Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 406
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Може би няма, но аз съм от Русе и 1-та спермограма я направихме в Тутракан при д-р Бойчев. Иначе най-много би ме зарадвало, че мога да се доверя на последната спермограма. Като ме избиват разни мисли....  Laughing

# 121
Аглутенацията е много променлива височина. Някъде четох, че  зависи много от храненето и най-вече от приемането на течности. Ако се поемат мн течности, се подобрява   Peace

# 122
Прахи, ние откакто сме разбрали (2011) за аглутинацията ММ пие чайчета и  приема витамини, като си прави почивки и пак почва.Може би сме повлияли върху аглутинацията!

П.П.Не знаех, че аглутинацията се променя. Предният лекар, когато го попитахме дали ще се повлияе аглутинацията с билки и витамини,  ни каза, че нямало смисъл да се занимаваме с тези добавки, защото се губело много време и ни каза: 'А пък вие нямате.... 'Shocked Е, ние веднаги ги почнахме без да се замисляме, като знам, че само могат да помогнат.

# 123
  • NE
Здравейте прекрасни! Hug

Кашмирче Уф надявах се много, ама всяко зло за добро. Hug Имаш палчета за прегледа утре. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Маги Не унивай глава, ще дойде и нашето време Hug Hug Hug
Прахи Много,ама много се радвам за теб и твоето желязно чудо. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Радвам се все пак си успяла да се запишеш, това е важното и че си видяла първите движения на твоето малко човече. Hug
Скрит текст:
П.П. Относно заплащането аз съм на мнение, че всичко зависи от това какъв човек е лекаря и неговите разбирания за стимулиране на вниманието му към пациента. Моя док винаги ме кара да си взимам направление вместо да плащам, а съм готова да му дам всичките си пари. Не съм очаквала че има останали такива хора, а вниманието е толкова голямо че дума не мога да кажа. Peace
Мраве Ти си на ред!  Hug Hug Hug

Имам запитване. Имам останал утрогестан от миналата ми бременност. Ако пробвам да го приемам след ову без доказан прогестерон що за глупост ще направя?

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 21:13 от Flower Fairy

# 124
Флауърче, аз все си мисля, че аз,ти и Кашмирчето ще бременеем заедно Hug

Кашмирче, успех на прегледа утре, на мен ми пуснаха и пролактин на 3ти ден Praynig

# 125
Флауърче, какво точно ще целиш с този Утрогестан? Между другото това в скрития текст не трябва да е скрито, защото си е просто по темата и аз лично щях да го подмина Peace

# 126
  • NE
Зузи Престарах се. Ами притеснявам се че напоследък (последните два-три месеца) ми се скъси цикъла от 28 дни на 26-27 с ЛФ 13 дни. Никаква не е разликата, но все си мисля, че трябва да направя още нещо за да имам поне забременяване. Другото не го мисля към момента.
Изследване на прогестерона и ЩЖ съм намислила, но все не мога да се възползвам от това да отида във Варна да пусна изследванията. ooooh!

# 127
Феичка, ЛФ от 13 дни си е направо 6-ца от тотото, мила, не знам защо си мислиш, че така шансовете ти за забременяване са по-малки. При мен до миналата година ЛФ беше 14-15-16 дни, после се скъси на 12-13, имала съм и по 11. Не търси там проблем, не се разбутвай с този Утрогестан. Виж, ако вече ЛФ беше 10 дни, щеше да имаш причина да мислиш по тези въпроси. Дишай и спри да мислиш и ще стане Hug

# 128
Момичета, бе и аз съм в една чуденка /никога не ми се е случвало  Mr. Green/ Във вторник ще съм 13г.с. и 3 дни. Няма да изпусна срока, нали? Вярно, че в сайта на Фемина пише 11- 13 и 6, но пък другаде чета 11-13. Аз се записах тогава, защото нали вървяхме на зад. А сега наваксахме и се чудя. Едва ли ще и избърза. Шубе ме е за 1-2 дни да не изпуснем срока  Crazy

Маги,
Скрит текст:
и аз мисля, че с Флалърчето и Кашмирчето ще бременеете заедно и съвсем скоро  fingerscrossed
Кашмирче,
Скрит текст:
силни палчета за утрешните изследвания. Ще чакам резултатите с теб Hug
Флалърче, ЛФ 13 дни си е супер.Хормоните на ЩЖ и прогестерона на 7-ми ден добре си ги замислила. Половите пускала ли си?

Благодаря на всички за милите думи за дребосъчето ми  Heart Eyes

# 129
Тони, ако вървите напред няма да е зле да преосмислите датата за ФМ. Знаеш, че нухалната гънка се измерва само в тези седмици, после промоцията свършва Mr. Green Мен ме бяха планирали за края на 11 седмица единия път Rolling Eyes

# 130
Феичка, и аз мисля, че ЛФ от 13 дни е идеална! Peace И моята е толкова и забременях с такава сега декември!

# 131
  • NE
Зузи Благодаря ти искренно  Hug Hug Hug
Маги Стискам палчета да е така.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Полови не съм пускала, защото ми е малко трудно да се добера до лаборатория и моя док твърди че там няма проблем. За ЩЖ ми е интересно какво ще излезе.

# 132
Феичка, нищо че док твърди, че там няма проблем, пусни си репродуктивни хормони на 3-ти ден, за да се види какво е положението там. Док може да си мисли много неща, а изследванията да покажат други.

# 133
  • до едно тепе
Тоничка да ти кажа под секрет,че докторите гледат последната дата на цикъла и така определят Г.С.Това,че бебето върви напред не ти мести автоматично датата на термина.Може просто да е по-едро.Лекарите си нагласят апаратурата на някакви средни мерки,които не е задължитемно да са точно такива.Ще рече че това,че бебето е с 2-3-6 дена напред или назад си е много индивидуално. Моя вървеше все по термин според глава,но после като почнаха да мерят бедрото и там беше понякога с 10 дена назад спрямо мярката на главата.Ми определено сега не е късокрак(бях решила преди месец че са му се скъсили дънките от сушилнята, а той пораснал с 5см за тримесечието Crazy) Laughing Мисълта ми е да си гледаш само г.с. спрямо последната М Peace
Такаа не мога да разбера защо криете важните неща в срит текст.Всичко свързано с бебеправенето е в темата.Спама са закуските, кафетата,почерпките,кучета,котки,рокли и обувки  и т.н От вчера насам поне 10 скрити поста прочетох,които си бяха важно запитване.Абе аз ли да ви уча що е спам ааа smile3534
Айде сега да въ гушна и марш по леглата да правите бебета newsm66
 Hug
Скрит текст:
Понеже съм на тема хомеопатия(утре ще водим малчо на такъв дофтур) са гледам че имало и ветеринарна хомеопатия hahaha
На който ще му е интересно:
http://www.homeopathytoday.eu/spip.php?rubrique23

# 134
Поспалане, същото нещо и аз отбелязах, но никой не ме разбра явно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт