Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • В градината...
Kaшмирче, браво  Peace

Мише, да, водата помага - тя пренася кислорода до мозъка и ако не е достатъчна, боли глава. Аз като пропих много вода, постепенно се оттървах от гадните главоболия.

Прахи, много ми е познато това с паниката - аз от няколко дни съм така. Не смея да споделям, да се похваля, страхове и опасения само.

# 406
Благодаря за съветите за водата, като че ли действа.  А и явно съм жадна, но не съм се усетила.
Страховете са естествени   Wink  Каквото ни вълнува, това ни е в главата.  Въпроса е да не се предаваме!  Нослето в небето и смело напред!   Hug

# 407
  • София

Мишки, ако стане много зле може половин аналгин/беналгин или каквото там има (това лекар ми е го казвал). И аз имах главоболие в началото на бременността и си позволих веднъж да пийна  Peace

Кашмирче, аз забременях след първата си Фоликуметрия, та .. пожелавам ти и на теб да имаш снимка на бъдещото си мъниче още от мъъъъничко фоликулче и да не ти се налага да повтаряш процедурата  Heart Eyes

# 408
Мишо, можеш да пиеш Ефералган за главата, той става за бременни  Peace

Кашмирче, радвам се  Hug

Зеленчо, щом си добре, скоро може да се пробваш за второ  Joy Радвам се, че си добре, мила, стриите не ги мисли Mr. Green

# 409
Зеленчо, щом си добре, скоро може да се пробваш за второ  Joy Радвам се, че си добре, мила, стриите не ги мисли Mr. Green
Ааа, първо ще отиде на рафтинг, на бънджи скок и на ски слалом, тогава второ  Mr. Green
Кашмирче, Тома неверни съм аз. Какво значи "добри" - няма ли да ти покажат конкретните резултати?

# 410
Кашмирче , съмнения нямах за хубавите ви резултати  Hug А няма ли наистина, да ви дадат да си ги видите и да си ги съхраняваш. Сега смело напред с бебеправенето. Скоро ще имате малко сладко чудо в коремчето Praynig След фоликуметрия често се оказваш бременна, тъй че пожелавам ти това да те чака още в този цикъл  Hug
Съветвам те да си правиш тестовете успоредно с ФМ  Wink
Рейни, радвам се, че се храните вече с малкото инатче  Hug за двете .

Стиснете палчета и за нашата първа фетална утре сутрин  Praynig

# 411
Здравейте, момичета  Hug

Кашмирче, пу-пу, много се радвам за хубавите резултати, скоро да ни се похвалиш.  Hug

Рейни, хранете се с беба да расте и да хубавее  Heart Eyes

Лилка, честито за ЖК, добре, че успя да се запишеш. Сигурно е било много вълнуващо да видиш как тупка сърчицето.

Тоничка, стискам палци!  Hug

Хубава и бебеносна вечер на всички   bouquet

# 412
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
Аз докато се запиша в темата и ще отворите нова  Laughing
6 дни бях на работа тази седмица и много се преуморих, днес като за седми ден пак ходих за 3 часа да довърша разни работи.  Tired ужас.
Ходих при доктора, че тая М дето липсва от 11 май насам.. без малко да ме накара да повярвам, че чудото е станало от първия месец, ама НЕ! Просто след спирането на противозачатъчните ми се е завърнала нередовната М. От другия месец доки вика да започвам Дуфастон да я нормализираме малко. Simple Smile
Поздрави и продължавам да ви дочитам!  Hug Hug Hug newsm51
Лека и бебеносна   luvbed

# 413
Зиленко, браво на вас, че си хапвате Hug
Ааа, първо ще отиде на рафтинг, на бънджи скок и на ски слалом, тогава второ  Mr. Green
rotfImbo
Кашмир, много се радвам за вашите резултати и най-вече, че имате план Hug
Лилка, честита женска консултация!
Тони, стискам палци Hug

# 414
Тони стискам палци за утре  Hug
Кашмирче много  се радвам за хубавите резултати Laughing
Сега се връщам да ви дочета стиснете едни палчета и за мен и аз съм на преглед утре.
 Hug на всички от ,мен

# 415
  • В къщурката на хълма на феите
Мише пий много вода, защото голяма част от течностите, които приемаш сега отиват за околоплодните води и е от изключителна важност да си добре хидратирана .. аз докато бях бременна си удрях едно 4-5 литра течности на ден Flutter

# 416
Здравейте, момичета   bouquet
Минавам, за да ви пожелая хубав ден и да наръся подобаващо  Heart Eyes :
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

искам искааам  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Арвенче, лека, спокойна и прекрасна бременност ти пожелавам с един прекрасен, пухкав финал! Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 417
  • Германия
добър вечер,
Мале колко е сладка малката Ирен, пу-пу
Ех, промоцията от Сигмето пак съм изтървала, ама нищо, важното е да расте малката принцеска.
Кашмирче: браво за хубавите резултати и дано след фоликуметрията се окажеш  pregnant
Тони: стиснати палци за утре.
Лека нощ на всички  Hug

# 418
  • София
Добро утро Simple Smile Как сте милички? Hug

Зеленушки, Сигме Принцесите са ви прекрасни! Толкова сладки Пу-пу
Прахче Лентичката ти е много сладка! Сега чакаме и Кенгура.... Heart Eyes
Лелелеле момичета останаха под 100 дена...е сега вече ми се сви под лъжичката... Crazy
Перу Praynig Praynig Praynig Praynig
Роник се губи нещо newsm78 и Чокобела newsm78
Гуш на всичкиии и много лек ден!

# 419
Втори цикъл ихаа! newsm44 newsm68 Доволна съм! Обаче след аборта графиките са ми леко различни от преди! Thinking Първо-  поетапното спада, и 2-ро - ЛФ се е увеличила малко! Thinking
Доволна съм, хайде да идва и 3-тия! Mr. Green

Добро утро!   bouquet
На Тони, много  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за ФМ! И на Нелка също много късмет на прегледа днес! Hug

Общи условия

Активация на акаунт