Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Ето ме и мен засега всичко е наред Laughing естествено на ехограф не ни гледаха на 28.05 Hug от мега ще ви  дочитам  Laughing

# 481
Мравче, леко раждане Hug

От мен розов прашец и дано да е мноооого заразен:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 482
  • Варна
 Joy JoyХубаво да се овъргалям  Joy Joy

# 483
Ооооо и аз веднага всмуквам  newsm75 newsm79 newsm75 newsm79  Благодаря, Плодче, за прашеца, а аз нямам претенции за цвят на гащите, само да стане и всичко да е наред до края! ( за това си смуча от прашеца на всички наръсили :П )
Абе, Нелка, как изтърпя толкова време без въобще да си видиш малката душичка, тези вашите доктори са садисти Mr. Green
Мравче - дано всичко мине леко и бързо Simple Smile
Моме, извинявай, че ще те питам, ама все пак, защо от инжекциите направо на инвитро?
Линофрина - стискам палци другия месец да е вашия!!!
Зузи, Рейни, Естелче, Магиг, Весе, Кашмир  Hug
Дани - ама нямам въобще нищо против да си бременеем заедно, както и с всички момичета от темата!!! Дай Боже!!!
Сигме - благодаря ти за куража от все сърце, много целувки за малката принцеса. Да ти е жива и здрава и ти така, и от сега на татък само прекрасни неща да ви се случват Simple Smile

# 484
Нямам проблем да разкажа пак - не сме една и две тук, нормално е да не можем да запомним на всяка историите. При мен ендометриозата е довела до запушване на тръбите - това се установи още при ЦС, лапарото го потвърди и съответно док ми ги е прекъснал, за да имам по-голям шанс при ин-витрото. Накратко - със запушени тръби няма как да стане по естествен път, надеждите сега са ми единствено в лекарите.
Ще ви помоля сега да стиснете палчета на ММ, който утре е на много сериозен изпит и му трябва поне 5.75, за да постигне това, за което се бори.... пък ще почерпя каквото и да стане  Mr. Green

# 485
Моме, кажи с кво ще черпиш, да знам как да стискам hahaha Шегувам се, имаш 2 комплекта кенгурински палци от нас за мъжо ти, няма как да не успее Mr. Green

# 486
Моме, стискам палци твоето момче да се представи успешно и да сбъдне мечтата си!

Към края на седмицата ще се опитам да ви изчета обстойно, имам да си наваксвам много.

# 487
Хайде и аз на розов прашец  newsm79 мерси Плодче, ти как си нищо не казваш?
Нелка наистина много кофти доктори са при вас, но важното е че всичко е наред!
Моме стискам колкото мога и каквото мога  Mr. Green успех на ТМ
Суити дано съня е предвестник на бременно тумбаче  Hug
Лина  много гадна случка, но добре че си серазминала с малко ухлузвания!
Сигме мерси за куража, много гушки на малка Лийк!

# 488
  • София

Ето и разказа  Mr. Green
Скрит текст:
А ето и моя разказ за раждането преди съвсем да съм забравила.
От 13ти започнаха леки контракции, на 14ти бяха на по 30 мин, съвсем регулярни, но на много дълъг период. Абеее... болеше си. На 15ти през деня контракциите зачестиха и станаха на по 15 мин. Моя док беше нощна смяна и реших да се видим и да решим какво да правим. Взехме багажчето и към Тина Киркова. Прегледаха ме за разкритие- 3 см и решиха, че е време за клизма, че контракциите зачестиха. Клизмата не е толкова страшна, както си представях. Измих се, сложих си ношничката и ме качиха в предродилна. Лежах си съвсем спокойно и зачаках да зачестят контракциите. Това се разви към 20:30 вечерта. Явно прага ми на болка е много нисък, защото ме белеше много. Разхождах се, бях си харесала една количка да се хващам за нея и както знаете- малко разходка, тонове, видеозон. Контракциите зачестяваха... болката ставаше все по нетърпима за мен, но ме крепеше мисълта за епидуралната упойка. Към 12 и нещо ми падна и тапата при една по-силна контракция. Те станаха на по 7-8 мин, но водите така и не изтекоха. Към 3 сутринта док дойде да спука водите. Не ме боля изобщо или пък да ми е било чак толкова неприятно. Включиха банка окситоцин... и се започна... болки... адска мъка... и така до към 5 и нещо, когато вече не издържах и ми сложиха епидуралната. Ураа... 2 часа сън в родилна зала (да знаете много сладко се спи на това магаре). Но. контракциите не бяха "силни" или родилни... последва 2ра банка окситоцин, след още около час взе да ме пуска упойката и гадната болка се върна. След много рев и молби получих 2ра доза упойка, е да... ама контракции Йок- от час бях с 10 см разкритие и никакви пориви. Пробвах се да напъвам, ма ми казаха, че само съм си пълнила бузите с въздух. Не виждах как ще родя... изпаднах в паника, изморена, жадна... и започнах пак да рева. Не можех.. до мен идваха хора, раждаха, тръгваха си, а аз... нищо. в 10 и малко взехме решение за секцио. Вкараха ме към 11 и 11:18 малката изплака, аххх сладко приключи- показаха ми малката ми Аватарка (толкова синичка и сладичка) и ми казаха - 4 кг, 51 см. Успокоих се, че се свърши. Излизането от упойката е много гадно- треперих като лист, но само чаках да спра, за да хвана телефона и да започна да се хваля. По време на секциото се приемаха залагания между лекарите колко точно ще е малката. Беше много готино- за себе си знам... няма да се мъча с нормално раждане, не е за мен. Секциото ми се вижда песен.

Да кажа, че съм приготвила палчетата, че и тези на Ирен  Twisted Evil
[/b][/color]

# 489
  • NE
Линче Важното е че си добре и нямаш сериозно травми. Hug Аз мисля скоро да се мятам да се науча да карам колело  Blush и да скитаме с мъжо цяло лято. Peace
Моме И вашия момент ще дойде. Дотогава и след това имаш моите палци. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Радвам се че сте добре с бебчо. Hug Честити сини гащички  stork-boy
Прахче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за първата среща с бебо. Hug
Силни палчета за твоя мъж  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
МравеПожелавам ти лека и вълшебна среща с твоята бебка. Hug Hug Hug
Перу Стискам силно палчета твоето сладоледче да бъде след 9 месеца вълшебно бебенце fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Суити Съвет като новак в хормоните - изследвай всичко. Ей на как се озовах с повишен пролактин.
Кашмирче Много гуш от мен  Hug Hug Hug
Сигме Важен е пихкавия финал. Hug
Дани Моите сънища са голяма олелия. Така си предсказах аборта, може да се окаже и че съм сънувала далеч нещо по-щатливо, но за него се оставям на времето. А да имам силно шесто чувство. Mr. Green
Нелка Браво за хубавите новини. Hug
Рейни Ирен наистина успя да направи бляскаво пристигане. Радвам се че всичко е минало и че сте добре. Hug Hug Hug

Скрит текст:
Общо взето тези дни и аз съм супер заета с всички изпити и абитуриентски балове. Стискам палци утре на моите дванайстокласници, които се явяват на изпит по география и в понеделник на моите детита на НВО по география. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 490
Линка, лоши премеждия си имала. Гадно за лелката! Confused
Нелка, чакаме на 28-ми тогава! Hug
Феичка, аз по принцип не сънувам. Мноого рядко!
Рейни, хубав разказ. Иначе за напъните мен ме учеше АГ-то в БГ със сина ми как да напъвам и да дишам когато дойде времето. Ами справих се много добре, щом и нямам шевове! Crazy

# 491
Рейни  Hug Hug Hug
Много ме развълнува разказа ти. Много се радвам,че всичко е минало, че сте добре и за прекрасния финал  Hug Hug Hug Имах щастието да зърна снимката на малката Ирен - голям бонбон  smile3525 smile3525 smile3525

# 492
Рейни, колкото и да ти е било трудно, всичко си е заслужавало, много прочувствен разказ. Ти със спинална ли ражда или с пълна? Излизането от пълна е гадно, обаче ако е била пълна как си чувала наддаванията за килограмите на Ирен по време на секциото...ела дай яснота, че няма да мога да спя hahaha

# 493
  • София

спинална Зузано, не са ме приспивали  Mr. Green
Не мога да попреча на спокойния ти сън  hahaha

# 494
Рейни, много вълнуващ разказ. Значи Ирен до последно се е инатила и не е искала да излиза.Важното е, че всичко е минало добре и живи и здрави сте си вкъщи Hug

Суити, и ти доста си преживяла. Сигурна съм, че скоро и при вас ще се получи, дано и сънят това да вещае Hug

Лина, хайде слеващият месец с нови сили PraynigДобре, че не си се контузила по-сериозно при падането

Желая ви спокойна вечер

Общи условия

Активация на акаунт