Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • до едно тепе
Зеленушко и тук да ти е жива и здрава щерката и много да те радва  bouquet
Зузко   bouquet за темата и  Hug за теб и кенга.Щом док казва,че няма проблем значи няма Peace
Прахче  Praynig дано зацапването спре скоро и всичко да е наред.Освен хапчетата и лежане трябва Hug
Кашмир пролактина е този хормон Peace Що си мисля,че и ТСХ-то трябва да е на гладно newsm78
Мраве леко да е,че не останало  Praynig
Друго не се сещам сега Embarassed
 Hug

# 106
  • София
Сандре, пънче по програмата "Хиляда деца за България". http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 256&Itemid=31
Поспаланчо, питах ги дали на гладно и казаха, че не било необходимо.  Rolling Eyes

# 107
 А в Пловдив има ли клиника която да работи по тази програма!? Защото тук нама.... а би ми било по удобно в Пловдив ако реша и аз да се възползвам.

# 108
Сандичка, миналата година е имало такъв ден 16 юни в Хасково. За тази година не знам.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 172&Itemid=31

мда, по-миналата беше във Варна и аз и Месечинката присъствахме  Mr. Green

# 109
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Рейнчо, честита ти рожба Ирен,
бъдете живи и здрави, много щастливи
и много скорошно възстановяване   bouquet

Мраве, леко раждане  Hug

Мишано, нямате ли гащури вече  Hug на теб разчитам за една мома у пловдивско, че само пичари сме ги пръкнали
Скрит текст:

# 110
Критериите по СЗО и Крюгер за различни. По СЗО излиза обща морфология ,а по Крюгер се диференцират,

Пролактина е този хормон, който се пряви на гладно, спокойно и без а си правел секс и да си пил алкохол. Ние като правихме пълните , първи изследвания, ходихме до Варна, при д- р Александров. Отидохме рано сутринта, на мен ми взеха кръв, на мъжа ми материал. После ме вкараха за цветна снимка, резултата излиза веднага. Изчакахме към 2 часа и спермограмата и хормоните бяха готови и с всичко влезнахме на консултация с д-ра. Тогава ми каза, при такава спермограма, само яко секс му е цаката/ той е доста директен/ , но се оказа прав. Много лекари препоръчват въздържание,той каза седмицата на овулацията- всеки ден. Откакто го послушах, почнах да забременявам  Wink

Зацапването при мен беше еднократно, но имам леекички болки, взех си болничен до четвъртък,до прегледа  Praynig

И аз мисля, че мишкините гащи ще са розови, а за мен съм сигурна, че детенцето е момченце...  newsm78. Просто съм убедена, дано да имам шанс да проверя усещането  Wink

# 111
Сандичка, миналата година е имало такъв ден 16 юни в Хасково. За тази година не знам.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 172&Itemid=31

мда, по-миналата беше във Варна и аз и Месечинката присъствахме  Mr. Green
Аз го постнах това, па се осъзнах че Сандрето за съвсем друго пита  Crazy.... Та ще ме извините де   Embarassed В стремежа си да помогна отидох в друга тема  Blush

# 112
Прахи, насълзиха ми се очите! Praynig Браво за резултата и нека си расте мъничето. Praynig А ти си почивай! Peace
Кашмирче, гадно за лелката. Crossing Arms Дано утре мине всичко добре при лекаря! Hug
Тони, браво за напредъка на лентичката! Hug
Пънче, кофти комбинация с цикъл и хреме. Дано бързо мине хремата! Hug
Сандра, случва се да няма един път в годината О. Не се коси, дано следващия е вашия месец! Peace

# 113
  • София
Аз да питам, антителата могат ли от личния лекар да се назначават. Съмнявам се, но за всеки случай...

# 114
  • София
Даниелка, мерси!  Hug
Прахи, мерси за разясненията!  Hug А аз ще пускам ли пролактин?   Не му знам как му е съкращението.  Rolling Eyes

# 115
Кашмирче, не знам дали ще пускаш пролактина Grinning Е2 е естрадиол. Но май е хубаво и пролактин да се пусне, защото ако е висок подтиска Ото. Ако греша, нека някой ме поправи.
За цитото не споря. Каквото ми каже Калева, това ще правя. Ако ми каже да не ми правят, няма да дам на ЖК  Wink ,но мисля че и тя спомена, че по на там ще правим.
Принцеске, док. спомена, че и "приличало" на момче. Ама как така и "приличало", не знам. Според мен се направи на многознаеща. То сега на ФМ  при онази апаратура не се вижда на 100%, как сега и заприлича, не знам. А и аз понеже нямам много доверие та хич не го взех под внимание. Ще си чакам Вторник за едни 80-90% гащи  Mr. Green
Весе, личната на мен може да ми пуска ТСХ и ФТ4, които също са специфични. Пробвай се с антителата. И мен ме съмнява, но питай  Wink
Пепитка, така се обърках с тея седмици. Оставям си лентичката по цикъл, а и така отговаря за сега. Да видим как ще върви. Нека расте на мама отрочето  Grinning

# 116
Ехееее, честито на мама Рейни. Нека малката Ирен да расте здравичка, послушничка и много да радва мама и тати. Бързо възстановяване, Рейни, и те чакаме да разкажеш за вълнуващата среща.

Прахи, чудесни новини, нека бебчо продължава да расте Hug

Кашмирче, аз се чувствам по същия начин, както си описала. Даже това се чудех сутринта, как може така да съм спокойна като ми дойде. Още не е де, само кафеникаво цапане имам, но определено ще цъфна тия дни. Снощи бях много разстроена и се оплаквах на ММ. Ужасно е това непрекъснато дебнене и чакане на нещо.

Тони, браво за добрите новини Hug

После ще чета още, че нещо ми е голяма лудница и това го пиша от 2 часа.

# 117
  • София
Тоничка, мерси!  Rolling Eyes Не им знам съкращенията, затова питах. Иначе за утре тези са планирани FSH, LH, E2, т.е. явно няма проклактин.  Peace

Маги   Hug

# 118
Ей, Прахи направи ми оправи настроението.
1. Че бебчето расте!
2. Че и аз ходя при д-р Александров!
3. Ние също правим вече 3г и 5 месеца и имаме едно инсе. Първата спермограма на ММ беше с мн висок % аглутинация (направена е в спец. клиника),  а сега 2-та му спермограма е при д-р Александров и там излезе, че няма аглутинация и всичко е Ок. Док. все ни казва няма начин да не стане при вас и аз ту му вярвам и като мине месец и ми дойде Ц  Weary. Мислихме да направим нова спермограма на 3- то място, за да видим как ще е спремограмата, въпреки че д-р Александров е и ембриолог.

Тони, браво за прегледа!

# 119
Смайл, във Варна едва ли има по-достоверни СГ от тези на Александров  Peace

Общи условия

Активация на акаунт