Звездни компромати - 172 част

• 47 281
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
В тялото си е перфектна, лицето имах предвид, но може и да от снимките  Peace

# 691
Колкото и да я харесвам, трябва да си признаем за филма са ползвали дубльорка за по-голичките сцени с Дженифър Анистън. Ще се разровя за снимки и за статията даже. Peace

Оп..намерих http://www.nydailynews.com/entertainment/gossip/jennifer-aniston … article-1.1140543

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 15:30 от *Semora*

# 692
  • София
*Semora*, дубльорката на Анистън е използвана само за опасните сцени, както става ясно от статията, която ти си дала.
"A body double was used during dangerous stunts to protect the star from possible danger."

Ето и натуралната Дженифър Анистън, която за 44-те ги години наистина изглежда перфектно в тяло.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2329387/Jennifer-An … lers-trailer.html

# 693
Ммм..да Thinking..., но все пак ми се струва, че дупето не е нейното, не че и нейното не е готино де. Whistling

# 694
Javier Bardem by Bruce Weber
Робърт Дауни Джуниър
И още много други в тази галерия на която попаднах и сега гледам в захлас

# 695
  • София
Blair, аз пък цял ден се пъна да разбера коя е дамата от аватара ти. Рядко ми харесва някой и си викам - ето една известна личност, която ми харесва истински. А пък то... да вземе да се окаже, че си ти.
Страхотно изглеждаш!!! Много свежа и лъчезарна!

# 696
  • На земята, която е всъщност звезда.

Кога пък на Брад Пит са му давали такива роли  newsm78
Не го помня някога да е играл някой лигав красавец.
[/quote]

Определението "лигав" аз поне не съм споменавала, но яко се залагаше на хубавото му лице, руса коса и добра физ. форма: Мистър и мисис Смит, Бандата на Оушън, Троя, Шпионски игри, Мексиканеца, Боен клуб, Да Срещнеш Джо Блек, Седем години в Тибет, Жив дявол, Седем, Легенди за страстта. Единственото изключение, за което се сещам е 12 маймуни.

А след срещата с Анджелина изборът на филми се променя, сексапилът не е толкова търсен: Дървото на живота, Гадни копилета, Странният случай с Бенджамин Бътън, Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд, Вавилон.

А Джен е в супер форма, но 44 години вече си личат на лицето:

# 697
  • Пловдив

Ето истината:

Nikolay Mihaylov
преди 2 часа от Sofia, Grad Sofiya
Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Но явно днешните писания са придобили прекалено широка гласност, щом дори и сериозните медии звънят за коментари. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук. Нямам
какво повече да добавя. Хубав ден на всички!

# 698
  • София
Моля на помощ  Shocked Shocked Възможно ли е това да е дъщерята на Шер?
тук

# 699
  • София
Моля на помощ  Shocked Shocked Възможно ли е това да е дъщерята на Шер?
тук
Той е.

# 700
  • Пловдив
Да,смени си пола преди години  Peace

# 701
Определението "лигав" аз поне не съм споменавала, но яко се залагаше на хубавото му лице, руса коса и добра физ. форма: Мистър и мисис Смит, Бандата на Оушън, Троя, Шпионски игри, Мексиканеца, Боен клуб, Да Срещнеш Джо Блек, Седем години в Тибет, Жив дявол, Седем, Легенди за страстта. Единственото изключение, за което се сещам е 12 маймуни.

А след срещата с Анджелина изборът на филми се променя, сексапилът не е толкова търсен: Дървото на живота, Гадни копилета, Странният случай с Бенджамин Бътън, Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд, Вавилон.

Не намирам, че ролите му преди Анджелина са несериозни и залагащи на красиво лице, а след Анджелина сериозни. Кариерата му е толкова разнообразна, изиграл е различни типажи, сред тях има несъмнено много сексапилни красавци, но това не може да му го отнемем, нали? Simple Smile

# 702
  • София
Аз го/я помня така
Ама ето, че изглежда вече по друг начин.
Благодаря за отговорите

# 703
  • Бургас

Не намирам, че ролите му преди Анджелина са несериозни и залагащи на красиво лице, а след Анджелина сериозни. Кариерата му е толкова разнообразна, изиграл е различни типажи, сред тях има несъмнено много сексапилни красавци, но това не може да му го отнемем, нали? Simple Smile

Е, какво значи да играе красавец. Това, че си хубав и ролята ти не изисква нарочно загрозяване /като Чарлийз Терон в "Чудовище"/, не значи, че играеш красавец. То по тази логика всички готини холивудски актьори играят красавци.

# 704
Не съм написала, че играе красавец, той просто си изглежда/ше така, но това не значи, че ролите му са подбирани по този признак. Сега по-ясно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт