Звездни компромати - 172 част

• 47 220
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Пловдив
Тъкмо се учудих, че Мадона изглежда сравнително прилично и отворих втората снимка ooooh!

Еее, Whistling то бива ама тя си мисли явно че е още в началото на кариерата си,когато пееше Justify my love...и.т.н,а и вече е на годинки Laughing Не,че винаги не е била провокативна,ама все си мислех че е спряла.

# 317
Мадона е направо гротеска на последните снимки... Ама щом я влече. За мен тя винаги се отличавала със завидна липса на стил, ама поне стилисти няма ли дето хем да я обличат провокативно, хем да не изглежда като застаряваща маман от Садо-мазо публичен дом?

# 318
  • срещу двата комина :)))
изпуснала съм половин тема  ooooh!

# 319
# 320
# 321
тя си мисли явно че е още в началото на кариерата си,когато пееше Justify my love...

Тази песен я пееше когато беше вече залязла и после се възроди. Какво начало на кариерата, тя там е вече дърта  Laughing

# 322
Мда, в началото на кариерата си беше с изрусена тупирана коса с черни корени и два пръста черни вежди. Like a Virgin по-скоро е от първите й. Въпреки, че още тогава й бях фенка...

# 323
Деян Донков поступвал Радина .....
тук

# 324
  • срещу двата комина :)))
тук

ужас, не го гледам предаването, но ако е истина е просто отвратително

# 325
тук

Наистина отвратително. И като двойка изобщо не ги харесвам  Confused

# 326
Венета Райкова по едно време имаше в предаването си сбор на някакви гадателки номероложки и тем подобни.Търся го това предаване но не се сещам нито кога го гледах ,нито как се казваше...Някой може ли да ми помогне,Благодаря

Това ли търсиш?

http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%93%D0%BE%D1% … D0%B4%D1%86%D0%B8

Благодаря  bouquet

# 327
Радина беше толкова хубава в "Стъклен дом",сега на какво е заприличала и аз незнам.Каква е тази мания за слабеене идея си нямам  Thinking Толкова ли не виждат,че ги загрозява и блясъкът на свежото лице изчезва  ooooh!

Деян пък винаги ми е бил мега противен и грозноват  Whistling

# 328
Радина беше толкова хубава в "Стъклен дом",сега на какво е заприличала и аз незнам.Каква е тази мания за слабеене идея си нямам  Thinking Толкова ли не виждат,че ги загрозява и блясъкът на свежото лице изчезва  ooooh!

Деян пък винаги ми е бил мега противен и грозноват Whistling

И на мен, направо се чудя как така жените го харесват, че и плейбой го изкараха. Laughing Sick

# 329
Какъв плейбой  Crazy На този никога няма да му обърна внимание,пък ако ще ден и нощ да виси пред входната ми врата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт