Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 467
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Моме - правила съм цитонамазка, хистология, биопсия, кръв, урина, Васерман, Спин - всичко е нормално, тръбата ми е проверена по време на лапароскопията - също всичко е нормално.. Вече съм след втори МЦ и очаквам трети такъв на 25 Май, след последната инжекция. Предстои ми преглед след тртия МЦ и доки ми каза, че ще видим какво ще пускаме сега като отида и какво ще правя ( За него няма проблем да забременея естествено ), но аз искам да си пусна хормоните за мое успокоение и да му ги занеса да ги погледне, ако има нещо да го коригираме!!!

Да уточня имам един спонтанен аборт в 11 седмица, след които се оказа, че ембрионите са 2 и единия е останал на края на тръбата до рога на матката.При лапароскопията се оказа, че имам ЕМ и това е причината!!!

# 466
  • Варна
Ооо,Суити и твоя път е доста трънлив,дано при следващата среща с доктора да ти каже:бременна си Hug Hug
А,Моменце,нещо съм се сбъркала,наблизо ли си с номерата Hug

# 467
Аз бих оставила на док. да каже какви хормони иска да види. Иначе, обикновено се изследват ЛХ, ФСХ, Пролактин на 3 ден от цикъла, както и прогестерон на 7 ден след доказана овулация. Това са половите, аз бих пуснала и един Антимюлеров, за който няма значение деня от цикъла, както и тези на щитовидната - ТСХ, ТАТ, МАТ, които се пускат в чист ден. Д-лов ми беше изискал и тези на надбъбречната жлеза, но смятам, че не ти са нужни на теб на този етап. Ето я и темата за хормоните, денис там знае в пъти повече от мен, има систематизирана инфо на първата страница http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=712983.0
Естелче, има още около 200 номера до мен, смятам, че др. месец ще взема заповедта, тъкмо на 4 юни съм на следващата среща с док, да видим дали ще стимулираме яйчниците да заработят или сами ще се впрегнат в каручката  Crazy

# 468
Естелче, много е трънлив да, но няма начин!!!Ще се бориме за прекрасен ревящ финал.
Междудругото сега мисля да го попитам Доки дали да не пусна документи по фонда за всеки случай, защото имам право и може да се наложи, въпреки мнението му, че мога да забременея нормално.Аз имам и приятелка, която в момента има две дечица с горе-долу същата предисторя като моята ( забременя нормално ) и това ми дава надежда!!!   
Благодаря ти, Моме, аз мисля да пусна основните ЛХ, ФСХ и Пролактин, както и ТСХ, ТАТ, МАТ, пък той, ако иска нещо друго след това ще ги пусна пак. А мисля, че на прегледа ще съм точно в овулация и ще видим какво става.

А като заговорихте за сънища, аз постоянно сънувам, че си гушкам бебето или го храня и някой идва и ми го взима .... но тази нощ пък сънувах змии ( ГАДОСТ )

# 469
  • Варна
Ще се впрегнат,споко,намествай се по-често под Зузения и на Прахчето прашец и шЪ стане Hug
Аз пък ще си почина още месец,мойта доФторка ще е отпускарка,като се върне ще се фоликуметриме Mr. Green
Пускай,Суити,че много се чака,пък като забременееш някой друг ще се възползва Hug

# 470
Туй с нормалното сега да ви кажа. Като отидах онзи ден при доки да му кажа новината  Laughing hahaha  и да ме преглежда/той ми е само гинеколог, акушер, не е от екипа на ин витрото в София, само си ме гледа, цитонамазки, бактерии....такива неща/ та  не го бях виждала още преди ин витрото. Отивам сега при него и викам докторе имам  положителен тест за бременност/ той уж знаеше, че е Декември ин витрото...ама.../ и той вика от ин витрото ли? Аз викам, ако беше от ин витрото нямаше да изглеждам толова финна  Laughing Laughing  , щях да съм слонче вече, то беше Декември. И той тогава вика, нормално ли е? Аз се хиля: Да бе докторее , съвсем случайййно е. Той: Ааааа, такива случайни на мен не ги говори, те случайно деца не се правят, в  непорочни зачатия не вярвам  hahaha hahaha

# 471
  • Варна
Туй с нормалното сега да ви кажа. Като отидах онзи ден при доки да му кажа новината  Laughing hahaha  и да ме преглежда/той ми е само гинеколог, акушер, не е от екипа на ин витрото в София, само си ме гледа, цитонамазки, бактерии....такива неща/ та  не го бях виждала още преди ин витрото. Отивам сега при него и викам докторе имам  положителен тест за бременност/ той уж знаеше, че е Декември ин витрото...ама.../ и той вика от ин витрото ли? Аз викам, ако беше от ин витрото нямаше да изглеждам толова финна  Laughing Laughing  , щях да съм слонче вече, то беше Декември. И той тогава вика, нормално ли е? Аз се хиля: Да бе докторее , съвсем случайййно е. Той: Ааааа, такива случайни на мен не ги говори, те случайно деца не се правят, в  непорочни зачатия не вярвам  hahaha hahaha

hahaha hahaha Joy

# 472
Суити, змиите са на хубаво, на много хубаво даже! Laughing И аз сънувах преди месец цял куп змии в краката си. На плодородие са, ако жена сънува змии, значи че ще зачене! И Зузка беше сънувала змии преди да стане бременна! Hug Май такъв спомен имам! Rolling Eyes
Прахи, така вика доктора а, няма случайни забременявания! Hug

Момичета, колко струват изследванията в БГ? Например тези на ЩЖ? newsm78 Без да минават през касата!

# 473
 tooth Суити, нали знаеш, че и аз сънувах змии преди да зачена  Mr. Green Дано и при теб се получи този резултат Praynig Сега вървиш по пътя към зачеване и ти се струва толкова далечно, после ще се вайкаш що сега така ти се гади и те боли стомаха, не можеше ли да няма такива екстри Joy 

Дани, ТСХ е по каса, а ТАТ и МАТ са към 18-20 лв бройката, те не се поемат Peace

# 474
  • Варна
Цитат
Дани, ТСХ е по каса, а ТАТ и МАТ са към 18-20 лв бройката, те не се поемат
Аз ги комбинирах и ми излязаха по 10-12 лв единия Peace

# 475
Зузи, Дани, Естелче - благодаря за куража, ама след тези змии, които сънувах тази нощ, днес имам много скапан ден, направо ми се реве вече, и съм на прага да започна ..... дано се сбъднат вашите пожелания към мен.
Естелче и аз така мисля да направя - да подам документите, пък, ако случайно забременея докато стане време да ги използвам, ще ги дадат на някой друг.
Благодаря ви, много ви обичам всички, не знам какво щях да правя без вас! Hug

Да ви кажа изяла съм близо 4 килограма ягоди  за една седмица и малко  и леглотръса беше много, ама файдата никаква - дано при вас пък има "файда" ( както се казва ) от тази така наречена "диета за забременяване"  Mr. Green

# 476
  • София
Благодаря много за хубавите пожелания на всички! Hug Heart Eyes Ще си поискам резултатите на следващия преглед, но щом док казва, че са ОК за забременяване, му вярвам. Нямам възможност да пиша много вчера и днес, но утре ще си наваксам.  Mr. GreenЦелувам ви! Hug

# 477
Мерси Зузка, и на теб Естелка! Аз ще ги пускам като ми свърши, ама ще си плащам всичките, защото не съм осигурена тук. Мислех си за тези на 3-ти ден да пускам, ама мисля че там ще е всичко наред. Не знам и аз, ту така, ту иначе мисля! Crazy
Суити, недей да униваш. Нали знаеш, че когато си и на дъното даже, изход има! Hug Всичко ще се наред, ще видиш. С тея змии нямам нищо против с теб да бременеем заедно! Mr. Green Вече по двойки ще се бременее, да му мислите ей! Айде с тестовете! Laughing
Аз питах за Линка, ама май не е влизала! Какво става с нея? newsm78

п.п. Ооо, Кашмирчето се е появило! Айде простено ти е за днес, ама утре да си тука!

# 478
момичета няма да се отчайвате. и аз съм броила дните за една година да ми излезе заповедта. после правех тестове като луда докато разбера аджеба бременна ли съм и ли не  tooth
сега съм на пейката пред блока с крака върху нея, ама лийчето спинка сладко в количката и си казвам- това е нямало никакво значение. само аз и тя да сме здрави  Peace

перунче, значи си имате сладоледче  Heart Eyes дано в него се крие твоята дъщеря.

# 479
Линофрина къде е? И тя не чакаше вчера, днес..., да се яви и да казва бързо! Mr. Green

Дани, благодаря, че попита. Simple Smile Дойде ми в неделя и подрани с 2 дена. Напоследък имам все по-малко време за четене и признавам, почти напуснах темата. При мен нищо ново по съществените въпроси, а извън тях не пиша, за да не спамя.  Mr. Green Липсата на време донякъде ми е добре дошла, тъй като денем не се сдухвам покрай ПМС и М.

Скрит текст:
Новото при мен ...в неделя с ММ направихме едно дълго и баиресто каране на колела. Не успях да окапя и съм много доволна от себе си. На връщане една кола внезапно ни сече пътя и се наложи рязко да набием спирачки. ММ не успя да падне, а аз излетях пред колелото и паднах в насрещното, а байка върху мен. За щастие не успях да се приземя върху движеща се кола и се разминах само с охлузвания и лека контузия на левия бицепс.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт