Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 476
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, момичета!
Да съобщя, че се оциклих и аз.  Tired И то 2 дни по-рано  #Crazy От 28 дни циклю отиде на 26... и честно казано не ми харесва тая работа. Пресмятайки ЛФ ми е 12 дни, което не е още много зле, ама знае ли човек  newsm78. Другия месец ще засичам О-то с тестове, да видя аз какво става. Да кажа, че ми е тъжно - не ми е , ама ми е тъпо  Crossing Arms
Лилка, честита ти ЖК!
Кашмир, браво за хубавите резултати!  Hug
Тоничка, стиснала съм едни палци за ФМ днес  fingerscrossed
Лек, ден, момичета!  Hug

# 421
Добро утро мацки.
Аз днес отново съм изумена от БТ...А аз очаквах лелка тия дни... Луда работа е при мен
Дани честита лелка, хайде малко остана... Не мисля, че промяната е към лошо, не го мисли!
Рейни радвам се малкото зеленушче, че си папка!
Кашмир браво заа резултатите, но няма ли да ви ги дадат да ги видите?
Прахи наистина много хубава лентичка!
Тони успех на ФМ, Нелка и на теб на прегледа!
Хубав ден от мен

# 422
Принцеска, съжалям че при теб е дошла лелката! Sad Здраве да е, другия месец! Hug
Сандра, ама да БТ ти се е повишила значително! Grinning Дано да се повиши още и да се задържи! Важното е да има О, ако сте хванали и яйцето ще е супер! Hug
Линофрина къде е? И тя не чакаше вчера, днес..., да се яви и да казва бързо! Mr. Green

# 423
  • В градината...
Оо, Сандра, очакваме приятна изненада от теб  Praynig Praynig Praynig

# 424
Добро утро!
На мен ми взеха кръвчица  Peace.Много съм доволна нямаше ги откачените съпровождащи манимпулацията моменти,даже нищо не усетих дори виждайки колко нещо трябва да напълнят.

Лелелеле момичета останаха под 100 дена...е сега вече ми се сви под лъжичката... Crazy
Ами като останат 10 ....... Hug Hug Hug
Кашмирче браво за резултатите ,сега чакаме друг резултат.
Нелка ,Тони палчета и за двечките.
Принцеске съжалявам за циклю,дано следващия път те пропусне за 9 месеца. Peace
Даниела щом ти си доволна и ние така  Hug .Лятото е хубав сезон за правене на бебета Peace. Ей сега и трети цикъл ще дойде........
Прахче хубава лентичка дано финалния ден е деня на термина.Аз още нещо немога да си сложа.
Сандре,дано е това което очакваме . Praynig Praynig Praynig

Хубав ден!  Hug До скоро!

# 425
Добро утро Simple Smile
Кашмирче, браво за резултатите. Хубаво е, че ще правиш ФМ, за да видиш как се случват нещата. Хубаво е няколко цикъла да се прави. Звучиш ми свежо Hug
Принцеска, spoko хайде другия месец сме заедно, не унивай. И на мен този месец ми дойде 2 дни по-рано, но аз имах ранна О, така че не прави прибързани заключения. Може и ти една ФМ да направиш.
Дани, честит ти Ц Simple Smile
Прахи, много ти е хубава лентичката и нямам нищо против много скоро да ти я открадна
Сандра, хайде дано да имаме добри новини от теб
Тони, Нели, стискам ви палци и да ни зарадвате с хубави новини
Перу, как си Simple Smile
Лилка, много вълнуващо, нали. Дано изследванията са добри Praynig

Аз само да ви кажа онзи ден какъв сън сънувах-правя си тест за бременност и се оказва положителен. Видях наситени 2 черти. Толкова беше хубаво, но за съжаление само сън. Инъче много често сънувам и гинеколкози. То каквото е в главата на човек, това и сънува
Желая ви прекрасен ден и ако има сред нас именици нежа са живи и здрави и скоро постигнат заветната цел

# 426
Маги, и аз съм сънувала миналата година + тестове! Laughing
Лилка, така е лято идва, а и следващия месец имам РД и нямам нищо против един щъркелов подарък с малко закъснение! Praynig
Пепита и Веселушко не са се разписвали скоро! newsm78
Леле аз умирам от корем този цикъл, пих един спазмалгон сутринта, сега и 2-ри и дано ме отпусне! Confused

# 427
Принцеска, че какво те тревожи в ЛФ от 12 дни  Thinking

Сандре, хайде, чедо  Praynig

Палци за всички в нужда Praynig

И не на последно място: Лилка, честито  Joy

# 428
Дани, хайде дано, желая ти го от сърце Hug

Зузи, ка си ти:-)

Аз пък този Ц нямах никакви болежки, странно

# 429
Дани тук съм  Heart Eyes Heart Eyes Силно се надявам за РД имаш таква изненада  Hug Аз съм леко болна, малкият също пак кашля, та затова така леко зачезнах  ooooh!
Тони, Нелка много силно стиснати палчета за прегледите  Praynig Чакаме новини  Hug
Зузи ти кога си на преглед- не трябваше ли тази седмица  Praynig
Лилка честито записване на ЖК  Hug Дано резултатите ти от изследванията са хубави  Hug
Аз чакам тази седмица резултати от БХС ..
rainy радвам се, че си отново при нас  Hug Малката бузанка е уникално красива - а сега да лапа цицата и да не я пуска  Heart Eyes Heart Eyes
Сигме изпуснах малката Лия, но съм сигурна, че е прекрасна  Hug
Хубав ден момичета, аз се връщам към задачите  Crazy

# 430
Добре съм, Маги, благодаря, че питаш.  Hug

Веселушко, в събота съм на преглед.  Hug

# 431
  • В сърцето на любимия човек
Добър ден  Hug
Честит имен ден на всички именници в темата, малки и големи   bouquet Да сте живи и здрави и винаги много усмихнати   bouquet

# 432
Принцеска, че какво те тревожи в ЛФ от 12 дни  Thinking
Зузи, за сега още не съм се притеснила много, но... и това може да стане. След К цикъла почна да се скъсява: 28, 27, сега 26 дни. Ще се заема с тестовете за О пък да видим.
Тоя цикъл ми изпи акъла  ooooh!.... забравих
ДА ЧЕСТИТЯ ИМЕННИЯ ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА!!!    bouquet

# 433
  • В градината...
Док ми се обади, стига съм треперала - имам замразено ембрионче  Blush
Изкарах си акъла тези дни. Другият месец пак започваме.

# 434
Перу, супер! Не пускаме палците, от нас имаш двойно стиснати  Praynig

Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и да постигнат всичко, за което мечтаят!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт