Звездни компромати - 172 част

• 47 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 675

Аз го подозирам от известно време насам, заради тези снимки на Алисия, но не твърдя, че е вярно. Само мои си подозрения

А бе не ми се вярва. Не я харесвам, но на никого не го желая!

А кои снимки визираш, новата фотосесия ли имаш предвид?

# 676
  • София
Не не ... някак тъжна и самотна ми стои на автопортретите, които си прави напоследък. Иначе преди качваше снимки на нея и Ники, а пък сега все самичка

# 677
Ох а бе жал ми е за нея, честно, ако е вярно ама хич не и върви, дано да е последната измишльотина жълта!!!

# 678
Meжду другото преди време гледах, че Ники Михайлов и Николета си бяха публикували една и съща песен по едно и също време..което пък ми се стори като някаква закачка между тях..
И още тогава ми минаха някакви подозрения, че са раздухали нещата с Алисия.

Blair Waldorf ,
Скрит текст:
много хубава снимка за аватар. Виждала съм и други твои снимки, на които подражаваш малко или много на Николета.. Така си 100 пъти по-добре. Peace

# 679
А Брад Пит от какъв зор споменава че се друсал докато е бил с Дженката? Демек не бил щастлив в тази си връзка?
Е, сега нали е. Какъв му е проблема с бившата та все я хапе? Вероятно още не я е преодолял, ми се струва.

# 680
  • Ямбол
Facebook коментар Simple Smile

Nikolay Mihaylov
преди 2 минути от Sofia, Grad Sofiya
Това е първият и последен път, в който обръщам внимание на публикации на някакви жълти вестничета и сайтове. Не ги чета и се дразня, когато някой ми разказва за техните измислици. Но явно днешните писания са придобили прекалено широка гласност, щом дори и сериозните медии звънят за коментари. Ще кажа само, че ако един ден с Алисия решим да се разделим, то ще бъде по цивилизован начин и нашата пиарка ще съобщи лично за това. И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук. Нямам
какво повече да добавя. Хубав ден на всички!

# 681
  • Бургас
А Брад Пит от какъв зор споменава че се друсал докато е бил с Дженката? Демек не бил щастлив в тази си връзка?
Е, сега нали е. Какъв му е проблема с бившата та все я хапе? Вероятно още не я е преодолял, ми се струва.

Какво има да й преодолява, като той я заряза.

# 682
  • София
Ясно, бързах и явно съм го написала неясно, сори.  Wink

Ирина Шейк и Кейт Ъптън за Harper`s Bazaar Australia

# 683
Много лошо за Алисия, ако е истина, дано не е!
На интервюто, което пуснах между другото тя някак не изглеждаше много несигурна да говори за бъдещето им с Ники
ето http://www.youtube.com/watch?v=q0R6vS4t8J4

Memento Mori,
Скрит текст:
на професионалните снимки изглеждам според изискванията на фотографа, в смисъл излъчване, грим, прическа, физиономия, всичко, за това се получава така понякога. И благодаря!

# 684
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какво има да й преодолява, като той я заряза.
Говореше се, че я е зарязал, защото не желаела да му роди деца. Ако го е наранила, нищо чудно в този реваншизъм. Отделно съм сигурна, че Анджелина пъха съчки в кладата Mr. Green.

# 685
  • На земята, която е всъщност звезда.

Той не споменава и не обвинява персонално Джен. Казва, че се е друсал доста преди да срещне Анджелина /т.е. това е времето преди и по време на предишния брак/." По- скоро има предвид, че е бил зациклил на едно място, нали тогава го бяха вкарали в калъпа "красавец" и все такива роли му даваха.

Част от интервюто:

"...a guy who felt he grew up in something of a vacuum and wanted to see things, wanted to be inspired. I followed that other thing. I spent years f***ing off.

"But then I got burnt out and felt that I was wasting my opportunity."

"It was a conscious change. This was about a decade ago. It was an epiphany - a decision not to squander my opportunities," he told the magazine."

"It was a feeling of get up. Because otherwise, what's the point?"

# 686
нали тогава го бяха вкарали в калъпа "красавец" и все такива роли му даваха.

От известно време може да се радва, че успешно е успял да излезе от калъпа "красавец"  Mr. Green

# 687
  • Бургас

Той не споменава и не обвинява персонално Джен. Казва, че се е друсал доста преди да срещне Анджелина /т.е. това е времето преди и по време на предишния брак/." По- скоро има предвид, че е бил зациклил на едно място, нали тогава го бяха вкарали в калъпа "красавец" и все такива роли му даваха.

Част от интервюто:

"...a guy who felt he grew up in something of a vacuum and wanted to see things, wanted to be inspired. I followed that other thing. I spent years f***ing off.

"But then I got burnt out and felt that I was wasting my opportunity."

"It was a conscious change. This was about a decade ago. It was an epiphany - a decision not to squander my opportunities," he told the magazine."

"It was a feeling of get up. Because otherwise, what's the point?"

Кога пък на Брад Пит са му давали такива роли  newsm78
Не го помня някога да е играл някой лигав красавец.

# 688
Аз пък никога не съм харесвала Брад Пит, чак последната година ми стана симпатичен, явно съм единствената, която го харесва в този вид  Laughing

Дженифър Анистън сякаш за 1 г. се състари с 10.

...И още нещо - преди малко, като отворих гардероба, всички дрехи на Алисия си бяха тук...

Joy

Добре им е отговорил.

# 689
  • Sofia
Дженифър Анистън сякаш за 1 г. се състари с 10.

Състарила ли се е? Я пак погледни Simple Smile На 44 и какво дупе  Whistling

Не се заяждам, просто точно й гледах снимките и съм впечатлена  Hug

Общи условия

Активация на акаунт