Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 495

спинална Зузано, не са ме приспивали  Mr. Green
Не мога да попреча на спокойния ти сън  hahaha

хм, знаех си Mr. Green Ще спя спокойно Joy  Hug

# 496
Дарме, хайде честито ти обратно броене! Всичко ще е наред, не се тревожи!
Перу, много се равам на вашата малка снежинка! Това ще е вашето чидо, ще видиш!
Тони, чудесни новини! Браво на бебчето!
Мраве, пожелавам ти незабравима среща с малкото човече!
Естелче, на теб ти пожелавам бързо да се извъртят номерата и да си бременееш спокойно!
Сигма, благодаря за куража, който ни даваш! Нагушкай онова малко сладко Лийче Heart Eyes
Моме стисвам палците , дано успее!
Прахче, стискам палците за утре!
Рейни, много вълнуващ разказ. Помъчила си се доста, но Ирен си заслужава и съм сигурна, че вече си забравила болката. Възстановявай се бързо Hug
Никой да не пречи на спокойния сън на Зуза. Naughty
Скрит текст:
Аз се оциклям, но мога да кажа, че почти не ми пука. Всеки месец като стигна до този момент си правя някакъв план за действие за да се справя с проблема. Сега планът е да се почваме секс през ден. Досега се ръководех от тестовете. Аз се държа, но ММ много го трупа в себе си и него не зная какво да го правя. Много ми е мъчно като го гледам.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 23:05 от white duck

# 497
  • Лондон/Пловдив
Зелено значи хубаво съм родила секцио и моя синковец 4 кила пък аз съм мини 160 на 48 кила  Mr. Green Разказа ти малко ме изплаши толкова дни болки  ooooh! важно е края сладката Ирен .
Стискам палци Прахче утре  Praynig всичко ще е наред да знаеш .
Тони супер вие само сини гащи последните бременелки вадите явно някоя яко е пускала синия прашец .
На който му дошла лелката да е за последно Simple Smile Идва нов месец на надежди и  бебеправене

# 498
Рейни, много ме развълнува разказа ти. Да ти е жива и здрава малката инатливка  Hug

Моме, стискам палци, много успех на твоя мъж  Hug

Мравче, леко раждане, чакаме новини  Praynig

Сигма, мерси за хубавите думи. Целувки на Лия и се пазете и двечките  Hug

Суити, много ме трогна разказа ти! Дано всичко лошо е зад гърба ви и скоро да си имате едно прекрасно бебоче  Hug Praynig  bouquet

Линче, леко се е разминало, дано не те боли много  Hug

Прахи, чакаме новини от прегледа, мила  Two Hearts

Хубава вечер на всички!

# 499
Рейни  Hug,много вълнуващ разказ миличка Hug.Честита Ти сбъдната розова мечта ,нека малката Ирен да расте здраво и ноооого палаво дете.
При мене няма нищо ново и само се опитвам да ви следя.

# 500
Добро утро на всички и лек ден от мен!  bouquet

# 501
Добро утро, момичета  Hug
Тони браво за прекрасните новини от прегледа  Hug
Нелка леле какво търпение имаш само, възхищавам ти се  Hug
rainy много хубав разказ със страхотен финал  Heart Eyes
Зузи много силно стискам палците за събота  Praynig
Линофрина съжалявам за лелката  Hug А за инцидента нямам думи- радвам се, че си добре и нямаш сериозни контузии !
Суити, Моме, Естелка, Пате много много ви стискам и на вас палчета и вярвам, че скоро и вие ще се радвате на подритващи слънца в коремчетата си  Praynig
Прахи ти утре ли беше на лекар за среща с точицата  Hug
Хубав ден момичета, аз ще ви наглеждам  Whistling

# 502
Добро утро и от мен, мислех да ви сложа закуска, ама .... Sick отказах се да търся снимки с храна

Пате, наистина всичко ще е наред, знам, че ще имаш= бебе и то скоро. Мен ако питаш, аз препоръчвам секс всеки ден до овулация и един ден след нея/общо взето да се събере 1 седмица/ Поне опитайте 1-2 пъти така. Според мен мъжкият фактор се бори така . Колкото повече се....ъъъъ изпразват кесийките/не се сетих как да го кажа по друг начин  Laughing/ толкова повече се стимулира производството на нови и на повече войници  Wink  Наскоро четох/ако решиш ще търся статията/ , че е много трудно да се забременее със секс в деня или след овулация. Особено с мъжки фактор. На спермитата им трябва първо време, после количество, а това може да се постигне само ако има последователни опити преди самата овулация. А сперматозидите издържат повече от яйцеклетката, особено щом стигнат тръбите  Peace

Аз съм днес на лекар, че доки заминавал на конференция, после на някъде си другаде и ще е чак на 5ти тук, така че следващият ми преглед ще е чччччааааак тогава. Как ще издържа от днес до тогава- незнам  ooooh! ooooh!

# 503
  • В градината...
Прах, чакаме те с хубавите новини  Naughty

# 504
Прахи, ама при мъжки фактор не е хубаво да се правят опити всеки ден, защото е нужно време да се съберат бойци, строени в палатките и готови да излязат с боен вик  Mr. Green Секс през ден е по-добрият вариант  Peace Производството на 1 сперматозоид е около 90 дни, за да е годен за оплождане.

# 505
  • София

Добро утро,

гледам няма закуска, та рекох да почерпя, че помъдрявам с 1 година  Mr. Green
Днес лоши новини не се разрешават, така че всички на прегледи да го знаете  bowuu
Скрит текст:

[/b][/color]

# 506
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕЙНИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ!  newsm59  party023 

ИРЕН Е НАЙ-СТРАХОТНИЯ ПОДАРЪК, СПОР НЯМА  Hug

# 507
  • Северозапада
Добро утро!
Рейни, честит рожден ден! Много здраве и хубави мигове с малкото зеленко!
Аз съм на мнение, че няма правилна формула за секс при "мъжки фактор". При нас се получи при 4 поредни дни, 3 от които преди предполагаемата О, засечена с тестове. Пробвали сме и през ден, тогава не ни се получи. Май е въпрос на късмет, дали читав сперм пръв ще достигне до яйцеклетката.

# 508
Честит Рожден Ден, Рейни!  bouquet
Любов, щастие много усмивки! Бъдете здрави цялото семейство.

# 509
Мамо Рейни, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, все така усмихната и позитивна, зареждаща, искряща, обичаща и обичана! Относно подаръците - твоят подрани с няколко дни, но за сметка на това е най-прекрасното нещо, което човек може да си пожелае Mr. Green

Скрит текст:

Прахче  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт