Звездни компромати - 172 част

• 47 195
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • София
но пък и това не отменя правото на Пена да има мнение.
Joy
Всъщност да, съгласна съм.
Винаги ще се намери някой да изкритикува и Пена, тъй че има баланс в живота.

# 436
  • София
... но пък и това не отменя правото на Пена да има мнение.

Нали затова е тази тема  Crazy
Именно, но нали беше казано, че било нелепо да се коментира. Еми, лепо или нелепо в ролята на Пена имам мнение. Laughing

но пък и това не отменя правото на Пена да има мнение.
Joy
Всъщност да, съгласна съм.
Винаги ще се намери някой да изкритикува и Пена, тъй че има баланс в живота.
О, Пена в моя случай постоянно я критикуват за какво ли не, та моите критики са един вид социализация. Sunglasses Wink

# 437
На мен Брад Пит не ми изглежда зле, дори и сега. Като ще сравнявате  визията му сега и по време на връзката му с Дженифър, забравяте да отчетете фактора време. Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Том Круз нали се беше изказвал, че е извънземен, че той е от друг свят, можел да чете мисли, да направлява хорски действия и т.н. Това го четох покрай бягството на Катето от него.

Анджелина е красива жена, но и за мен има една негативна енергия, която усещам да струи от нея. На обратната страна Дженифър винаги ми е излъчвала позитивизъм. Макар визуално Анджито да има по-изтънчен вид, а Дженката да е по-американски тип, в интелектуално и емоционално отношение за мен втората винаги е имала предимство и като поведение и като излъчване. При такава показна и грозна раздяла да се запазиш на ниво толкова време си е изкуство.

А Брад не остарява красиво все тая каква е причината.

# 438
Katrine, май не си прочела внимателно поста ми.  Peace

Прочетох го, само вметката ми беше по-различна от това, което имаш предвид, но за разликата във възрастта сме на едно мнение.    Peace
Двамата, Анджелина и Брад, ми харесват повече, защото както каза някой по-горе изглеждат красиви заедно(а и поотделно) Heart Eyes. Анистън не ми е симпатична особено.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 15:08 от Katrine

# 439
И като сме ги почнали на кило,  Laughing

за мен в двойка Брад най-малко си отиваше с Гуинет, нито визуално, нито като личности.

# 440
  • София
Бояна, наистина ми е нелепо самото сравнение между двете половинки от една двойка. Какво значение би имало, ако жената е красавица, пък мъжът е с голям нос?! Той може да си има други големи преимущества.  Mr. Green

Добре, че не го взех Киану Рийвс навремето, че сега щяхте да ме одумвате жестоко.

# 441
Мисля, че просто Брад вече има други интереси и влияния съответно и визията му е повлияна от тях. Примерно знаете, че един човек, който слуша хеви метъл, не изглежда като някой, който слуша хип хоп. По същия начин, мисля, че Брад има нови интереси и за това изглежда така, сигурна съм, че ако се намери някой да го спретне, брадата и косата да отпаднат и т.н. няма да изглежда никак зле.

А Том Круз се тая като се е запазил толкова, има нещо лудо в погледа..като психопат е.

Според мен и Брад и Анджелина са щастливи заедно и се обичат много, просто са на някаква такава вълна.. Джен е сладка докато Анджи е красива (поне аз така ги виждам нещата) и са много различни като типаж, че да бъдат сравнявани.. не знам, така мисля.

А в началото и двамата бяха свежарки

# 442
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен Брад ми харесваше най-много с Джулиет Луис. Бяха млади, диви и свободни, и като ги погледнеше човек, и му ставаше едно такова... свежо Heart Eyes
Същите двама в момента биха изглеждали смехотворно един до друг.

# 443
На мен Брад Пит не ми изглежда зле, дори и сега. Като ще сравнявате  визията му сега и по време на връзката му с Дженифър, забравяте да отчетете фактора време. Само Том Круз е пил от извора на младостта, всички други остаряват. Mr. Green

Анджелина е красива жена, но и за мен има една негативна енергия, която усещам да струи от нея. На обратната страна Дженифър винаги ми е излъчвала позитивизъм. Макар визуално Анджито да има по-изтънчен вид, а Дженката да е по-американски тип, в интелектуално и емоционално отношение за мен втората винаги е имала предимство и като поведение и като излъчване. При такава показна и грозна раздяла да се запазиш на ниво толкова време си е изкуство.

А Брад не остарява красиво все тая каква е причината.
Е точно така мисля и аз за Анджелина. Може да е красива, но никога не ми е била симпатична  Mr. Green За мен има нещо антипатично в нея. Rolling Eyes А и като актриса не е нещо кой знае какво  Rolling Eyes
Дженаката ми е много положителна и готина. Heart Eyes

# 444
  • София
Бояна, наистина ми е нелепо самото сравнение между двете половинки от една двойка. Какво значение би имало, ако жената е красавица, пък мъжът е с голям нос?! Той може да си има други големи преимущества.  Mr. Green

Добре, че не го взех Киану Рийвс навремето, че сега щяхте да ме одумвате жестоко.
За Киану щяхме и да те бием, не само да те одумваме.  Mr. Green

Иначе има хора, които си отиват, не едо по- хубав и по- грозен. Вансан Касел и Моника Белучи си отиват много, например. Както и Бен Афлек и Дженифър Гарнър, просто има такива двойки, които изглеждат като създадени да са си половинки чисто визуално, като типаж, като излъчване. (Липсва ми речник по темата, сори)

# 445
  • В Космоса

Няма никакво значение щом се обичат хората. Няма значение, че аз или който и да било друг смята, че не са подходящи един за друг, че не си отиват и пр. Няма значение нито за обектите на обсъждане, нито има някакво значение за мен самата. Просто темата благоприятства споделяне на мнения, обсъждане на звезди, критики и похвали. Какво толкова не можеш да го приемеш не знам... Все едно (забравяме за звездите за миг) гледаш Пена и Гиньо.Най-прост пример.  Ми Пена една дебела, мощна жена с 2 глави над сухия и дребен Гинчо. Не, че има значение за тяхната всеотдайна любов, не че ти ще споделиш моето мнение, но аз лично виждам една несиметричност, едно дразнение на синхрона при очните ми възприятия.

# 446
# 447
Вансан Касел и Моника Белучи си отиват много, например.

Ами, отриват си! Той прилича на играч, тя на домакиня.  Simple Smile

# 448
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пина, припомни си "Необратимо" Wink.

# 449
  • В Космоса
Венсан и Моника са просто перфектни за моя вкус. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт