Звездни компромати - 172 част

• 47 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Явно,пак не съм в час-отивам да меря краци Rolling Eyes

# 511
Това, което Бояна е написала за Анджелина, го бях чела в едно списание за чертите на Джулия Робъртс - че с едно мръдване би приличала на гротеска. Но тя е прелестна.

# 512
  • Бургас
Анджелина е прекрасна!

# 513
Между другото и на мен винаги аватара на Тонка ми прилича на Денис Ричардс и после включвам, че е Дауцен, тя е като кукличка просто, няма един дефект!

А сега загрявам на кого ми напомня Винетка с новите си очила клик
Венета : "ехаа и тази снимка събра 1 600 харесвания, ама сигурно заради очилата хихи" Защо за Бога тази физиономия?!

и така омразната Николета с Джули: "Топло ли Ви е? Определено не е заради температурите, а защото сме Ви приготвили нещо много горещо...резултатът направо пари...оказахме се очаквано добра комбинация"

И Алисия аз като ви казвам, че и е трудно да си затвори устата....но роклята и е много хубава (от 02:00 нататък)

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 00:00 от Blair Waldorf

# 514
# 515
Като спомена Адриана и се сетих за Тоцето и дължината на крачетата и  Laughing
и като видях и 126 см крака на Адриана и само и се чудя на Тоцето къде е тръгнала..

# 516
  • София

Айшавария Рай е започнала да влиза във форма, много по- добре изглежда.

# 517
Като спомена Адриана и се сетих за Тоцето и дължината на крачетата и  Laughing
и като видях и 126 см крака на Адриана и само и се чудя на Тоцето къде е тръгнала..

Хах, аз от нея знам това за меренето на краката. Бях чела в някакво списание преди години.  Laughing
Ако не се лъжа с Надя Ауерман "спорят" за титлата "манекенка с най-дълги крака".

Merida, 165 см съм висока. Гледам се в огледалото...еми не съм много несъразмерна.  Crazy

# 518
На Надя май са по-дълги ама знам ли, то и обувката издължава и ъгъла на снимане е друг...а бе и двете са извънземни направо Laughing

# 519

Ох, любимото ми прекрасно грозниче! Чудесен мъж. И каква обич има само на първата снимка...

# 520
Приятелката му е просто божествена  Heart Eyes

# 521
Ухаа..Какви крака! Heart Eyes

А между другото за Венета..Много мразя толкова очеИЗвадно очертани устни. Много грозно..много.
И имам чувството, че покрай Николета и Азис, изчатка нещо и всеячески се опитва да прилича на тях и да води техния живот. hahaha

# 522

А сега загрявам на кого ми напомня Винетка с новите си очила клик
Венета : "ехаа и тази снимка събра 1 600 харесвания, ама сигурно заради очилата хихи" Защо за Бога тази физиономия?

няма такава селска пръчка като Венета, да носиш очила за 600 долара и да си очертаеш устата с молив, три тона по-тъмен от червилото  Joy Joy Joy И да,  наистина прилича на кукумявка с тези очила  Mr. Green

# 523
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много е красива девойката на Броуди. А той има изключително елегантно и фино излъчване, жалко, че отдавна не съм гледала хубав негов филм.
Джесика Частейн в Кан ли е още, оттам ли са снимките? Прекрасна е Heart Eyes

# 524
  • В Космоса
Ох, Боже! Joy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт