Звездни компромати - 172 част

• 47 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • В Космоса
Определено след Анджелина Брад Пит вече започна да не ми харесва все повече и повече, но не твърдя, че се дължи на Джоли. По-вероятно на остаряването. Анистън хич не ми беше за него, някак под неговото ниво я чувствах. С Анджелина са идеални, но мен не ме влекат. Признавам лицевите достойнства на Анджи и въпреки това като цяло има един болнав вид.

# 421
Джесика е толкова сладка и хубавка, прилича на момиченце.  Simple Smile И винаги ми харесва как е облечена.

С репликата за "щастието" на Брад Пит, ако действително е цитат, според мен е искал да "клъвне" бившата, има все още някакво напрежение там...

# 422
  • София
Вие всъщност къде я чухте Дженифър да казва нещо за Брад?
Анистън винаги ми е изглеждала като супер възпитана жена, държаща се на положение, и с достойнство.

# 423
  • Бургас
На мен Брад Пит не ми изглежда зле, дори и сега. Като ще сравнявате  визията му сега и по време на връзката му с Дженифър, забравяте да отчетете фактора време. Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Има нещо вярно  Laughing
Този човек не е мръднал за 20г.

Джесика Алба ми е много симпатична. Освен, че е много красива и сладка, излъчва някаква доброта.

# 424
Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Аа, той направо с дявола се е договорил  Mr. Green
Много добра реклама на сциентологията е вида му, но веднъж гледах някакво интервю, на което скачаше като не много с ума си, та не съм убедена дали подмладяването, което практикува не го ощетява и откъм мозък...

# 425
На мен Брад Пит не ми изглежда зле, дори и сега. Като ще сравнявате  визията му сега и по време на връзката му с Дженифър, забравяте да отчетете фактора време. Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Има нещо вярно  Laughing
Този човек не е мръднал за 20г.

Кой знае какви ритуали и магии за младост и свежест му правят в сектата.  Mr. Green

# 426
На мен пък ми е много нелепо да се коментира кой с кого си отива като двойка и кой - не. Какво значи да си отиват? Някакви приети критерии ли има?!
(Единствено съм неблагосклонна към голямата разлика във възрастта!)

Какво нелепо има в това, да изложиш лични впечатления. newsm78
Ето например Мадона с този Брахим ми изглеждат  Sick Не мога да ги възприема и това е, също като Бриаторето.

Том Круз ми е любимец, отскоро(откакто гледах Топ Гън). Embarassed

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 14:16 от Katrine

# 427
# 428
  • София
Katrine, май не си прочела внимателно поста ми.  Peace

Определено след Анджелина Брад Пит вече започна да не ми харесва все повече и повече, но не твърдя, че се дължи на Джоли. По-вероятно на остаряването. Анистън хич не ми беше за него, някак под неговото ниво я чувствах.
При цялото ми уважение Акаша, ама що за изказване е това?

# 429
  • В Космоса
Ми, искрено. Така ги чувствах, може би направих грешка, че споделих пред вас.
М/у другото на настоящия момент Анистън вече ми се струва класи над другите двама. Усещания разни, мои... Wink

# 430
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анистън хич не ми беше за него, някак под неговото ниво я чувствах.
При цялото ми уважение Акаша, ама що за изказване е това?
То ако трябва да сме пунктуални, кариерно и Анджелина е много под неговото ниво. Нищо че има Оскар (крайно нелогичен между другото).

Оносно това, че изглеждал зле, защото остарявал- не съм съгласна. На мен просто не ми прилича на човек, който остарява щастливо. Както да речем остаря Пиърс Броснън. Или Бен Афлек.

# 431
Малко му е ботокса  hahaha hahaha hahaha

# 432
Определено след Анджелина Брад Пит вече започна да не ми харесва все повече и повече, но не твърдя, че се дължи на Джоли. По-вероятно на остаряването. Анистън хич не ми беше за него, някак под неговото ниво я чувствах. С Анджелина са идеални, но мен не ме влекат. Признавам лицевите достойнства на Анджи и въпреки това като цяло има един болнав вид.

Peace Подкрепям абсолютно!И моите лични усещания са същите  Laughing

# 433
  • София
На мен пък ми е много нелепо да се коментира кой с кого си отива като двойка и кой - не. Какво значи да си отиват? Някакви приети критерии ли има?!

Има, и принципни, и всеки има свои. На мен естетически Брад Пит и Дженифър Анистън не ми стояха като типаж. Но това си е тяхна работа, важоното е да си щастлив с някого, а не какво Пена мисли по въпроса, но пък и това не отменя правото на Пена да има мнение.

# 434
... но пък и това не отменя правото на Пена да има мнение.

Нали затова е тази тема  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт