Звездни компромати - 172 част

• 47 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
А аз не знаех, че Джак Никълсън преди години открива, че майка му е негова сестра, а родителите, които са го отгледали фактически са му баба и дядо.

Или кафето не е успяло да ме разсъни или съм много тъпа, или и двете, ама нищо не разбрах  Mr. Green

# 661
Една девойка е забременяла твърде рано, родила е и родителите ѝ са отгледали детето като свое, докато тя е ходила на училище. Детето е растяло и викало 'како' на девойката, вместо 'мамо'. Детето било Джак Никълсън.  Grinning

# 662
И Тед Бънди така  Laughing На него не му се е отразило особено добре.

# 663
  • Бургас
Една девойка е забременяла твърде рано, родила е и родителите ѝ са отгледали детето като свое, докато тя е ходила на училище. Детето е растяло и викало 'како' на девойката, вместо 'мамо'. Детето било Джак Никълсън.  Grinning

Ясно  Grinning Трябваше да напише, че сестра му се оказала негова майка.

П.П. Очаквам след като се нахраня на обяд, да съм още по-неадекватна и заспала, така че не ми обръщайте внимание  Laughing

# 664
Една девойка е забременяла твърде рано, родила е и родителите ѝ са отгледали детето като свое, докато тя е ходила на училище. Детето е растяло и викало 'како' на девойката, вместо 'мамо'. Детето било Джак Никълсън.  Grinning

Аз пък разбрах, че той е мислел, че сестра му му е майка? От това какъв сценарий за сериал ще е излезе не е реално... Laughing

# 665
  • София
На мен не ми изглежда да съм го написала много сложно.
Само pina ме разбра.  Wink

# 666
# 667

И аз влязох да публикувам тази новина. Дали е истина...?  Rolling Eyes

# 668
А аз не знаех, че Джак Никълсън преди години открива, че майка му е негова сестра, а родителите, които са го отгледали фактически са му баба и дядо.

Кандис Суанепул като дива котка във фотосесия за Vogue Australia 2013  Heart Eyes

Eеее Peace от кога чакам да видя Кандис във малко по-различно амплоа от обикновеното й, едно такова толкова чисто и невинно и красиво, че малко взе да ми идва повече. Сега обаче в тази си визия е супер секси Crazy, и отново засили симпатиите ми

# 669
Ники Михайлов и той  като баща си обича да танцува  Joy
https://www.facebook.com/photo.php?v=10200967478019035

# 670
  • София

Аз го подозирам от известно време насам, заради тези снимки на Алисия, но не твърдя, че е вярно. Само мои си подозрения

# 671
# 672
# 673
  • Варна

Не е написано сложно, а неточно. От първата част на изречението излиза, че в един момент той открива, че жената която е мислел за своя майка му е сестра. А всъщност той разбира, че жената, която е мислел за своя сестра му е майка. Има малка разлика, която втората част оправя в някаква степен.

Не мога да повярвам, че Чарли Шийн е по- млад от Брад Пит!  Shocked Пороците не прощават никому.

# 674
  • На земята, която е всъщност звезда.
На мен не ми изглежда да съм го написала много сложно.
Само pina ме разбра.  Wink

И аз те разбрах, но защото знаех историята от по- рано.

Иначе малко объркано си го написала "открива, че майка му е негова сестра", защото майка за него по това време е била баба му и той не открива, че майката-баба е негова сестра, а че сестра му всъщност е негова майка, а майка му е негова баба /не сестра/.

Общи условия

Активация на акаунт