Звездни компромати - 172 част

• 47 317
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • на кого му пука
Тоя модел са така. Joy

# 586
Хайде сега пък и ти?

# 587
  • София
Нали умират, ако ги прободеш с дървен кол в сърцето или видят слънчева светлина.  Grinning

# 588
Ох да ви кажа, купих си днес новия "Блясък" и какво да видя - имаше статия относно снимките на Алисия, които обсъждахме, че била с доста удължени крака и те поместили снимка (уж) без фотошоп и снимката с фотошоп. На фотошоп били само засилен цветовете. Разбира се, пместените снимки в статията са миниатюрни, така че не знам какво доказват, но в крайна сметка са си комбина с Алисия и е нормално "Всеизвестен факт, е че Алисия е смятана за модна икона у нас. По мнение на мопдните критици, изпълнителката е абсолютен пример, за това как трябва да изглежда една истинска дама, както на сцена, така и в реалния живот." от сайта им.
Но лично на мен най-смешно ми стана изказването на Алисия: "Станах пословична с писанията за пластичните ми операции. Истината е, че съм си правила само две до сега - на гърдите и на носа."  Laughing Shocked
Снимах статията, не знам дали се вижда добре: http://prikachi.com/images/448/6137448G.jpg

Значи, нищо лично, ама като почнат очевидни неща да отричат  и се побърквам! Както и Лияна беше казала, че единствената корекция, която има е на гърдите...

# 589
  • В Космоса
Ох, Боже! Joy

Скрит текст:
Ох, Акаша, не мога... Сутринта го видях и не можах да спра да цвиля. И още се подхилквам  Joy

Много сполучлив бъзик, нали! Laughing Щом аз, дето ужасно много обичам Лео го оцених и ми се схвана коремния мускул...

На Ленин го докарва по питестата глава и вртикалните бръчици м/у веждите.

# 590
  • Бургас
Ох, Боже! Joy

Скрит текст:
Ох, Акаша, не мога... Сутринта го видях и не можах да спра да цвиля. И още се подхилквам  Joy

Много сполучлив бъзик, нали! Laughing Щом аз, дето ужасно много обичам Лео го оцених и ми се схвана коремния мускул...

На Ленин го докарва по питестата глава и вртикалните бръчици м/у веждите.

Joy  Joy rotfImbo rotfImbo

# 591
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мила Кунис, фотосесията е стара, но красива

# 592
Ох да ви кажа, купих си днес новия "Блясък" и какво да видя - имаше статия относно снимките на Алисия, които обсъждахме, че била с доста удължени крака и те поместили снимка (уж) без фотошоп и снимката с фотошоп. На фотошоп били само засилен цветовете. Разбира се, пместените снимки в статията са миниатюрни, така че не знам какво доказват, но в крайна сметка са си комбина с Алисия и е нормално "Всеизвестен факт, е че Алисия е смятана за модна икона у нас. По мнение на мопдните критици, изпълнителката е абсолютен пример, за това как трябва да изглежда една истинска дама, както на сцена, така и в реалния живот." от сайта им.
Но лично на мен най-смешно ми стана изказването на Алисия: "Станах пословична с писанията за пластичните ми операции. Истината е, че съм си правила само две до сега - на гърдите и на носа."  Laughing Shocked
Снимах статията, не знам дали се вижда добре: http://prikachi.com/images/448/6137448G.jpg

Значи, нищо лично, ама като почнат очевидни неща да отричат  и се побърквам! Както и Лияна беше казала, че единствената корекция, която има е на гърдите...

Хайде,хайде.Много подробно сравних снимките.Отлично се вижда,че глезените и бедрата са изтънени.Освен това частта от седалката на стола посока надолу е разтеглена.Дори на снимките не съвпадат линиите,докато горната част на облекалките са на едно ниво  Crazy Плюс това на самия стол са му стеснени контурите и така визуално изглежда още по издължен на обработената снимка.Въобще цялата снимка е като рзтеглена и стеснена.Тялото на Алисия е по-тънко на втората.Ръкавите са по-тесни,полата...

Какви цветове,какви пет лева  Crazy

# 593
Мойта приятелка се е снимала с Алесандра Амброзио

# 594
# 595
Беше пусната новината, че Рут Колева е бременна, но беше като слух. Е, вярно е.
В доста объркана ситуация е.  Confused

# 596
Беше пусната новината, че Рут Колева е бременна, но беше като слух. Е, вярно е.
В доста объркана ситуация е.  Confused

Тя не спря да пуши и пие в Къртицата.  Rolling Eyes

# 597
Разбрала е тази седмица.  Peace

# 598
Разбрала е тази седмица.  Peace
Не ми се вярва много. Новината в жълтата преса не е ли от по-рано? Thinking

# 599
Тя жълтата преса е разбрала преди Рут.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт