Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 472
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Зуз, с това пробвала ли си: http://apteka.framar.bg/30019356/%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0- … B0%D0%B1%D0%BB-45
Моят док каза да си го взема и съм доволна засега.

# 166
Не съм, Веси. Твоите оплаквания точно какви са?  Mr. Green

# 167
  • София
Ами болки в стомаха. Имам и киселини от време на време, но не са свързани нещата. Оная нощ даже се събудих от болки в стомаха. Изсмуках едно и веднага ме успокои.
То е само билки, но ако искаш си питай и док.

# 168
  • Gone with the wind
Аз все се чудя - мястото на бременилските въпроси и обсъжданици не е ли за пупестата тема  newsm78

# 169
  • NE
Аз пускам на трети ден. Надявам се да е ок.

# 170
По принцип да, и те би трябвало да се водят спам, ама пък ми е готино Зуза и Прахи да си споделят бременни симптоми  Mr. Green

# 171
Ама аз симптоми нямам   Laughing Laughing и докато не се видим на ехограф не смея да се водя бременна , че историята познава много такива емоции при мен  Tired Tired

Феичке кога ще излезнат резултатите? С кой ще се консулъираш като излезнат?

# 172
  • София
Аз пък да си кажа к'во ми мнението по тоя въпрос със спама, че ме мъчи.  Whistling
Хвърлям по едно око и на другите теми в Искам бебе и Проблемното и не съм видяла там нещо да се слага в скрит текст, а спам има мнооооого. Тук илюзията за много спам идва от това, че сме много хора в тая тема и всеки като драсне по 2 поста дневно и ей ти ги многото постове.
Какво сме я загледали тая тема като писано яйце, все едно имаме ограничен брой теми? Като свърши, ще пуснем нова. Зуза ако иска, ще помагаме за заглавията. Верно, че за бебета сме се събрали, ама ви чувствам като приятелки и искам да си споделя с вас и за екскурзият и за роклята, и за котката!  Crossing Arms

Предлагам да оставим темата сама да си се регулира. Ако на групата и се харесва да спами- да спами. Ако не, то тя по естествен начин ще го ограничи.  Peace

Еми излях си душата.  Mr. Green Не ме намразвайте, обичам ви!  newsm43  Hug

# 173
Кашмирче, не съм съгласна с теб. Темата е за бебеправенето, не е за сънища, рокли, празници, домашни любимци и пр. Става наистина огромна и се губи фокусът, т.е. ако трябва да остане спама, на много хора, които вече споделиха същото мнение, ще ни е трудно да я четем и вероятно ще спрем /това не го разбирай като едва ли не заплаха, просто споделям как се чувствам/. Чат може и другаде да се осъществява, нека споделяме тук важна информация. Да не говорим как, когато някой зададе наистина важен въпрос по темата, много вероятно е той да бъде пропуснат, защото има прекалено много странични неща, които се обсъждат - признавам, че вече чета по диагонал и пропускам множество постове.

# 174
Ей Прахче браво бе момиче.Стига ги търси тия симптоми резултата не говори ли сам за себе си.Аз бях ли казала преди месеци ,че ще си имаме бременна булка......
А за док при Гамишев миналият петък ме прегледа и каза днес да се запиша.

Аз
Скрит текст:
.. мисля наистина не е честно май спрямо другите борещи се момичета да си обсъждаме бременните историйки.Смятам че колкото и да се радват и тръпнат с нас, резултатите че всичко е ок ще са достатъчни.Може да ги слагаме в скрит всичко друго,който иска . Аз още не мога някакси да се отпусна да се запиша в другата тема -бременните ,в ноемврийската -само препрочитам по малко,лентичка да си сложа и т.н.

Но съм съгласна и с Кашмирчето  Peace,но ако трябва да спазвам правила ще.Изпълнителен човек съм .Да гласуваме...... Joy Joy Joy

Изчезвам да се оправям ......до скоро!

# 175
И на мен не ми е готино да гледам скрит текст на свеки втори пост, но в някои момент нещата бяха неконтролируеми..Нови теми мога през два дни да пускам, не е там въпросът..просто с много спам темата става разводнена и е трудно да се отделят важните неща от роклите, обувките, ремонтите и т.н Никой не е казал да няма спам, няма как, аз самата съм си заклет спамър, но нека той не е основното в темата.  Peace Пишете, както искате, слагайте или не слагайте скрит текст, все ми е тя, просто всички ние тук имаме задачата да запазим темата такава, каквото е била години наред и да я предадем такава на следващите момичета след нас.

Относно бременните симптоми  smile3505

# 176
  • NE
Прахи Ще ги пусна след някой друг час, първо да се измъкна от работа и трябва до Варна до отидем за целта. Мисля да пусна цялия пакет, а после ще ги занеса на моя док. Той ще отсъди евентуално какво става. През глава ги пускам, само и само да се успокоя най-вече. Peace

Дайте идея за хубава лаборатория във Варна. Peace Аз съм се насочила към Сийлаб или Лабораторекспрес 2000. От Надежда съм разочарована. Peace

# 177
Флауърче, аз ги пускам моите в Статуслаб, много бързо работят и са много коректни.

# 178
  • Gone with the wind

Аз
Скрит текст:
.. мисля наистина не е честно май спрямо другите борещи се момичета да си обсъждаме бременните историйки.Смятам че колкото и да се радват и тръпнат с нас, резултатите че всичко е ок ще са достатъчни.Може да ги слагаме в скрит всичко друго,който иска

Скрит текст:
Точно това имах предвид и аз. Защото колкото и да се радвах на тумбачетата /а винаги съм им се радвала мноооооого  Heart Eyes/, не рядко цялото това споделяне и обсъждане от тяхна страна ме натъжавало и депресирало.
Може това да е много субективно, но не мисля, че е много "колегиално" немалка част от темата да е пълна с бременилски въпроси и обсъжданици

# 179
Здравейте, оф голяма съм патка писах, писах и си затрих поста  ooooh!

Кашмирче, Феичка стискам палци за изследванията! fingerscrossed
Аз бих пуснала и Пролактин, казвам го като изпатила от него, а и е свързан с О! Peace

Скрит текст:
На мен спама не ми пречи, освен ако не стане прекалено много! Както кажете и аз съм изпълнителна  Mr. Green

Макар, че не пиша много, защото в повечето случаи няма какво да кажа!
А иначе днес БТ ми се вдихна малко и е такава обикновено след О, ще изчакам още един ден и почвам дуфастон за да  ми дойде и дори да е имало О ще удължа ЛФ поне! Предписан ми е и до сега по скоро на своя глава не съм го пила!

Хубав ден и прекрасен уикенд ви желая!Петък е! Hug

Общи условия

Активация на акаунт