Звездни компромати - 172 част

• 47 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
На 26 август 2012 Радина е подала жалба срещу Деян след една сватба, на която денси каза, че ги е видяла, били много сладки и т.н... Винаги ми е бил изключително гнусен този наркоман, а като гледам с Радина тъкмо са се намерили, много са зле и двамата.  ooooh! Големи отрепки.

# 361
На Иванка Тръмп вече й личи  Heart Eyes

Скрит текст:

# 362
  • В Космоса
Близките планове много ми допаднаха. Само Анджелина не ми хареса. Confused

Бекъмови и Гуен Стефани пак   Гуен

Крисчън Бейл не мога да го понасям така  Sad

Хейдън и Рейчъл

Пол Бетани

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 21:37 от Акаша

# 363
# 364
На 26 август 2012 Радина е подала жалба срещу Деян след една сватба, на която денси каза, че ги е видяла, били много сладки и т.н... Винаги ми е бил изключително гнусен този наркоман, а като гледам с Радина тъкмо са се намерили, много са зле и двамата.  ooooh! Големи отрепки.
Да вярно е бяхме в кафенето срещу тях на Витошка. Бяха много красиви. Аз съм страшен фен на таланта на Динката, но пороците са му тъпи. Всеки обаче живее живота си както пожелае.

# 365
  • Бургас
"Пороците му са тъпи" е много меко казано,особено когато това включва насилие над жени.
Много тежка е тази тема,дами.Дайте да сменим темата! Peace

# 366
  • София
Не следя Къртицата, но прочетох тук за Радина и Деян Донков. Наистина неприятно.  Tired

# 367
  • вятър в маслините, вятър над хребета
smile3544 smile3544 smile3544

# 368
# 369
  • София
Хайди и приятеля ѝ и на мен са ми много симпатични.  Heart Eyes

# 370
 Съжалявам, че гледах епизоди от Къртицата, защото преди това предаване много харесвах Радина, може и да сте забелязали колко често пускам техни снимки тук. Сега са ми неприятни и двамата и мисля, че са на кофти наркотици.

# 371
Ето затова скоро няма да има толкова емблематични и именити актьори след години, както са Стоянка Мутафова, Калоянчев и много други.

Просто сегашните актьори славата ги грабва и се самозабравят и сами се унищожават..

# 372
  • София
Ето затова скоро няма да има толкова емблематични и именити актьори след години, както са Стоянка Мутафова, Калоянчев и много други.

Просто сегашните актьори славата ги грабва и се самозабравят и сами се унищожават..
А и много държат да ни го покажат.
Не гледам предаването, някой има ли линк с конкретните моменти?

# 373
Те всички гънат устни,Джули.
Ти се благодари,че не е зейнала с полуотворена уста.
Тя Николетка обикновено си отваря чекмеджето. Laughing

А хич не е със зейнала уста, особено на втората снимка, имам чувството, че от корекциите не може да я затвори вече Sad

А иначе за Радина, много ми е тъпо за нея, а дори не я харесвам! Но съм била в такава позиция и знам какво и е, и като я видях в един епизод как му се молеше и как му се умилкваше, а той тотален игнор...големия плейбой...

# 374
  • София

А и много държат да ни го покажат.

Ето това е истината.  Peace

Хич не са интересни с тия натрапвания. Т.е. не, че не са интересни, ама стават известни само с такива простотии. Нито нея, нито него харесвам като артист, така че няма какво да ги коментирам даже.

Снощи имах лоша и тъжна вечер... Тъжна съм и тази сутрин, затова отивам да разглеждам снимки на Хайлайф, та д ами се оправи настроението.

Общи условия

Активация на акаунт