Звездни компромати - 172 част

• 47 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Много много много благодаря, violenzaa!   bouquet

Знаех си, че новината за Алисия и Ники не е вярна   People No Good

Как издържат известните личности на тия постоянни атаки от жълтурите не знам?!

Кейт Хъдсън

Нина Добрев

Селена Гомез много сладка

Ашли Бенсън

Мила Кунис, родителите й и Аштън

Ламбото на Кание одраскано

Бионсето демонстрира, че не е бременна

Канди и Тори Спелинг

Роберто Кавали нещо ужасно поне според мен! Намазан целия с олио и с ... леопардов бански! И да не забравяме 20-тина годишната му приятелка зад него..

Кеша  Sick

Меган Фокс, заедно с нейната дубльорка

Блейк Лейвли  Heart Eyes

Съпругът на Елтън Джон хванал Нийл Патрик Харис за дупето

Сватба в стил Хъни БуБу

Докато Рияна е на турне, Крис Браун празнува рождения си ден с бившата си в Ню Йорк.

Майли .. харесват ми краката и...но до там!

Тейлър Суифт платила имението си (17 000 000 $ ) в кеш..

# 707
# 708
Аз пък никога не съм харесвала Брад Пит, чак последната година ми стана симпатичен, явно съм единствената, която го харесва в този вид  Laughing

Ааа, не си единствена  Laughing  баш в най-силните си години на секс-символ въобще не го харесвах, а чак напоследък взе да ми хваща окото

# 709
  • Бургас
Аз пък никога не съм харесвала Брад Пит, чак последната година ми стана симпатичен, явно съм единствената, която го харесва в този вид  Laughing

Ааа, не си единствена  Laughing  баш в най-силните си години на секс-символ въобще не го харесвах, а чак напоследък взе да ми хваща окото

Аз съм така с Лео Дикаприо. Преди ми беше супер сладникав, но сега възмъжа и е готин.

# 710
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди повече ми харесваше тялото на Джен, беше някак по-женствено, с талия и закръглености. Сега изглежда като фитнес-инструкторка.

Кайли Миноуг
Брадли Купър
Йън Сомърхолдър
Хедър Греъм
Александър Скарсгард, отново
Ема Робъртс
Ан Хатауей на фитнес, не ми харесва руса Confused

# 711
  Кой й дава тези съвети на Тейлър Суифт?? Къща с размерите на град за 17млн ??
   Да вземе да пита чичо си Николас Кейдж който също преди време си купуваше къщи, докато не фалира, и му се наложи да ги разпродава на безценица, и не е само той.

# 712
# 713
# 714
Ако си ги разменят с Евгени, ще им се получи идеално. Mr. Green

# 715
  • До морето
А на тези снимки от РД на Златка - Тоца и Евгени пак са рамо до рамо  newsm78 Нали щяха да се съдят, сума ти време се плюха по вестниците...... ooooh!

# 716

Знам какво и е  Laughing знаете ли колко трудно се намират хубави сандалки с изрязано пръстче, като носиш голям номер, а и още повече като палчето ти е толкова дълго  Laughing

# 717
# 718
# 719
Чакаме сватбата  Party

Общи условия

Активация на акаунт