Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Флалърче, бърз отговор:
Полови хормони на 3 ден от МЦ

LH Лутенизиращ хормон
FSH Фоликулостимулиращ хормон
E2 Естрадиол
Тестостерон
Пролактин ( Изследването на пролактина трябва да се прави при пълно спокойствие. Почивка в лабораторията 30 мин. преди вземането на кръв. Да не се масажират гърдите и да не се прави секс вечерта и сутринта преди това. )

Аз пусках и ДХЕА-С /няма значение деня от МЦ/  с половите.

И темата за хормоните: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=703346.0

За това дали трябва да са на гладно и жадно. На мен лаборантката ми е казвала, че за тях не е необходимо да са сутрин, но най- малко 2 часа преди това не трябва да си яла и пила. А и на 4-ти ден от МЦ да се пуснат не е проблем  Peace

# 151
Добро утро и от мен.

Феичке, хубаво е да е на гладно за хормоните  Peace Ще пускаш ли пролактин?

Лилка при кой лекар ще ходиш , последно какво реши?

Аз снощи пак имах леко зацапване, розово на цвят  newsm78 newsm78   Tired  Май е от някой кръвоносен съд, нали съм и на аспирин, на не е изключено и това да допринася ...знам ли аз. Възможно е и да е от ногото ходене, че вчера бях на си купувам едни китки, после пазарихме, после ходихме по морската градина...и като се прибрах болки и кървене. Днес мъжо ме е наказал и не мърдам, а той чисти и шета, не ми дава и китките си да засея и това малко ме изнервя  Tired  

Лек ден желая на всики, аз ще съм на линия цял ден, че освен да гледам телевизия и се ровя из форума...какво друго да правя

# 152
  • NE
Чудя се за пролактина. Засега FSH, LH, E2  Peace Имам възможност да отида да ги пусна и затова питам, да ми е мирна главата. Peace

# 153
  • София
За хормоните, аз знам, че е по-добре на 2-ри, отколкото на 4-ти ден.
Прахче, почивай си, сега беб е най-важен. Кога ще ходиш на лекар?

# 154
Феичке, аз като изпатила от пролактина, те съветвам да го пуснеш. Той влияе пряко на овулацията, но пък за сметка на това се коригира лесно  Peace

На лекар ще ходя другият Четвъртък, макар и днес чхг-то  е 159.60, което значи, че към и към Вторник, Сряда да отида, пак ще се види,  но лекаря ми каза, пускаш кръвният, ако всичко е наред, те искам в  Четвъртък ....тъй , че ще трая. Поне вече съм спокойна, че не е извънматочна  Crazy

# 155
  • В сърцето на любимия човек
Браво Прахче  Praynig  Praynig  Praynig

# 156
Прахче, ЧХГ нараства супер. Ти си почивай повече. Зацапването ще спре  fingerscrossed
Весе, ти си моята пътеводна звезда  Mr. Green Аз под твое ръководство пусках всичко, но казах че е не е фатално за 4-ти ден, защото Флалърчето днес и е трети и ако иска може да ги пусне и утре , ако не иска да чака следващ цикъл разбира се ( който искрено и пожелавам да е след 10м.)

# 157
  • София
Разбира се, че не е фатално. Но понеже навсякъде пише, че се правят 3-5 ден, а от лекари знам, че е по-добре 2, отколкото 4-ти, та реших да кажа.
Прахче, страхотни резултати имаш!  Praynig

# 158
Патенце,
Скрит текст:
каквото и да пия, няма да се оправи стомаха, докато не реши сам, това потвърдиха и Славчев и хомео-докторката ми. На хормонална основа е Crazy ще се търпи и толкова, но наистина е много гадно. Няма разстройство, просто си боли, особено следобед и вечер ooooh!

Относно хормоните, на мен док ми пусна на 3-ти ден ЛХ, ФСХ и естрадиол. На въпросът ми защо само тези, той отговори, че иска да види първо тях, и ако прецени ще пускаме останалите.

# 159
Полови хормони
на 3 ден

LH Лутенизиращ хормон
FSH Фоликулостимулиращ хормон
E2 Естрадиол
Тестостерон
Пролактин ( Изследването на пролактина трябва да се прави при пълно спокойствие. Почивка в лабораторията 30 мин. преди вземането на кръв. Да не се масажират гърдите и да не се прави секс вечерта и сутринта преди това. )

# 160
  • София
Набързо ви нагушвам.  Hug  Hug Hug
Феичка и аз отивам за хормоните.  Hug Ще сравняваме после.  Mr. Green

# 161
  • Варна
Рейни, честита рожба, мила! Да ти е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

Прахче, честито, миличка!  Hug Hug Hug Много се радвам на прекрасната новина! Hug Hug Hug Вярвам, че този път всичко ще бъде наред и след 8 месеца ще гушкаш своята рожба. Praynig Praynig Praynig

Зузи, как си ти? Hug

# 162
Хайде момичета, дано всичко е наред, стискаме палци.  2ри ден ми се вижда рано за хормони, на мен лично ми ги пускат на 4ти ден. Не за друга , ами е хубаво да се види как тръгват да нарасват ФСХ и естрадиола . Възможно е , особено при момичета с по-дълъг цикъл да се получат толкова рано притеснително неточни резултати.

По принцип наистина е хубаво лекуващият лекар да ги назначи , защото най добре знае пациентката и какво да рърси и най вече кога  Tired /Макар и аз да не съм много добър пример за това,как никой не ми подозираше пролактина, пък лъснах  Rolling Eyes, но при мен е по-скоро изключение/

Зузе, пробвали ли сода/газирана вода/ вода с лимон и тем подобни?  Аз пък се жалвам , че грам симптом нямам, чак се ядосвам, щото все едно не съм бременна , изобщо никакво усещане нямам...... newsm78 newsm78

# 163
Добро утро и от мен  Hug за всички,Зузе   bouquetмного е хубава темичката Laughing,от вчера се опитвам да пиша че и аз бях така със стомаха от тая семица съм по добре е отмине вече и до тоал. ходя нормално беше кошмарно малко търпение  и дано по бързо да ти отмине Laughing
Прахче много  радвам и продължавам стискам палци Laughing
Връщам се да ви чета сега Laughing
Скрит текст:
Мен гърдите не ме болят много като преди иначе още ми се гади нормално ли е  newsm78сега са само чувствителни
Рейни честита ти рожбичка много да те радва и слушка а на теб леко възстановяване. Hug

# 164
Тони, добре съм, мила, всичко е различно от предните 4 пъти, дай Боже да е за добро  Praynig Вие как сте с мъниците?  Heart Eyes Hug

Прашулин, всичко пробвах, ефект нула Mr. Green Леко ми става по-добре, като изпия хапчето Пулсет, което вчера док ми изписа, но е за няколко часа. Чудя се дали да не пробвам с Еспумизан, макар че и за него ми казаха, че няма да помогне  Joy А за симптомите кво да ти кажа...аз никога не съм имала повече от болезнени гърди и сънливост, но този път е различно. До миналата седмица нямах никакви опалаквания, но после ме връхлетя гадене+стомах  Laughing Ще дойдат и при теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт