Звездни компромати - 172 част

• 47 208
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На мен пък ми харесаха, обичам снимки в близък план.  smile3521

# 346
  • Бургас

Не знам дали снимките са фотошопнати, но половината от тях са с уникални очи  Heart Eyes
А Хйит Леджър го помислих за Джоузеф Гордън Левит - толкова да си приличат.

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Точно в едър план приликата е повече от минимална. Джоузеф има доста по-елегантни черти, ето и подобна снимка за сравнение. Иначе на пръв поглед и като излъчване доста си приличат, най-вече заради леко азиатските очи.

# 348

Не знам дали снимките са фотошопнати, но половината от тях са с уникални очи  Heart Eyes

ФШ е ползван със сигурност. Не за да "замазва" обаче, както обработват снимките си наши звезди и съзвездия. Снимките са обработени с други инструменти на програмата и това е нормално за всяка професионална фотография.

# 349
# 350
# 351
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Уинона Райдър

# 352
  • Бургас

ФШ е ползван със сигурност. Не за да "замазва" обаче, както обработват снимките си наши звезди и съзвездия. Снимките са обработени с други инструменти на програмата и това е нормално за всяка професионална фотография.

Нямам предвид такъв фотошоп. Знам, че снимките се обработват /сестра ми и зет ми се занимават с фотография и съм наясно за тези обработки/.

Това момиче толкова ли му е кеф постоянно да гъне устни. Направо е заприличала на някаква птицечовка. А иначе е красива.

# 353
  • София
Това момиче толкова ли му е кеф постоянно да гъне устни. Направо е заприличала на някаква птицечовка. А иначе е красива.
thumbsup

# 354
  • Бургас
Те всички гънат устни,Джули.
Ти се благодари,че не е зейнала с полуотворена уста.
Тя Николетка обикновено си отваря чекмеджето. Laughing

# 355
  • Бургас
Те всички гънат устни,Джули.
Ти се благодари,че не е зейнала с полуотворена уста.
Тя Николетка обикновено си отваря чекмеджето. Laughing

На всички хора това мусене им е смешно, но фолк певиците продължават да го правят. Особено пък Мария. Набомбила си е устата безобразно и въпреки това, като я гледам по снимките пак е с нацупена уста. Е, колко по-голяма от това иска да й изглежда устата!? Тя и без това заема 50% от лицето й.

# 356
# 357
  • Sofia
Радина беше толкова хубава в "Стъклен дом",сега на какво е заприличала и аз незнам.Каква е тази мания за слабеене идея си нямам  Thinking Толкова ли не виждат,че ги загрозява и блясъкът на свежото лице изчезва  ooooh!

Деян пък винаги ми е бил мега противен и грозноват  Whistling

Едва ли при нея е мания за отслабване. По-скоро се е стопила от тормоза на Деян. Аз като я видях тези дни, не можах да я позная.

Не знам дали гледате Къртицата - мъчно ми е за Радина на какво е подложена и до какво състояние се е докарала. Жалкото е, че наистина го обича и ще й е трудно да вземе кардинално решение. И аз не можах да я позная - като я снимат отгоре ми прилича на Милянкова по изпитото лице и големите зъби.

# 358
  • Бургас
Радина беше толкова хубава в "Стъклен дом",сега на какво е заприличала и аз незнам.Каква е тази мания за слабеене идея си нямам  Thinking Толкова ли не виждат,че ги загрозява и блясъкът на свежото лице изчезва  ooooh!

Деян пък винаги ми е бил мега противен и грозноват  Whistling

Едва ли при нея е мания за отслабване. По-скоро се е стопила от тормоза на Деян. Аз като я видях тези дни, не можах да я позная.

Не знам дали гледате Къртицата - мъчно ми е за Радина на какво е подложена и до какво състояние се е докарала. Жалкото е, че наистина го обича и ще й е трудно да вземе кардинално решение. И аз не можах да я позная - като я снимат отгоре ми прилича на Милянкова по изпитото лице и големите зъби.

Като слушах баща й нищо чудно, че Радина е позволила това отношение спрямо нея. Баща й е възпитал чудесна боксова круша  #2gunfire Беше ми супер неприятно да го слушам - дрънкане на безумия, придружено с отвратително премляскване между изреченията. Супер мазна и отблъскваща личност е този чичо.

А Деян Донков е повече от смешен, правейки се, че не си спомня какво е направил. Едва ли не иска да убеди хората, че получава амнезия, като пийне повечко  ooooh!

# 359
аз винаги, когато отворя снимка на Алисия първото нещо, което виждам  е топчето на носа  Sick, устните също са ужасни  Confused

Общи условия

Активация на акаунт