Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 392
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Зузи, не се притеснявай, май доста си се шашнала в последно време, ама и аз съм така  Mr. Green Явно 1-во аз съм ядосала док., а после ти  Crazy И аз му звънях преди 1 час, да го питам колко време да пия бусколизина и но-шпа, че като ме изписваха, завеждащия на отделението ми каза най много 2 седмици, а док. сега каза поне до следващата ни среща, а можело и до термин да си остана с тях .
Весе, пускай ги, да ти е спокойна главата  Peace За цитонамазката съм на мнението на Зузи и на док.
Само аз ли нямам опция, за да скрит текст  newsm78

# 91
Здравейте, момичета! Темата е прекрасна и се записвам в нея, следя я с интерес! Hug Дано скоро и аз да се похваля с положителни резултати от бебеправенето!  Simple Smile

# 92
  • В сърцето на любимия човек
Арвенче - 5-тия бутон от дясно на ляво на горния ред бутони или пишеш "spoiler"  в такива скоби []
Люба - добре дошла, представи се с няколко думи  Hug

# 93
Почти след 7 години решихме, че искаме второ детенце! От няколко месеца правим опити и продължаваме. Сега са първите дни от МЦ и съм се заела много сериозно с измерване на БТ, а когато дойде време и с О тестове /до сега не съм правила такива измервания/. Rolling Eyes
Надявам се този път чудото да се случи!  Praynig

# 94
Зузи, не се притеснявай, май доста си се шашнала в последно време

Арвенче, объркАла си се, пиле, изобщо не съм шашната..няма за какво, просто съм длъжна да мисля  Mr. Green

Люба, добре дошла  Hug

# 95
  • София
Пак да питам: За колко врме стават готови хормоните и спермограмата?   Thinking

# 96
Зузи прекрасна темичка  Hug Благодаря за синьото щъркелче  Heart Eyes
Не съм чела нищо от тази тема, ще чета довечера  Hug
За цитонамазката да кажа- и моята докторка не прави по време на бременост, а мога да кажа, че е доста добра в работата си  Peace А и аз този път си правих точно месеца преди да забременея  Peace

# 97
Кашмир, хормоните стават бързо: сутрин-кръв, към 14 ч.-резултати....за спермограма - не знам
Тоничка, не се ли видяха гащите на шаващото мъниче?

# 98
Хормони - няколко часа, спермограмата - също.

# 99
Хормоните - сутринта като ме боцнат, към 14ч вече ги има качени на сайта.
Спермограмата - зависи каква е. Обикновена + Крюгер ни пратиха резултатите по мейл на следващия ден. За разширената, понеже гледат преживяемост след 24 часа, за ден и половина стана.

# 100
Благодаря ви за топлите приветствия!  newsm51

# 101
Голяма съм патка , ама от тия по - големите  Mr. Green
Зузи БЛАГОДАРЯ за темичка и за синия щъркел , одеве от бързане забравих да пиша   bouquet
Кашмирче по - принцип съм добре , само че свалям нещо кг - 4 , но док . каза че не е фатално засега.
Тони  Hug важното е че си видяла бебо и е добре , пак много дръпна напред с лентичката Simple Smile, ще чакаме повече подробности във Вторник.

На мен ми се появи едно течение и малко се шашнах , малко е ама чак в Понеделник ще ходя до док. и се чудя дали да чакам до тогава или да ходя днес или утре  newsm78

# 102
  • София
В сайта пише: "Разширена спермограма по изисквания  на СЗО / обем , подвижност и морфолофия на еякулата/; Изследване на три  базови хормона/ FSH, LH, E2/". Ние ще ходим по обяд и се чудех дали пак ще трябва да идем за разчитане на резултатите или да си отделя цял следобед?  newsm78 А кой беше този хормон дето не трябваше да си си пипал гърдите  Mr. Green и трябва да си спокоен?  newsm78

# 103
Добре дошли и добре завърнали  се момичета !
Зузе едно голямо благодаря и от мен за темичката, прекрасна е!
Кашмирче ти по програмата " Повече деца за България" ли ще ходиш на преглед?

# 104
Мисля, че беше пролактина.
"Разширена спермограма по изисквания  на СЗО / обем , подвижност и морфолофия на еякулата/ - това ми звучи баш като обикновена + Крюгер, но нека и някой друг да се включи, аз не съм подавала документи за фонда.
А ти защо четеш за фонда?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт