Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Принцеска, щом не си засичала О, как определи ЛФ на 12 дни?  newsm78
Базирам се на стари замервания, което обаче е пълна глупост, защото може да няма нищо общо с преди. Демек  го сметнах, че ако О е на 14-ти ден ЛФ е 12 дни/13 дни.  Embarassed

Принцеске и моят цикъл беше 26 дни миналият месец.......тоя вече е близо 35  Laughing така, чеее......ти пожелавам същата комбинация  Wink
А дано, Прахче!!!  Praynig Би било добра комбинация!!!
От Тоничка newsm79 newsm79 newsm79

# 451
И аз си вземам от прашеца на Тониnewsm79 newsm79

Принцеске
, О може да е била и по-рано. Така че не се натоварвай излишно, след като не си сигурна, а и 12 дни ЛФ е ОК! Peace А как е при теб сега след аборта с усещането за О? При мен сега повече си усещам О от преди, а и в ЦС засякох след аборта нишки кафеникави, а сега след 1-вия Ц пък жълтеникави , както никога до сега, и повече придърпване в яйчниците!
Прахи, успех за утре! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 452
Принцеска, щом не си засичала О, как определи ЛФ на 12 дни?  newsm78
Базирам се на стари замервания, което обаче е пълна глупост, защото може да няма нищо общо с преди. Демек  го сметнах, че ако О е на 14-ти ден ЛФ е 12 дни/13 дни.  Embarassed

не е правилно, ето виждаш ли как се вкарваш в несъществуващи филми  Laughing

# 453
  • Северозапада
Перу, всички палци са силно стиснати
Прахи, ще се види точката, как няма да се види. Ти сама знаеш, че над 1000 се вижда на вагинален  Naughty Колко пъти си го казвала
Кашмир, браво за резултатите, скоро и с 2 чертички да се похвалиш  Praynig
Принцеса, не се вкарвай във филми, след като не знаеш точната дата на О  Peace
И тук да кажа, че се върнах току що от запис на тонове. Бебе е добре и контракцийки си имам. Според доки, скоро ще е момента. Това ще е, може би, едно от последните ми наръсвания. Дано е силно заразно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 454
Мравенце, леко раждане, мила  Hug

# 455
  • В сърцето на любимия човек
И тук да кажа, че се върнах току що от запис на тонове. Бебе е добре и контракцийки си имам. Според доки, скоро ще е момента. Това ще е, може би, едно от последните ми наръсвания. Дано е силно заразно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Мравче - леко раждане  Praynig Благодаря за заразния прашец  Hug

# 456
Зуза пропуска, аз се намърдвам с лакти и прахосмукачка  hahaha newsm79
Пп... еййййй, тия пънчета много коварни и маневрени, мушнаха се под плонжа ми  Crossing Arms

# 457
  • В градината...
Мрав, леко раждане и честити ти контракции  Mr. Green  Hug

# 458
Мравче, браво за хубавите новини. Желая ти прекрасна първа срещ. И да се възползвам за последноаnewsm79 newsm79 newsm79

Принцеска, успокой се и не унивай, докато нямаш точно инфо от лекар. Това бебе е много сладко Hug

# 459
Зуза пропуска, аз се намърдвам с лакти и прахосмукачка  hahaha newsm79

моите прахосмукачки са в отпуска, чедо, смучи си на воля  Joy

# 460
  • Варна
Не мога да не се разпиша и да кажа със задоволство,колко се радвам на хубавите новини и бебчета,успях да хвана промоцията на Лия,мнооого сладко бебче,пу-пу и Ема и тя и Дафито,разгледах аблумчето,на първо място сме с тея сладки,бузести бебчета,за Иренчето ми трябваше лупа Mr. Green,но и тя красавица като мама Grinning
Мравче,леко раждане,мамче и вълнуваща среща Hug Hug
Перу,стискам палци и не пускаш,докато не пуснеш бомба в темата Hug Hug
Прахи,всичко този път ще е ОК Hug Hug
Моме,айде няма ли да се мяташ с инвитрото,като гледам как е тръгнало,аз ще си остана най-старшата-небременна тук newsm27
Тони,по-смело,пиле,ръси тука,белким закача нещо Hug
Ееей,а пък колко съм щастлива,останаха има-няма некви си 1000 номера до мен,ей така съм сега smile3508,нямам търпение да ме "оплодят" и да си бременея на спокойствие Heart Eyes

# 461
Ама и аз съм една патка  ooooh!
Честит имен ден на всички празнуващи!

Тоничка страхотни новини, много ти се радвам  Heart Eyes и си смуквам от първия пращец ако е останал  newsm79
Принцеске не се вкарвай излишно във фимли, слушай какати Зуза  Mr. Green  Hug
Перу много ти стискам палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Мраве браво на бебка , айде леко раждане и прекрасна среща ти желая и си смуквам като за последно и от теб  newsm79
май и още щях да пиша ама забравих Mr. Green

Незнам защо решихте, че може да ви изнедам, не мисля че има нещо просто ще съм доволна на О и нормална ЛФ! Flutter

# 462
Ето ме и мен!!!
Тони, Мраве - събирам и от двете ви, дано поне един да ме зарази  newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79
Момичета на всички силно  Hug
Аз искам да попитам относно хормоните - кажете ми кои и на кой ден точно да ги пусна, защото мисля да ида при доки с тях!!! Съжалявам, че ви тормоя, но четох, четох и всичко ми се обарка в главата .... някой наскоро правил да ме информира, ако може!!!

# 463
Мраве и от мен имаш  fingerscrossed за леко раждане! Да събера и аз, ако е останало прашец. Laughing  newsm79 newsm79

# 464
Суити, сори, че не помня, но би ли разказала пак набързо за опитите за забременяване, какво си правила досега като изследвания? Помня само, че и ти беше с лечение на ендометриоза.
Естелче, то в тези неща ред няма, душа  Hug Още не ми е дошла заповедта по Фонда, както и яйчниците още не са се възстановили от Золадекса. Като гледам, с Патето може да правим по едно и също време ин-витро. Но за мен няма значение дали сега или след година - важното е да е успешно  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт