Звездни компромати - 172 част

• 47 299
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • някъде
Малеееее,за туй Миро ли се бори толкоз Златка Joy Joy

# 631
# 632
  • София

Тук е копиран моя аватар, нали?

# 633
  • Пловдив

Мх...къде ще се мери с наште звИзди  Crazy Joy

# 634
# 635
  • София
След признанието на Джоли за мастектомията и Брадко Питко реши да разкрие тайна за себе си: че е взимал наркотици преди да я срещне, т.е. по време на брака си с Анистън.

http://i4.mirror.co.uk/incoming/article1904131.ece/ALTERNATES/s615b/Brad-Pitt-Esquire-Magazine-1904131.jpg

Е, тук ми прилича на Кърт Кобейн от Нирвана, точно преди да се самоубие Confused

# 636
# 637
  • София
От какво е обидена път тая - от лошия си вкус ли? Нагласила се е като бременна стриптийзьорка пък някой й е виновен.  Whistling

# 638
Ох да ви кажа, купих си днес новия "Блясък" и какво да видя - имаше статия относно снимките на Алисия, които обсъждахме, че била с доста удължени крака и те поместили снимка (уж) без фотошоп и снимката с фотошоп. На фотошоп били само засилен цветовете. Разбира се, пместените снимки в статията са миниатюрни, така че не знам какво доказват, но в крайна сметка са си комбина с Алисия и е нормално "Всеизвестен факт, е че Алисия е смятана за модна икона у нас. По мнение на мопдните критици, изпълнителката е абсолютен пример, за това как трябва да изглежда една истинска дама, както на сцена, така и в реалния живот." от сайта им.
Но лично на мен най-смешно ми стана изказването на Алисия: "Станах пословична с писанията за пластичните ми операции. Истината е, че съм си правила само две до сега - на гърдите и на носа."  Laughing Shocked
Снимах статията, не знам дали се вижда добре: http://prikachi.com/images/448/6137448G.jpg

Значи, нищо лично, ама като почнат очевидни неща да отричат  и се побърквам! Както и Лияна беше казала, че единствената корекция, която има е на гърдите...

Хайде,хайде.Много подробно сравних снимките.Отлично се вижда,че глезените и бедрата са изтънени.Освен това частта от седалката на стола посока надолу е разтеглена.Дори на снимките не съвпадат линиите,докато горната част на облекалките са на едно ниво  Crazy Плюс това на самия стол са му стеснени контурите и така визуално изглежда още по издължен на обработената снимка.Въобще цялата снимка е като рзтеглена и стеснена.Тялото на Алисия е по-тънко на втората.Ръкавите са по-тесни,полата...

Какви цветове,какви пет лева  Crazy

Със сигурност снимките са обработени с фотошоп, но ми прави впечатление, че на разни любителски снимки Алисия наистина има много финна фигура и много хубави крака. Не може да се отрече .

# 639
  • София
Toва семейство има неистова нужда от медийно внимание!  Rolling Eyes

Ами да... уж се отказа от киното, сега веднага след мастектомията й предложили роля и тя приела Simple Smile

# 640
# 641
Ох да ви кажа, купих си днес новия "Блясък" и какво да видя - имаше статия относно снимките на Алисия, които обсъждахме, че била с доста удължени крака и те поместили снимка (уж) без фотошоп и снимката с фотошоп. На фотошоп били само засилен цветовете. Разбира се, пместените снимки в статията са миниатюрни, така че не знам какво доказват, но в крайна сметка са си комбина с Алисия и е нормално "Всеизвестен факт, е че Алисия е смятана за модна икона у нас. По мнение на мопдните критици, изпълнителката е абсолютен пример, за това как трябва да изглежда една истинска дама, както на сцена, така и в реалния живот." от сайта им.
Но лично на мен най-смешно ми стана изказването на Алисия: "Станах пословична с писанията за пластичните ми операции. Истината е, че съм си правила само две до сега - на гърдите и на носа."  Laughing Shocked
Снимах статията, не знам дали се вижда добре: http://prikachi.com/images/448/6137448G.jpg

Значи, нищо лично, ама като почнат очевидни неща да отричат  и се побърквам! Както и Лияна беше казала, че единствената корекция, която има е на гърдите...

Хайде,хайде.Много подробно сравних снимките.Отлично се вижда,че глезените и бедрата са изтънени.Освен това частта от седалката на стола посока надолу е разтеглена.Дори на снимките не съвпадат линиите,докато горната част на облекалките са на едно ниво  Crazy Плюс това на самия стол са му стеснени контурите и така визуално изглежда още по издължен на обработената снимка.Въобще цялата снимка е като рзтеглена и стеснена.Тялото на Алисия е по-тънко на втората.Ръкавите са по-тесни,полата...

Какви цветове,какви пет лева  Crazy

Със сигурност снимките са обработени с фотошоп, но ми прави впечатление, че на разни любителски снимки Алисия наистина има много финна фигура и много хубави крака. Не може да се отрече .

Разбира се, никой не казва, че е дебела или нещо такова, има си хубава фигура и до колкото видяхме преди си се грижи за нея, мен ме дразни това, че отричат очевидни неща... Като корекциите, които си била правила само на гърдите и на носа...

# 642

Ирина бременна ли е? Или е просто така се е извъртяла че  има такъв корем, тя има страхотно тяло  Rolling Eyes

# 643
  • До морето
Вие пък как не спряхте да се връзвате на глупости? Жената казала, че има само 2 операции. Това е ключовата дума тука. Операции има на гърдите и на носа. Устните са инжектирани, най- вероятно. Операции няма, има намеса, корекция или там каквото си иска! Както масово някоя излиза и казва "Аз нямам силикон в гърдите" и не лъже, щото не било силикон ми нещо си друго!

Иначе на Алисия тялото й е страхотно, както й стилът й на обличане! Особено последните няколко години. Преди това и тя имаше разни залитания с мерилински рокли, но явно се надживява  Пък и що да не е модна икона, я виж колко лесно се раздават етикети в тази тема  Mr. Green

# 644
Алисия е казвала при Гала, че има операции на бюста и носа, а на устните хиалуронова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт