със сода. Ефект - нулев. Престояха една нощ. Може би трябва повече?
Peace Опитай с мащерка  Simple Smile

# 80
Как да си развия болтчетата на гърба на фурната ? Пробвах да ги залея с кола, да падне ръждата, ама не мърдат . Други идеи ?

# 81
Как да си развия болтчетата на гърба на фурната ? Пробвах да ги залея с кола, да падне ръждата, ама не мърдат . Други идеи ?
някакъв преобразувател за ръжда от железариите.

# 82
Тя ръждата им падна, обаче не се развиват .
С този преобразувател дали ще стане ?

# 83
Тя ръждата им падна, обаче не се развиват .
С този преобразувател дали ще стане ?
О, не знам, при положение че вече няма ръжда.  newsm78

# 84
  • Пловдив
Има един спрей - ВД40 май се водеше - има го по бензиностанциите и строителните магазини - за такива не развивани с години болтчета върши чудеса Mr. Green
edit: ето за това иде реч:

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 20:43 от sweet_maniche

# 85
Този спрей е чудесен за гумите на детска количка. От време на време пърсках с него и количката ми вървеше по-леко след това

# 86
Този спрей наистина е най-универсалното нещо, което може да се купи, няма майтап. Чак за оръжейна смазка е пробван. Но не е чак вълшебен за развиване на свръзки.

# 87
Спрея е хубав. И ние го ползваме

# 88
  • Варна
А дали става за смазване на скърцащи брави? Или да си взема някакво смазочно масло?
И колко струва?

# 89
За скърцащи панти на вратите аз пръскам с дезодорант, който ми е под ръка. Спират да скърцат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт