Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 402
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Рейни, да си жива и здрава! Пожелавам ти цялото щастие на света! Подаръкът ти малко подрани, но е чудесен Heart Eyes  bouquet
Честити момченца на мама Надежда! Да са й живи и здрави!
Моме, честито и на ТМ за изпита! Изчакай да видиш какво ще каже доктора. Трябва да имат решение. Hug Питай и момичетата в темата за мъжкия фактор.
Зузо, какво прави твоят стомах? Още ли е с характер? Hug
Сандре, много ти е хубава чертичката!
Прахче, имаш си малко чудо точно там където трябва да бъде! Не го мисли, а се зареди само с позитивизъм и всичко ще е наред! Кажи сега за ягодите кога се ядат. Преди или след О. или по всяко време? Дай точна рецепта, това на нищо не прилича. Все пак сме тема за ягодите Joy
Кокоситата, как сте? Hug
Глухарче, поплачи си! Не сме от желязо все пак. И след това вирни нослето. Ще дойде и нашият ред, ще видиш!
Скрит текст:
При мен лелката си дойде с пълна сила. Благодаря ви момичета за съветите за секса и за хубавите неща, които сте ми писали Голяма сте ми подкрепа, обичам ви! Ние така веднъж сме пробвали с всекидневен маратон. Не успяхме, но каталясахме за сметка на това. Аз си разсъждавам, ако задържам понякога фоликули както се оказа да не спираме прекалено рано със секса. Да кажем няколко дни около О сме се потрудили и един или два дни след положителния тест спираме за няколко дни. Освен да си караме повече дни след положителния тест. Не знам и аз колко време преживяват, такъв тест не са ни правили.

# 631
пате, секс всеки ден.
мани, че сме на възраст да се не сецнеме нещо  newsm78

# 632
Еми добре Crazy После ще разтриваме сецнатото и така, старост нерадост Joy  Ще изпълнявам какво да правя. Гледам и Мравето и Прахчето са с мъжки фактор и по тази схема забременяха. Доколкото схванах започваме два-три дни преди положителния тест и ва-три след него. Одобрявате ли ми схемата?

# 633
  • Северозапада
Патони, при нас се получиха 4 поредни дни, защото не бях сигурна в положителността на теста за О.
ПП Сега си погледнах графиката. Не са 4, а 3 поредни дни. Поне така съм отбелязала. Може би после просто съм спряла да отбелязвам.
Скрит текст:
Ето графиката http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=galiska Не се виждат сърчицата, но са на 12-ти, 14-ти, 15-ти и 16-ти ден. И снимка на тестовете, м/у които се колебаех
Не искам да давам съвети, защото и аз не знам при нас как се получи. Както бях казала, според мен, при мъжки фактор, ако е по-лек, е въпрос на късмет кога читав сперматозоид ще стигне пръв до яйцеклетката.
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 634
Хилоууу и от мен   bouquet

За мъжкият фактор и аз съм готова да влезна в спор за поредността. На доста места пише, че в случай, че не се обновява спермата , особено при мъжки фактор с проблем морфологията и бройката

1во се влошава качеството с всеки ден
2ро намаля производството / хич не е вярно туй със събирането, по добрият вариант е да се събират в майчиният организъм, там веднъж достигнали тръбите, шанса им да оцелеят и да свършат работа е по-голям/

За спермограмите сме го тествали, изпразване въздържание три дни, после 3 поредни ...ръчна работа и на четвъртият спермограма. И като количество и като качество ни е била по добре от тази с въздържание 4 дни. А при намалена бройка и подвижност се иска секс преди овулацията и в деня, след нея няма смисъл голям, защото докато се замъкнат....пък и колко ще стигнат..не е ясно. А яйцеклетката живее доста по-малко от спермитата/веднъж стигнали де/.

Както каза д-р Александров , при мъжкият фактор секс му е майката* Blush Blush  Да не цитирам и какво друго каза  Laughing Laughing мен ме е срам, него не знам как не го беше  Mr. Green

Сигме, каза ми мила Hug Сега дай Боже сърчица наистина, това ми е следващата цел ,, че аз наистина съм ден за ден  Tired  треперя му много

# 635
Добро утро!
Днес пак правих тест и чертичката е като вчера дори можеби по бледа...
Изпарителни нали не се появяват до 5 мин? Cry
Извинявайте че съм така от сутринта.,....

# 636
И моите бяха в началото бледи...ще потъмнеят, дай им време  Wink ден, два

# 637
Сандре - аз доколкото знам изпарителните се появяват след 10тата минута или поне така пише на тестовете, някой по-компетентен от мен по темата да ти отговори, но защо не направиш кръвен тест за да видиш как вървят нещата! Hug Мисли положително, ние всички сме с теб и стискаме палци всичко да е наред до края!

Прахи - ти как си днес? Simple Smile

# 638
Добро утро!
Сандра, ще потъмнеят, имай търпение!  Hug Кръвен мислиш да пускаш?

# 639
Дани няма да пускам, то ще стане ясно,след няколко дни! Дано не се самонавивам ..
Тези двата теста бяха с чувствителносст 10, а другите които имам са с 25 след колко време пак да пробвам?

# 640
Добро утро  Hug

Сандра чертичката ще потъмнее, при някои жени става по-бавно, при други не! Утре сутрин направи пак тест, но може да си купиш някакъв друг  Hug
Моме  Hug Hug Док ще ви каже плана за действие, но бебета са ставали и с много лоши спермограми, все пак вие сте при един страхотен специалист  Peace Аз вярвам в него и във вашето бебенце  Praynig Praynig Praynig
Перу  Heart Eyes Вече ми е по-спокойно, щом най-важната работа с бебешкият  прах съм отметнала  Joy
Прахи Александов е голям шемет, представям си какви ги е наредил още  Crazy Сърчицето ще тупти силно на 29  Heart Eyes
Дани за пролактина- мен никой не ме е оставял да почивам преди да ме боднат, но ако имаш такава възможност го направи Simple Smile
Тони страхотно коремче  Heart Eyes Аз съм на док другата седмица  Crazy
Глухарче  Hug
Естелка а мен ще ме приемете ли на Варненска срещичка, да подпомогна Зузка в ръсенето на прашец  Whistling
Оставям ви мили мои  Hug

# 641
Дани няма да пускам, то ще стане ясно,след няколко дни! Дано не се самонавивам ..
Тези двата теста бяха с чувствителносст 10, а другите които имам са с 25 след колко време пак да пробвам?

# 642
  • София
Добро утро.
Сандричка, няма как да ти потъмнее чертата за няколко часа. Моята се насити чак 4-5 дни след закъснение. Бяха еднакви чак при чхг около 2000.

За секса за бебе да кажа, ние и двата пъти имахме поне 6-7 дни без прекъсване. Не сме пускали спермограма и не знам там какво е положението, но е факт, че и двата пъти ставаше при усиилена работа.  Mr. Green

# 643
Сандра,ще потъмнее не бързай.Сега си погледнах моите 6 теста къде през ден къде всеки ден, първия и втория са бледи те са през ден ,после пак през ден два еднакви ,на следващ ден  малко по наситена и вече еднакви през ден и спрях.Поне до седмица две ще се наситят еднакво  Praynig.

П.П
Ягодите почти  свършват какво ще  се яде идната седмица две? Joy Joy Joy Прахчето и Зуз трябва да съберат съвета.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:08 от лилка

# 644
Здраааавейтииии!!!
Четох, четох и сега какво щях пиша  newsm78
Веселуш, дай една снимка на коремчето де, какво се стискаш  Hug
Сандрич, не бързай с насищането на чертичките....трябва си време. Нали е там, кротувай сега....
Дани, пусна ли пролактина? Да чакаме резултати и стискаме палчета  fingerscrossed
Прахче, с п о к о й с т в и е само ти трябва сега.
За ягодите и аз питах кога се ядат, ама нямаше отговор. Така че ям всеки ден по колкото мога  Crazy
Мравчолане, никой не  е събрал вълшебния прашоляк ...еми ей на аз сега  newsm79 newsm79 newsm79
Офффф като се сетя какво още имаше, пак ще пиша.... За сега толкоз!

Общи условия

Активация на акаунт