Звездни компромати - 172 част

• 47 211
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Мадона си е Мадона.
Кефи ме! Щом може на 50 и кусур да ходи по жартиери що да не.
Изглежда чудесно.
Пък и това са музикални награди,не бал при Кралицата.

# 332
Като й гледах снимките - не може да й се отрече, че има невероятни крака. Но само тя си знае колко усилия полага да поддържа тази форма. Респект  Peace

# 333
Радина беше толкова хубава в "Стъклен дом",сега на какво е заприличала и аз незнам.Каква е тази мания за слабеене идея си нямам  Thinking Толкова ли не виждат,че ги загрозява и блясъкът на свежото лице изчезва  ooooh!

Деян пък винаги ми е бил мега противен и грозноват  Whistling

Едва ли при нея е мания за отслабване. По-скоро се е стопила от тормоза на Деян. Аз като я видях тези дни, не можах да я позная.

# 334
Затова ли една приятелка ми вика, че не съм напълняла, ами съм била добре гледана жена  Laughing
Но наистина познавам семейство с мъж психар - жената едва ли е повече от 40 кг...

# 335
  • I want it all and I want it now.
И на мене този Деян ми е неприятен. Жалко за Радина, много  хубаво момиче, а се е хванала с психар.

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И защо я съжалявате? Никой не я кара насила да стои с него.

Ммм, мистър Харди Heart Eyes
и Джоузеф на разходка Party

# 337
  • Бургас
И на мене този Деян ми е неприятен. Жалко за Радина, много  хубаво момиче, а се е хванала с психар.

Не съжалявам Радина. Тя си го е избрала. Никой не я кара да стои при него при този тормоз. Нито има дете от него, нито е зависима по някакъв начин от него. Не разбирам как може да се унижава така и то публично.

А този Том Харди, който толкова харесвате, на мен никак не ми е секси. Може би защото ми прилича малко на братовчед ми  Mr. Green

# 338
# 339
  • София
Имах "удоволствието" да попадна случайно на "Къртицата". Сигурно 10-ина минути гледах, докато разбрах, че слабото момиче с огромни зъби е Радина.  Shocked После чак ми присветна, че зъбите й преди не изглеждаха така, просто защото не беше толкова кльощава. Разбрах, че Деян я оскубал в предаването... Изпадал в някакви състояния на умопомраченост и после нищо не си спомнял. Радина да го разкарва този отвратитко! Чудя й се с кой акъл е влязла в тъпото риалити.

# 340
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Марк Джейкъбс има изключително интересно лице. Не мога да определя дали е красиво, но определено адски запомнящо се.

# 341
  • София

Някакъв строителен предприемач от Лас Вегас пише, че е. Аз не го познавам, но ми направи впечатление колко си е съсипал лицето с тия операции и чудеса Simple Smile

# 342
joy_r, според мен е хубав, много харесвам зеленооки мъже  Mr. Green

# 343
# 344
защо всички мъже от т.н. хайлайф си поядисват косата в черно, толкова е гротеско Sick

Общи условия

Активация на акаунт