Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Рейни, да ти е жива и здрава дъщеричката! Нека расте здраво и засмяно дете!
А ти бързо се възстановявай!
Зузо, благодаря за старанието за темичката, прекрасна е! Hug
Скрит текст:
Сега се сетих, че аз преди време си бях навлякла неприятности на стомаха с един антибиотик и дълго време ме болеше, имах разстройство със семици. Тогава много ми помогнаха пробиотиците. Защо не пробваш? Те са полезни, напълно безвредни са и регулират чревната флора. Разбира се консултирай се с док дали могат да се приемат от бременни. А ти защо си постоянно на сухари? Има ли разстройка или само болка чувстваш в стомаха?
Мраве, много сте пораснали! Започваме да стискаме палците за теб! Hug
Относно д-р Александров и на нас ни каза, че всичко му се струва нормално. Даже спермограмата не му се видя много лоша. Но на мен ми каза, че на 3-4 дни секс било достатъчно. Естествено, че не съм го послушала в това отношение в дните на О. ми се струва доста рядко.

# 136
Всичко свързано с бебеправенето е в темата.Спама са закуските, кафетата,почерпките,кучета,котки,рокли и обувки  и т.н

202uu

# 137
Имам въпрос, тъй като тоя цикъл го отписвам( мисля че ще ановулаторн)!
Мога ли да започна дуфастон сега по схема, за да не се удължава прекалено много цикъла,  а и да знам че ще ми дойде?

Лилка,Маги 
Скрит текст:
Аз съм на глюкофаж, а док каза при бременност да го спирам, а чувам много момичета които си го продължават по време на бременност, та нали пак е метформин, каква е раликата от сиофор и метфогама?

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 22:52 от S@NDR@

# 138
Поспаланче, то това, че бяхме на зад беше заради Ото ми на 22-ри ден. Сега отговаря точно по първи ден на последна менструация, което ме изненада. Но щом гледат по М. значи се вписвам в срока. А да сменя час от днес за утре е невъзможно. Дано се вместим  в сроковете Rolling Eyes
Скрит текст:
скъсили му се дънките, а  Mr. Green
Сандре, не си го самоназначавай. То кой ти го казва, но по- добре не пий нищо. Ти провеждаш някакво лечение. Док. кога иска да те види?

А иначе аз имам  нужда от един урок " Що е спам" . Понякога много се обърквам  Mr. Green

# 139
Зузо,
Скрит текст:
скритият текст беше за теб, но аз не му сложих обръщение, така, че пак ти го пиша.Сега се сетих, че аз преди време си бях навлякла неприятности на стомаха с един антибиотик и дълго време ме болеше, имах разстройство със семици. Тогава много ми помогнаха пробиотиците. Защо не пробваш? Те са полезни, напълно безвредни са и регулират чревната флора. Разбира се консултирай се с док дали могат да се приемат от бременни. А ти защо си постоянно на сухари? Има ли разстройка или само болка чувстваш в стомаха?
Тони, когато пишеш нещо свързано с правенето на деца, овулация, хормони и т.н за себе си или изказваш мнение за друг човек не е спам. Всичко останало свързано с теб или с останалите го слагаш в скрит текст, но с обръщение към човека за да го прочете. не като мен в по-горния ми пост Joy

# 140
  • до едно тепе
Сандра,ако ти го назначи лекар дуфастона може.Метформина аз го пих до 11г.с.,но тогава си звъннах на ендото и той каза да го спирам веднага.Ако му се бях обадила по-рано щеше да каже същото.Обадих му се чак тогава,защото бременността ми беше проблемна и общо взето до тогава не беше сигурно какво ще се случи(имах много болки и 10 дена бях в болница с кървене).Гинеколозите ми обаче ми казваха да си го пия,че не пречи и не вреди на плода Peace

# 141
Поспаланче, Тони дуфастона по принцип ми е назначен от АГ- то но аз до сега не съм го пила, защото не ми се искаше да пия хормони а и цикъла нали ми е нередовен и не се зне кога и дали има О, та да не подтискам О-та!И в месеца в който решавам да згащя О и ударих на камък...

поспаланче благодаря за отговора! Hug

# 142
  • София
Добро утро. Тази сутрин първа като никога, ама ходих да пускам антителата.
Скрит текст:

Сандре, и аз не бих го пила на своя глава.
Тони, по твоя въпрос, на сайта на генетичната лаборатория пише, че за БХС, където за резултатите се взимат предвид и ултразвукови маркери, трябва бебо да е в определени размери. Разгледай, ако искаш.

Скрит текст:
Аз да се похваля, че утре отивам до Свищов да си взема дипломата за магистратурата. И приключвам с ученето за тоя етап от живота си.  Mr. Green

Успешен ден на всички!

# 143
Добро утро на всички!  bouquet
Пожелавам ви лек сден на всички! Hug
За мен няма какво да кажа, освен че си чакам М.
Весе  
Скрит текст:
Браво за дипломата!

# 144
Добро утро!
Веси, днес антителата са ти будители  Grinning
Скрит текст:
Хайде честита ти магистърска титла и чисто нова диплома!!! Със здраве да си я ползваш!  Hug
Момичета, да питам от чисто любопитство... като ходите на тези прегледи /без първия такъв за установяване на бременността/ с коремен ехограф ли ви гледат или трансвагинален?
Хубав ден ви желая!   bouquet

# 145
  • Gone with the wind
Принцеске, мен до 14 седмица ме гледаха с вагинален.
То и в сайта на Щерев си пише, че до 14-16 седмица прегледите се правят с вагинален.  Но пък други момичета в отчетната са ги гледали с коремен, та не знам

# 146
Добро утро!

Сандра аз го пия от години.След операция на ПКЯ го почнах, пих го около 2 г и като забременях док каза да го продължа и така до края на 3 месец.И аз прочетох че не става за бременни ама това чак с тази ми бременност.С предната въобще не съм се замисляла за нищо щом док казва.Това за което знаех че го пия заради кистите.Ама ето имам си една такава сега 6.5см .Като родих каза да не го пия чак ако искам да бременея тогава  newsm78.След К и месеците на забрана пак го почнах(октомври м.г.)и до днес.Пише т.е някъде го четох че предпазва от аборт в началните месеци.

Прахче Hug,супер сега само положителни мисли.Успех на прегледа дано с всеки следващ си по близко до мечтата   PraynigЧакаме те с новини.

Бременните браво за хубавите резултати. Hug
И аз днес съм на преглед т.е записвам се за ЖК.Писахте "против" цитонамазката това че е безсмислено по време на бременноста поради честите промени и аз днес ще откажа.Малко ме е срам само веднъж съм си правила и то отдавна все нещо ми попречва,но съм се зарекла след като родя живот и здраве всяка година.

Принцеске всеки док различно според мен.С първата ми бременност установина бременноста с вагинален и оттам докато родя даже и чак на преглед месец след секциото ме бъркаха.Сега само последния преглед към 11 седмица беше коремен,ама те и различни лекари.

До скоро!

# 147
Добро утро
малко спам, но не се сдържах да помечтаем заедно
Скрит текст:

И малко почерпка, че моята най- близка приятелка от детинство стана мама вчера

Принцеске, мен за първи път ме гледаха с коремен вчера, но каза, че ако не се вижда ще е с вагинален.
Весе, благодаря за уточнението за размерите. Установихме го с теб и мисля, че си се вмествам и няма да стане по- голям бебо от 79мм ( при 58мм вчера)  Wink  Hug
Пате, добро уточнение за спама. А ти как си? Графиката ти ми харесва  Praynig

# 148
  • NE
Бърз въпрос : Какво е нужно да пусна на 3-ти ден МЦ от хормоналните изследвания? Важно ли е да не съм пила кафе?

# 149
  • В сърцето на любимия човек
Хормонални изследвания    

Полови хормони  
LH -  Лутеинизиращ хормон  - 3 ден от МЦ
FSH - Фоликуло-стимулиращ хормон - 3 ден от МЦ
E2 - Естрадиол -3 ден от МЦ

Prolactin /PROL/ - Пролактин

Ts -Тестостерон
4 Androstenedione - Aндростендион

Progesterone /PROG/  - Прогестерон  -  на 7 ден след доказана Овулация

Insulin / Серумен Инсулин /

Хормони на ЩЖ:
TSH ( Тиреотропен Хормон )
FT 3 ( свободен Т3 )
FT 4 ( свободен Т4 )  

Антитела на ЩЖ:
ТАТ анти тиреоглобл. антитела / anti-Tg /
МАТ анти микрозом.антитела / anti TPO /

Хормони на НбЖ:
DHEA-S
17-OH Progesterone  -   17-OH Прогестерон - на 3 ден от МЦ

Показатели за ЯР:
Inhibin-B / Инхибин Б /
AMH  / анти-Мюлеров хормон/

Справка за Изследванията - по договор с НЗОК, 2012г

Старата тема

Аз всички изследвания правя сутрин гладна и жадна, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт