Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, копирам се на бързо и тук.
Много ви благодаря за палчетата.

Бебчо вече е 7 сантиметрова красотичка. Има си всичко и е развит идеално. НГ е 1,52см., което май е в идеалните граници. В протокола навсякъде имаме +. И коремната стена е добре и плацентата и пъпната връв и шийката. Абе с една дума много съм щастлива, че детенце е добре. После изчаках още един преглед, за да чакаме на бебо да му се допишка и да изпълни мехура, за да го види док.
А ММ се размаза от кеф, като го видя как мърда и се върти и как ясно се вижда всичко вече. Много съм доволна от д-р Врагалева. Веси, благодаря за препоръката  Hug
А за гащите... не се ангажира, но май ще са сини. Каза, че има такива съмнения, но нищо конкретно. Каквото и да е, за мен е важно да ми е живо и здравичко.
Резултатите от БХС ще ги дебна в лабораторията, а иначе на 01.06 ще ми се обади генетичката да ги коментираме.
ПС: 69мм. сме и си вървим с 4 дни на зад. Отговаря на 12 г.с. и 6 дни

По- късно ще ви изчета, че вече много се замотах, а имам работа.
Скрит текст:
Нали сме на фирмен купон в Лозенската гора, та и по- рано ще тръгнем от офиса  newsm68

Аууу Перуниче,  newsm17

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 12:12 от Tonichka

# 436
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!   bouquet

Перу, изпращаме ти много положителна енергия! Много се радвам и стискам палци  Praynig

Принцеса, надявам се всичко да е наред  Hug Може да е временно явление това със скъсяването на цикъла и нещата да се нормализират.

Зузи, чакаме новини от прегледа  Peace

Маги, дано се сбъдне съня ти  Praynig Искрено ти го пожелавам  Hug
И аз все сънувам бебета и тестове, но това е ясно защо  Crazy Засега сънищата ми не са били пророчески, за жалост.
Този месец сънувах, че виждам положителен тест и поглеждам към календара и е 15 май.... което беше с два дни закъснение спрямо датата, на която би трябвало да ми дойде... До 15 ни вест, ни кост от лелята и надеждата се промъкна, колкото и да си казвах, че не е разумно да се надявам заради сън... Точно на 15 сутринта ми дойде лелята и бая си поплаках  Confused  

Дани, дано лелката не те мъчи много с болки.  Hug А подаръка за РД ти го пожелавам от все сърце   Gift На мен ми наближава годишнината, така че и аз бих се зарадвала на щъркелов подарък.

Тоничка, браво на беб! Все така да ни радваш с прекрасни новини  Hug  preggo newsm76

Хубав ден, момичета  Hug

# 437
Перу, пу-пу  Praynig
Честито и от мен на имениците, да ви се слави и да ви закриля името   bouquet
Тоничка, радвам се за прекрасните новини  Hug

# 438
Тоничка, много се радвам за теб и бебо!  Hug Отличници в резултатите!!! Весело изкарване на купона в гората!  Mr. Green
Веси, ти как си? Нищо не казваш.....
Перу,  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 439
Перу   Praynig Praynig
Принцеска и при мен се скъси цикъла, това не е фатално. Аз предпочитам да е по-къс. За ЛФ е добре 12, под 12 може да е зле. Пиеш ли добавки? Можеш да вземеш нещо да я подобриш още малко, напр. Вечерната иглика!
Веселушко, да се оправяте! Hug
Тони, много се радвам за резултатите и за бебчо! Hug
Агар, пожелавам ти за годишнината да имаш двучертичков подарък! Praynig Hug
Аз за моята имах такъв подарък след 4 дни закъснение обаче, но уви... Сега ще чакам пред РД следващ цикъл и дано да има резултат, ама аз не вярвам много на ставането от раз!  Blush От сега се настройвам, че ще чакам, поне разочарованието ще е по-малко! Wink Иначе корема ме отпусна, вече не ме боли! Hug

# 440

Принцеска и при мен се скъси цикъла, това не е фатално. Аз предпочитам да е по-къс. За ЛФ е добре 12, под 12 може да е зле. Пиеш ли добавки? Можеш да вземеш нещо да я подобриш още малко, напр. Вечерната иглика!

няма смисъл да пие нищо, ЛФ под 10 дни е проблем, а 12 си е ок. Аз забременях с цикъл 28 дни, ЛФ 12 дни Peace Преди съм била с цикъл 31-33 дни и ЛФ 14 дни.
Принцеска, напомням, че сега е сезонът на лудите цикли, не съди от 1 или 2 месеца, че има проблем, защото според мен няма. Ти как следиш О?

# 441
Перу, продължавам да стискам палци и съм сигурна, че скоро ще имате пълен успех Praynig Hug

Тони, много се развълнувах от разказа ти, браво на бебчо:hug:

Принцеска, много ми харесва новият ти подпис Hug

Агар, хайде дано този месец да имате късмет Hug

# 442
  • Sydney
perunika много палцииии  Hug

# 443
Принцеска, напомням, че сега е сезонът на лудите цикли, не съди от 1 или 2 месеца, че има проблем, защото според мен няма. Ти как следиш О?
Зузи, дано да е от сезона... До сега съм следила О само 2 месеца: октомври и ноември, с тестове Овю. Изнервих се, че като видя положителен и мъжо го няма ми ставаше гадно и ги зарязах. След което декември забременях. Тогава Ц беше 28 дни, а О на 14-ти ден. Сега след К не знам кога е О и дали въобще имам. Та затова викам да се тествам.

# 444
Хей ме на и мен, на линия съъъмм Rolling Eyes Rolling Eyes

Принцеске и моят цикъл беше 26 дни миналият месец.......тоя вече е близо 35  Laughing така, чеее......ти пожелавам същата комбинация  Wink

Сандре.........само ще стисна палци, ама май криеш някое зайче  Praynig Praynig Praynig Praynig

Перууу,ще се вълнуваме значи много другият месец, големи емоции ще са  Whistling Hug  bouquet

Тони, браво за хубавите новини  Hug Hug Много ми се иска да мина и аз през същото скоро  Praynig Praynig

Мен доки ме вика утре, че след това отивал в командировка. Утре в 2 ми е часа....ама какво ще види, то резултата ще е не повече от 2000 единици, я се види я не  newsm78 newsm78 ама ще ходя, какво да правя. Ама ми се скриви, че мъжа ми днес заминава за София и няма да може да присъства  Tired Tired  Но нищо, дано всичко да е наред, пък ако успеем и да видим нещо ще е ........бомба  Crazy

# 445
Прахче, как няма да се види, бе, при мен в 4 седмица и 2 дни се видя къде ще е сакчето (при това на коремен), а в 5 и 2 дни имаше пулсации (на вагинален)  Mr. Green

Принцеска, щом не си засичала О, как определи ЛФ на 12 дни?  newsm78

# 446
  • В сърцето на любимия човек
ПеруPraynig  Praynig  Praynig
Тоничка - браво за хубавите резултати, все с такива новини да идваш  Hug
Прашулинке - имаш едни яки палци от мен за утре  Praynig  Praynig  Praynig

# 447
Благодаря за думите ви   bouquet
Прахче, много ясно че ще минеш през това съвсем скоро  Hug  Praynig

Милички, от цялото си сърце ви пожелавам скоро да влизате със същите новини.
Позволявам си плахичко да наръся за първи път и аз, и дано всички ви опраша  Heart Eyes
 babydust7 babydust7 babydust7

Hug

# 448
  • В сърцето на любимия човек
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Смууук Тончин прашец  Mr. Green
Мерси Тони  Hug

# 449
Ееееее, не мога да не взема от първия Тонин прашец newsm79 newsm79 newsm79

Прахи, палчета за прегледа утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт