Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Е, Сандре така те искам,споко.
Зуз браво на теб.И аз отслабвам или поне не съм отгоре , не дебелея ,ама и на мен ми са тесни някои дрехи и съм с огромен корем.
Прахче не се оплаквай душко нали това е целта да растеш.Ще я пооправите. Peace
Всичко да  е наред пък туй да ни е кусура. Hug

Скрит текст:
И аз сънувах, че на един преглед  док ми показва добре изразените мъжки атрибути на бебо.Ако е така че това което сънуват бременните става нечий син прашец е бил доста заразен през март.

# 661
УеУе, Сандре, ти от сега като се изприщваш, после какво ще правиш  Mr. Green Спокойно, бе човек, тези неща с подскачане не стават, бъди търпелива и "на себе си", иначе ще откачиш  Joy

# 662
Сандра, много се радвам за теб мила. Успокой се и не измъчвай точицата с твоите терзания! Hug Ще се насища. Абе много ми е  странно как не си видяла + тест за О, а то не само че си имала, ами и сте хванали яйцето! Mr. Green Ти си доказателство, че всичко се случва! Hug Мерси за палците.
Зузка, мерси и на теб мила! Hug Малко ми е притеснено как ще са резултатите, дано всичко е ОК! Praynig В събота ще ги взема много раното, по път за работа, ще пиша към обяда като се прибера!
Лилка, не знам защо, но мисля че пак ще имаш момиче! Мисля че сънищата са наопъче през бремеността относно пола! newsm78 Залагам на момиче, после ще видим дали ще съм права! Mr. Green
Прахи, кога беше сватбата?

# 663
Здравейте Simple Smile
Прахи, споко това да ти е проблема с роклята Simple Smile Важното е другото да е наред!!! Hug Всичко ще се оправи ще видиш и ще бъдеш най-готината булка.
Дани-стискам палци всичко да е ОК Simple Smile
Зузи, Весе, Лилка, Тони, Кашмирче, Принцес, Пънче и всички, които не успях да спомена  Hug

# 664
Зуз, колко време е това временно?  newsm78 Добавките започна да ги пие още през февруари.
Перу, Божа работа, нали знаеш, че проблемът не е само при него, а и аз си имам една торба отклонения и липси  Mr. Green

# 665
....Абе много ми е  странно как не си видяла + тест за О, а то не само че си имала, ами и сте хванали яйцето! Mr. Green Ти си доказателство, че всичко се случва!...
Дани и на мен ми е много странно!
Другото което е че при ПКЯ тестовете за О по често дават положителен резултат, а аз съм в другата крайност!Аз нали ви ги показвах тестовете всичките са горе долу едни и същи....(отрицателни)...

Моме дано се наредят нещата при вас  Praynig

# 666
Офффф, аз вече си имам ПМС ..... явно и този месец не е нашият. Не че съм имала и надежди де.
Съжалявам, че ви досаждам с терзанията си.

# 667
Сандра, по важен е хубавия резултат, който е налице! Hug Другото не го мисли, някои неща не са обясними! Heart Eyes
Суити, ПМС не е само признак на предстояща М. Grinning Дано не дойде лелята! Praynig

# 668
Суити, понеже надеждата умира последна...докато не връхлети лелката с пълна сила - надежда има!  Hug
Сандра, ще видиш след седмица какви прекрасни червени чертички ще имаш....само потърпи!  Hug
Аз тези дни май няма да имам време за форума. Ако мога ще надничам.... Вероятно като се върна ще има и нова темичка...
Та така: до скоро, милички! Обичам ви!!!  Hug

П.П. И само хубави вести да има!!!

# 669
  • В градината...
Моме, баш на мен ще ми говориш за проблеми  Naughty Mr. Green
И точно аз ще ти кажа, че наистина е Божа работа  Peace

# 670
Принцеска, куъде ще ходиш?  newsm78 Нещо съм изпуснала? Thinking Да идваш бързо чуваш ли? Ще липсваш! Hug

п.п. Момичета, наистина всичко е Божа работа. Ндейте да се отчайвате, Бог си знае работата. Понякога и при лоши резултати чудото става! Не губете вяра и надежда!

# 671
  • При моето слънце
"Божа работа", но все пак има и "Помогни си сам, за да може и Господ да ти помогне"  Peace
Прахи, Перу, Моме и за всички по една голяма  Hug и  Praynig

# 672
  • В градината...
Петьофи, така е, ние най-малко сме седяли  Peace

# 673
Моме, това ви е първа контролна СГ, нали? След нея нещата може да са по-добри. Имам съсед, на който Александров във Варна и Стаменов в София дадоха 0.5 % вероятност да забремени жена си..много, много лоша СГ..в момента "щастливият сперм" се разхожда с топка и играчки в двора на кооперацията и се казва Мария  Laughing Забремени жена си, и то по естествен начин, не е пил нищо повече от фолиева и някакви обикновени витамини..Бяха им казали, че просто могат да забравят да заченат по естествен път, то за инвитро било едва ли не непосилно да се зачене нещо качествено.  Rolling Eyes

# 674
И на мен на ин витрото ембриоложката ми даде такъв процент...0,5 качествена сперма за оплождане, което значи , че пък шанса за естествено е граничеш с 0

Общи условия

Активация на акаунт