Звездни компромати - 172 част

• 47 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Разбира се, никой не казва, че е дебела или нещо такова, има си хубава фигура и до колкото видяхме преди си се грижи за нея, мен ме дразни това, че отричат очевидни неща... Като корекциите, които си била правила само на гърдите и на носа...
Ама и ти не се отказваш.  Grinning
Твоята любима Николета може само да диша праха на Алисия по отношение на облеклото. Колкото до операциите - според теб колко операции има Алисия и на кои органи? Колкото до красотата пък - това вече е субективно понятие. Аз нито една от двете не намирам за красива. Да не говорим за тая кукундрела Николета, дето толкова се е почернила, че зъбите й стоят като флуресцентни лампи в устата.  ooooh! За умствения й капацитет няма какво да се каже, понеже почти изцяло липсва.

(Не мога да повярвам, че пиша за Николета - не си спомням да ми се е случвало досега.  Crazy)

# 646
  • Бургас
Според мен Николета е много красива жена, чиято красота щеше още повече да изпъква, ако беше поне мъничко умна, ако не беше с толкова инфантилно, лековато, лигаво и несъответстващо на възрастен човек поведение и ако имаше малко по-добър вкус за обличане. Алисия също е хубава, но тази уста, като на птицечовка, я загрозява ужасно /винаги така си цупи устата, че се образува идеално кръгла дупка в средата на устните й - като някакъв извратен автомат за стотинки/. Комбинацията - лицето на Николета, съчетано с вкуса на обличане на Алисия, щеше да е чудесна.

# 647
Тонке какъв ти е проблема? От кое да се отказвам? Пак се намесва Николета, после аз не съм спирала да говоря за нея! К'во лошо ти казах сега? Дори напротив, похвалих тялото, да и облеклото и понякога ми харесва. А относно операциите, да, устните не са оперирани, но и това идва от там, че така и е зададен въпроса,  а така е зададен, защото са комбина с Блясък. Защо не я питат какви корекции има? А и тя сама можеше да каже примерно "Имам операции на гърдите и носа и хиалурон в устните" . Много се дразня така, като започне някой да се защитава, само защото е всеобщ любимец, независимо дали е прав или не.... Интересно ми е, преди да ореве всички телевизии и медии като цяло, дали и симпатизирахте?

# 648
# 649

Да  Laughing, много ми прилича на Наоми Уотс (но не помня да е била с такава коса), та исках да проверя коя е, но Гугъл нищо не ми показа.

# 650
  • София
Тонке какъв ти е проблема? От кое да се отказвам? Пак се намесва Николета, после аз не съм спирала да говоря за нея! К'во лошо ти казах сега?
Точно аз проблем нямам. Ти имаш явен проблем, чието име е Алисия.  Laughing Не спря да я кълвеш - къде толкова хъс у теб?! Аз не я харесвам, безразлична ми е... Била комбина с Блясък.. чудо голямо, то пък едно изпаднало списанийце. Твоята идолка нали е лансирана от цял телевизионен канал, радвай се!

Никой не ти пречи да си харесваш Николета (аз пък харесвам Чарлиз Терон, вкусове всякакви), но ти се чудя какво толкова против имаш Алисия и защо ти е такъв трън в очите.

Ай стига толкова, че и без това всичко около Николета ми просташко и пошло. Особено кръга, с който е обградена - нивото на всички е нулево.

Ума Търман  1  2

# 651
  • София

Да  Laughing, много ми прилича на Наоми Уотс (но не помня да е била с такава коса), та исках да проверя коя е, но Гугъл нищо не ми показа.

Ааа, Наоми Уотс не е със сигурност, на мен ми е много по- красива.
А коя е Кат, тя ли мислиш, че е?

# 652
Не, не, Кат е чернокожа, явно просто съм копирала адреса на аватара ти и после, когато съм публикувала снимките съм го пейстнала вместо адреса на снимката на Кат.

Ето я Кат.

# 653
  • София
Ясно, явно ще остане загадка.  Wink

# 654
  • Ямбол
Чарли Шийн е по-млад от Брат Пит  Shocked
Лично мен ме изненада този факт, въпреки, че ми са известни залитанията на Шийн към алкохол и наркотици.

# 655
Явно - Чарли Шийн е 1965г; Брад Пит е 1963г. Но сега се изненадах, че истинското име на Чарли Шийн било - Карлос Ъруин Естевес  Shocked

# 656
  • София
Явно - Чарли Шийн е 1965г; Брад Пит е 1963г. Но сега се изненадах, че истинското име на Чарли Шийн било - Карлос Ъруин Естевес  Shocked
пина, нищо чудно няма - нали брат му е Емилио Естевес. Явно Чарли е искал да избяга от латино корените си или да не го свързват с родата му.  Wink Оф, то пък татко му е Мартин Шийн, нали така? ГолЕма обърквация с тия имена.  Mr. Green

# 657
Да, и баща му е с псевдоним. Ами аз не подозирах латино произход  Thinking брат му не го знаех.

# 658
  • София
А аз не знаех, че Джак Никълсън преди години открива, че майка му е негова сестра, а родителите, които са го отгледали фактически са му баба и дядо.

Кандис Суанепул като дива котка във фотосесия за Vogue Australia 2013  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 12:06 от Иля

# 659
Чарли Шийн е по-млад от Брат Пит  Shocked
Лично мен ме изненада този факт, въпреки, че ми са известни залитанията на Шийн към алкохол и наркотици.

Оттеглям си по-ранното твърдение, че на Брад му е малко ботокса, достатъчно му е Joy
А Том Круз е просто друга лига  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт