Звездни компромати - 172 част

• 47 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Bayern
Дженифър Лопез     2      3  ако снимките се повтарят ще ги изтрия

Айшвария Рай 

# 376
  • Ямбол
Брад   Пит е толкова  по-щастлив, отколкото  беше   преди десет години - това е заглавието на статията  Grinning

хахахах и коментара на Джен Анистън е готин
"That piece of trash ruined my will to love and now he's stolen my hairstyle!!!" screamed Jennifer Aniston after seeing Brad Pitt on the cover of June's Esquire

# 377
# 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако е толкова по-щастлив, хич не му личи по външния вид- изглежда сдъвкан и изплют. И е все така, откак се хвана с героинята на десетилетието Tired.

# 379
  • София
Коментарът на Джен е смешен във втората му част, но не вярвам да е излязъл от нейната уста.

# 380
  • Bayern
Кристи Търлингтън  за   Harper's Bazaar   Heart Eyes 3 Heart Eyes    4      5    

И на мен не ми се вярва Дженифър да го е казала... доста е крайно  Confused

# 381
  • София
Темата и коментарите в нея ми напомнят, че хората виждаме с различни очи  Laughing.

Починал е един от музикантите на Doors

# 382

Моделът на първата рокля подозрително прилича на тази на Джейн Фонда от Кан...

# 383
# 384
Дженифър Лопез     2      3  ако снимките се повтарят ще ги изтрия

Потресаващо облекло  ooooh!

# 385
  • Ямбол
Denise Richards с дъщеричката си Eloise
Eva Longoria - по принцип не съм и фенка, но напоследък изобщо не ми харесва.
Jessica Simpson - Милата, доста гоямо коремче има вече.
Kim K. - накъде без другата бременлийка  Simple Smile

Bilboard Music Awards

Jennifer Lopez - Супер смешно облечена   и тя   напоследък   не ми харесва Naughty
Чудя се как Jenny McCarthy може да облече тези дрехи  ooooh!
Katy Perry
Taylor Swift браво на стилистите  Heart Eyes
Christina   Aguilera   видимо   отслабнала. /но с все така криви крака  Mr. Green/

# 386
Йеее,тези снимки на Кристина от сега ли са?Наистина е много отслабнала.Вече си прилича на предишната Агилера  Heart Eyes Не,че не ми харесваше и по-пълничка,но като че ли не беше тя  Rolling Eyes

# 387
  • Пловдив
Мелани Грифит у нас...http://life.dir.bg/news/bulgaria-melanie-grifith-13952554

# 388
  • Ямбол
Йеее,тези снимки на Кристина от сега ли са?Наистина е много отслабнала.Вече си прилича на предишната Агилера  Heart Eyes Не,че не ми харесваше и по-пълничка,но като че ли не беше тя  Rolling Eyes
От наградите на Билборд 2013 са снимките Simple Smile

Тайлър Суифт и нейната двойничка сатанистка Mr. Green

# 389
  • София
Аз също съм изумена от новата й визия.
Но тя бая време си приказваше, че се харесва дебела... Явно й е дошъл акъла, че повече пари се изкарват на по-малко килограми.  Laughing
Краката и обаче, независимо слаби или дебели, са едни от най-грозните, които съм виждала сред звездите. Даже бутовете (за по-чувствителните - бедрата) на Бионсе са ми къде-къде по-привлекателни.

Общи условия

Активация на акаунт