Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Божке, Тоничка, к'ви са тез идиоти бре ooooh! Моя док има сигурно четворно повече пациентки и никога не е отказвал направление, извънреден преглед и т.н. Винаги е усмихнат и приветлив. Направо като ги чуя такива ми идва да ги  #Cussing out

# 76
Уж ви дебнех, но за малко ви оставих и колко хубави новини съм изтървала!

Рейни честита ти дъщеричка Ирен, да расте жизнерадостно, красиво иумно дете за гордост на мама и тате!

Бързо възстановяване на теб и наздраве на таткото! Чакаме те с разказ!

Прахи браво за хубавите новини, вярвам че това е твоето бебче  Praynig Praynig Praynig
Пепи естити ти сини гащи, знаех си че ще са такива  Mr. Green Heart Eyes
Ант леко раждане тижелая и прекраснасреща  Hug
Кашмир и аз така симислех тогава, че съм я изпуснала, но БТ е много ниска за да е имало О!
Май тоя цикъл ще е ановулаторен ...Съжалявам за леля ти, добре че си спокойна и аз съм така по време на цикъл!Успех на прегледа! Hug

П.п.Тонибраво на малък бебо, все така да си расте  Hug
За док нямам думи просто, не можеш ли да я смениш!?

И още щях да пиша но инфото ми дойде много и забравих!
Нагушвам ви всички и ви желая хубав ден!

# 77
  • София
Зузе, това е положението!
Скрит текст:
Ей затова така ме е яд и ако не бях искала болничен, нямаше да търпя, щях да се разправям. Взимат пари от касата за нас, а все нямат направления.
Цитонамазка изобщо не ми направиха, ще трябва и за нея да плащам!!!

# 78
 Е Зуз, има и такива. Те като твоя са рядкост. 
Скрит текст:
За това, иди, плащай си на частно и мирна главица. Как 2 УЗ да се полагат през цялата бременност по ЗК  ooooh! Звучи абсурдно, но факт. Обаче не ми пука. Аз искам само болнични да ми дава ако ми се наложи и някое друго изследване да ми пуска по ЗК. А и до колкото знам винаги мога да си взема талона. А и шанса да попадна при добър док. по ЗК не е голям. Тъй че, аз ще си се следя при Калева, а тук фиктивно. Пък и веднага днес ме попита дали искам болничен  Mr. Green Демек поне за това мисля, че няма да имам проблем  Sunglasses

Вес, теб пък и не са те гледали още. А цито защо няма да ти направят. На мен моята кукундрела каза, че като ми пусне кръв и урина ще вземе и секрет  Rolling Eyes , въпреки че имам пускана Декември и бях 1-ва група и тя я видя.

# 79
  • София
Доколкото аз знам, цитото не напразно влиза в пакета. Без значение кога е правено, по време на бременност настъпват промени и е важно да се види в какво състояние е шийката.
А тия според мен просто си ги е страх да ме "бъркат" и затова не искат. Док каза, че не ми ли пуснат, трябвало той да ми пуска. Срещу заплащане, разбира се...

# 80
  • При моето слънце
Честита радост на мама Рейни! Нека Ирен расте здраво, усмихнато и лъчезарно дете за радост на всички  Hug
Зузи, благодаря за темата и поздравления за резултатите   bouquet
Прахи,  Praynig този път всичко ще е наред и ще дебелеете на корем заедно със Зузи  Hug

# 81
Ирен , добре дошла на този свят мило дете!Дааа,не е топло като на мама в тумбака, но тя и тати толкова много те обичат и ще те гушкат постоянно,че ти няма да усетиш разликата ... дори си мисля,че много ще ти допадне този нов свят  Mr. Green .Пожелавам ти да растреш с много усмивки,никакви колики и да спиш дълго и спокойно през ноща  Heart Eyes
Рейни На теб желая много бързо да се възстановиш от раждането,много бързо да се нагодиш към режима на твоята кукла и редовно да се отчиташ при нас (и в другата тема те чакаме)  Hug

Мравче Давай мамче , ти си на ред  Hug

Зузин Много хубава тема си спретнала пак  Mr. Green

Агар Радвам се , че не си ни забравила.Нека скоро щъркела дойде при вас със Зазу и Чери

# 82
не знам що се натискате за цитонамазка по време на бременност..моя док не прави такава, поради простата причина, че за да е качествено взета, едната проба трябва да е от цервикалния канал, където следователно трябва ад се бръкне и остърже  Laughing Аз лично не намирам логика във вземането на цито по време на бременност, а по-скоро 6 месеца след раждането Peace

Аз се чух с док, изписа ми Пулсет за стомаха, обаче нещо листовката не ме кефи  Rolling Eyes "Ако сте бременна, мислите, че сте бременна или кърмите, може да вземате ПУЛСЕТ само ако Вашия лекар е преценил, че ползата от лечението за майката е по-голяма от потенциалния риск за плода или кърмачето." Ясно, че док си знае работата, ама направо се замислих дали да ги купя Rolling Eyes Знам, че има и много лекарства..като но шпа например, които уж не са разрешени по време на бременност, но се пият, но все пак...Направо не знам как да постъпя

# 83
Късно се записвам, но как се записваааам  Mr. Green

ЧЕСТИТА РОЖБА, РЕЙНИИИИИ!!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ДА СЕ СЛУШАТЕ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 84
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - звънни му на твоя лекар и му кажи какво те притеснява

# 85
преди малко говорих с него..каза няма проблем Whistling

# 86
  • В сърцето на любимия човек
преди малко говорих с него..каза няма проблем Whistling
Hug

# 87
  • София
И аз звънях на док. Само дето не ги напсува. Каза ако имам възможност за мое успокоение да си ги пусна, така че утре отивам да ме бодат.

# 88
аз пак звъннах на док и му казах, че се притеснявам, понеже в аптеката са ми казали, че не е за бременни Mr. Green Така се ядоса и се развика Joy Joy Joy Joy вика кажи им на тези да не се правят на много умни и на големи разбирачи, ами да си погледнат на листовката дозата, която вреди..вика ти трябва да си кон и да те натоваря с конска доза, че да повлияе негативно на плода.  Joy Така ядосахме човечеца, ама поне се успокоих Mr. Green

# 89
  • София
Прахи, мятам се на ягодите!  Crazy И без т'ва ги обичам, па и килца имам да свалям.  Laughing
Пепитка, как си ти?  Hug
Даниелка, мерси  hug Може би защото имаме план за действие и ми е спокойно. Да видим утре к'во ще се окаже.  Whistling

За колко врме стават готови хормоните и спермограмата? Thinking

Мравче, то верно не останало!  Hug
Весе, почини си малко!  Hug Как ми се иска и на мен малко почивка... Tired
Пънче, м@ма му и късмет,а?  Crossing Arms Бързо да се оправяш!  Hug
Ооо Тоничка, видяла си бебчо.  Flutter Как ми стан мило!  Crazy
Сандре, мерси!  Hug Бебеправете си вие, пък може да се появи някоя изненада.  Whistling
Зу, готино е, че имаш док, на който можеш да звъннеш по всяко време.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт