Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Охаа, тия ягоди   Laughing Не си спомням дали съм ги яла и аз, ама си спомням водката и шотчетата  Joy
Сандра, супер черта, стискаме палчуни  Praynig
Прахче, всичко ще е наред, знам  Praynig  Hug
Лека и бебеносна  Hug

# 616
  • Германия
Привет,
Рейни: честит рожден ден и от мен. Желая ти много здраве и семейно щастие.
Прахче: всичко си е на мястото му, успокой се.
Сандре: супер чертичка си имаш.
Кашмирче: до колкото знам, не пречи да сте правили кексчета, аз предпочитам да не сме, някак си ми е неудобно да се видят войниците. Хайде щом утре се завръща ТМ действайте.
Да бе и аз си мисля за Чоко, и се надявам при нея всичко да е наред.

На мен ми е до рев, за първи път, имах надежди че този път се е получило, ама тц. Сутринта не се сдържах и си направих тест, отрицателен. А сега като бях до едното място и имаше вече розово зацапване и червена нишка по хартията. До ден два и лелята ще ме е навестила и то много нормален цикъл от 28 дни,като по чудо, днес ми е 26-ти.

Много гуш на всички и тези който имат нужда стиснати палчета Hug Hug Hug

# 617
много се втелясвате с тоя пролактин- не си пипай гърдите, не си обувай гащите, не си мий зъбите.
и аз съм мерила пролактин, чак такова чудо не е било  ooooh!

Прашулино, ти кака си ще слушаш ли newsm78 айде след някой ден и  Two Hearts

Честит  bdbaloni на Зеленчо. Подаръка си го получи, така че само да си жива и здрава да се радваш на малката си рожба  Hug

# 618
Влязох да прочета за прегледа на Прахи, а то е пълно с хубави новини  Hug Само така, момичета  Hug

Прахи, точицата само да расте и хубавее, не се тревожи  Hug  Heart Eyes

Сандре, много се радвам за чертичката! Тихичко честито, слушай доки, а ние ти стискаме палци  Hug  Praynig

Кашмирче,  успех в понеделник при док. Радвам се, че ТМ се връща  Hug За жалост не мога да ти отговоря, защото аз обикновено си правя пълен комплект, съответно предния ден не  luvbed

Моме, браво на ТМ, да стане и баща-отличник съвсем скоро  Hug

Дани, дано да са хубави резултатите от изследванията. Пожелавам ти прекрасно тържество, много хубав повод.

Честити юнаци на мама Надежда, да са й живи и здрави и да я радват безкрайно  Heart Eyes

По темата с ягодите - аз днес изядох цяла купа ягоди на работа и направо се издух... Ама пък беше много вкусно  smile3531

Лека вечер, момичета  smile3524 1countingsheep

# 619
  • Sydney
Звезден Прах бравоооо Simple SmileSimple SmileSimple Smile
за пролактина е по-важно 15 мин. преди вземането на кръв да се стои в покой... защото ако от "улицата" те изследват ще са завишени стойностите  Peace

# 620
  • София
много се втелясвате с тоя пролактин- не си пипай гърдите, не си обувай гащите, не си мий зъбите.
и аз съм мерила пролактин, чак такова чудо не е било  ooooh!

Точно Peace Ако има проблем си го има ако щеш и с месеци да не си слагаш сутиен и да лежиш 5 часа преди изследването. Никога не съм спазвала подобни "изисквания" и не е имало проблем,просто защото не съм го имала,никога не съм почивала преди изследването,дори и 2 мин не съм стояла камо ли седяла.

ПП не съм ви чела,сега влизам в темата,ако има хубави поводи за честитки нека се чувтстват поздравени Simple Smile отивам да чета назад Flutter
Звезден^Прах Hug все хубави новини да има!

# 621
Просто попитах за пролактина, а то явно стана проблем? Crazy Моя грешка, трябваше да питам в темата за хормоните! Crossing Arms Не съм много наясно, понеже не съм го изследвала до сега. И определено не съм питала за миене на зъбите и за обуване на гащите! Peace Ами подразних се малко, честно! Peace

# 622
Здравейте момичета!

Рейни,  newsm59 Да си жива и здрава!

Прахи, браво! Хубави новини ни носиш  Heart Eyes.

Сандре, стискам всичко каквото имам и всичко да бъде наред! Изненада ни много приятно и все така да продължава. newsm17

Кашмирче, стискам ти палци за понеделник!

# 623
Сандре, честито! Втората чертичка си е там и се вижда  Hug Hug

Рейни, честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет, а най-хубавия подарък вече си го гушкаш   bouquet

Кашмирче, имаш стиснати палци и от мен Peace

Дани, дано изследванията са перфектни Hug

Сега се поразрових назад и разбрах каква бърканица обсъждате. Обожавам го този разкош, но гледам вкъщи да го има по-рядко, тъй като хапна ли 1 лъжица, трудно мога да спра.  Blush Ако ММ реши да си набави, трябва да я крие от мен.

# 624
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък да ви кажа, като препатила, че не 5, ами 55 часа ще лежа в лабораторията и мъжа ми само на снимка ще ми гледа циците, ако трябва, само и само да е коректно изследването, защото 3 години поради невтелясване ходих със сбъркана диагноза и бях толкова натъпкана с хормони за тоя дето го духа отвънка, че повече никога, ама никога не бих пренебрегнала дори и най-абсурдния съвет в тая насока Peace

зеленушке честит ти първи рожден ден като мама!! Hug Hug

# 625
Хайде и тук да споделя - днешната спермограма на ММ е по-лоша даже и от предишните, независимо от хаповете, които пие.
Скрит текст:
Стойностите са:
Концентрация 0.95, референтни (>=15)
Общ брой 1.995, -"- (>=39)
Активни (%) 1, реф. (>25)
Бавни (%) 1
Трептящи (%)5
Неподв. (%) 95
Подвижност индекс 10, реф. >120
Прогресивни (%) 2, реф. >=32
Подвижност 7, реф. >=40
Прегрес. степен 1, реф. 3-4
Морфология - норм. форми (%) 2, реф. >14
Норм. бързи конц. 0.0002, при тератозооспермия индекс <1.6
Заключение - severe oligoasthenoteratozoospermiа.
Някой ако може да коментира по някакъв начин - be my guest, както се казва  Crazy Ембриолозите трябва да са магьосници, за да успеят да свършат работата. Ще видим какво ще каже док.

# 626
Хей, момичета, как я карате, виждам много тестове и бебета, браво, много се радвам Simple Smile Аз не съм влизала повече от 3 месеца и сега нямах търпение да стигна до последната тема и да видя какво се е случило. Честито на новите мами! Честито и на бъдещите мами!  smile3525

# 627
  • В сърцето на любимия човек
Ема - Здравей отново, как си?  всичките 12 теми ли успя да прочетеш  Shocked

# 628
  • Лондон/Пловдив
Еха Прахи най вълнуващото първо виждане мина , много много се радвам Simple Smile
Сандре имаш черта и то каква мила   , бъди спокойна всичко ще е наред
Моме мъжът ти не първият с по лоши резултати след прием на хапове , силно се надявам успеете. Защо не даде след седмица пак и ако е по добре да замразите. Аз съм силно вярваща и знам рано или късно ще си с коремче  Hug

# 629
не, само ги прехвърлих, разгледах тази тема и най-вече началото Simple Smile)) да видя колко нови тестове има и да се зарадвам за новите мами  Hug  Simple Smile))))
Аз съм добре, нищо сериозно не се предприели по бебеправенето, даже и дати не гледам вече, оставили сме нещата да се случат, когато трябва и съм доста спокойна оттогава

Общи условия

Активация на акаунт