Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!
Патенце, добре сме, мила  Hug Расте Коки, става ми по-трудно да я гушкам  Mr. Green Вчера гушнах бебата на приятелка, която е на 6м. и тя ми се стори по-лекичка  Joy Дано подейства новата схема, а ти се отпусни малко и не мисли  Hug
Моменце, поздравления за изпита на мъжа ти, а другото дано се нареди в добра насока  Praynig  Hug
Айде продължавайте с ягодите, после Лилка може на череши  Joy
Хубав ден  Heart Eyes
П.П. Вчера видях новите снимки, много сте хубави всички, прекрасници Heart Eyes

# 646
Сандра, и моите тестове бяха така. На 12-ти ден бледа, на 13-ти почти не се виждаше, но пусках кръвен та се бях успокоила  Wink Все пак нямаш още закъснение. Не се плаши, там си е чертата. Ако искаш, вземи Престо. Те са с еднаква чувствителност с ибейските, но на Престо лентичката е по хартиена, а на ибейските по гланцирана и от там идва разликата в насищането  Wink Виждаш ли, който е направил хиляда, сега може да дава съвети  Crazy

Аз давах кръвчица за контролно TSH, FT4 за ПКК и СУЕ. Чакам.

Хубав ден, милички   bouquet !

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:44 от Tonichka

# 647
То идва сезона на чарешите, цацата , бирата/все ще се намери какво да се яде  Laughing Laughing/......Яжте сега ягоди, пък после каквото дойде

# 648
  • Германия
 добро утро,
колко сте ми сладки само с тези ягоди, ред е на черешите. Тук ягоди йок, само студ на кутийки.
Пате: дано другия месец се получи при вас.
Аз ще отида другата седмица да ме боднат с ваксината и ще си направим почивка от мин. два месеца.
Лек ден

# 649
Върнах се, пуснах пролактина и не само него. Grinning Споделих с лаборантката какво искам да изследвам и тя каза, че няма значение за хормоните на ЩЖ и аз ги пуснах и тях.  newsm78 Щом казва, че не е проблем, знам ли и аз. Главата ми стана тапан вече. ooooh! Пуснах ги всички и антителата също. Обраха ме със 107 Е за удоволствието! Mr. Green Ама няма начин. Ще пусна другата седмица и хламидия и мико и уреоплазма, но каза да са минали поне 4-5 дни от свършването на цикъла. Мисля да е другата събота, а сега тази събота чакам резултатите.
Тони, стискам палци за твоитр резултати! Hug
Принцеска, мерси и на теб!  bouquet

# 650
  • София
Дани, така е за щитовидната. Няма значение денят, макар някои лекари все още да казват, че за ТСХ е хубаво да е в чист ден. Какви антитела пуска?
Глухарче, нов месец - нов късмет!  Hug
Принцес, ти къде се губиш? Що така разсеяно? Готвиш се за свеки ли?  Mr. Green

# 651
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug

Явно ежедневния кекс дава резултати - ще го пробвам  Whistling Ако стане ще черпя, обещавам  Peace

Вчера малко ми вдигнаха кръвното на работа, но пък малко по-късно пуснаха по радиото една много весела песничка и мисля днес да си я тананикам  Mr. Green
Скрит текст:
Песента е на Лили Алън - Fuck you  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

# 652
Роклята за сватбата ми е малка  ooooh! това не е възможно, не съм мръднала от кг си  ooooh!

# 653
Веси, пуснах TSH, F3, F4, антилата са ТАТ и МАТ. Ами и на мен тя така ми каза и затова пуснах всичко на куп!
Глухарче, дано следващия месец е твоя!  bouquet

п.п. Прахи не се тревожи за роклята, това да ти е проблема. Възможно е, нищо че не усещаш, все пак се разширяваш. На мен още в началото ми пролича, понеже бях и плоска.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 10:38 от @Daniella@

# 654
  • В сърцето на любимия човек
Прахи - няма ли как да я отпуснат ? Да не би платът да се е свил от гладенето?

# 655
И аз мисля, че си започнала вече да се разширяваш, независимо че килата са едни и същи. Ще измислят нещо, нали затова са шивачките  Peace
Мерси за предложението да пиша в темата за мъжкия фактор, ще го последвам  Hug Мно'у ми съ спи днес.....

# 656
Принцес, ти къде се губиш? Що така разсеяно? Готвиш се за свеки ли?  Mr. Green
Не се губя, ама човек в цикъл какво да пише....
Гледам да съм по-по темата, ама не всеки път става. Пък вярно е, че съм разсеяна, ама не знам що  newsm78  За свеки какво да се готвя?!? Настроила съм се на вълна дебил и те така  Crazy.....
Моме, пък на мен ми сЪ спи не само днес  Tired

# 657
Моме, има много случаи, в които при започване на лекарства за подобряване на СГ се получава обратния ефект..временно. Ще се справят ембриолозите, има начини.

Дани, разбира се, че ще питаш за пролактина, никакъв проблем не е станал Hug Чакаме те с добри резултати.  Praynig

на мен пък всички дрехи ми се разхлопаха леко   Mr. Green

# 658
  • В градината...
Моме, мисля, че с ИМСИ няма да имате проблем  Peace

# 659
Дани хайде чакаме с теб резултати и стискам палчета да са наред! Hug
Принцеске добре си почнала ягодите когато се сетиш, по колкото можеш  Mr. Green  Hug
Прахи тва да ти е проблема, но дано все пак могат да я оправят  Wink
Деси литъл Ко много расте бе, голяма мома, браво  Hug

Момичета аз пак направих тест (друга марка, с чувствителност 25) и чертичката даже излезе по бързо!И един тест за О направих и сефте виждам толкова положителен  Mr. Green
Вече съм маалко по- спокойна, но досега щях да се побъркам, даже се изприщих ooooh!

Хайде спирам с мойте терзания, за сега  Mr. Green
И ви пожелавам прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт