Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • NE
Рейни Честит рожден ден! newsm59 Пожелавам ти да бъдеш жива и здрава, щастлива, усмихната и горда мама. bouquet
Скрит текст:
Сандра Тихичко честито. Имаш чертичка, не се тревожи. Hug
Прахи Браво на твоето бебенце. Не му мисли много, важното е да растете. Hug
Честита двойна радост на мама Надежда. smile3525 smile3525
Тоничка Страшна пупа имаш. Hug
V V Добре дошла. Hug
Кашмирче Наистина не мога да карам колело. Като малка нямаше много момчета да ме научат, докато сега общувам основно само с такива. Blush
Кога си на преглед отново?

Ужасно съм изнервена и толкова от мен. Hug

# 601
Ехе днес хубав и успешен ден.

ЧРД Рейни!Много здраве и семйно щастие в увеличеното семейство.Много да те слушат,обичат и глезят.Весел празник!  bouquet

Сандре ти изби рибата  Peace .Браво момиче  Hug.Положителен тест за О не видя, а изкочи с такъв за бременност.Дай боже всеки му.Мъжо да си гледа работата ,а ти слушай док и така до до 9 месец. Praynig

Прахче,не го мисли толкова (трудно е но...),нали си е там сакчето,другата седмица Дай Боже и ембрионче  Praynig.Ех тези ягоди  Laughing.

Честити мъжаги на мама Надежда.

# 602
Прахи, честита точица. Всичко ще бъде наред... и курбан ще правиш и на един крак ще танцуваш Simple Smile
Сандра, там е чертичката. Стискам палци всичко да бъде наред. Praynig

# 603
  • В градината...
Прах, нека тази точка да се превърне в пухкав ревлив вързоп  Mr. Green

# 604
Маги, Инофолика от он- лайн магазина на Ремедиум- http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=255180 Но е коментирано, че и Инозитол и ФК отделно е същия ефект. Инозитол от Iherb има изгодни разфасовки, но там трябва Денис да питаш, аз  така и не стигнах да се поинтересувам по подробно.
Дани, не е нужно да не слагаш сутиен. И за това се бях притеснила. Почини 20-30 мин. в лабораторията. Аз се размазах на диванчето в чакалнята. Имаше хора "за мой късмет". Докато ги изчаках и минаха 20мин.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 17:27 от Tonichka

# 605
Мерси Пънче! Peace това исках да разбера, как става номера? Ясно! Hug А за секса, то аз съм в цикъл, 2 дни не сме правили нищо, утре ще са 3! Peace
п.п. Тони, мерси мила!

# 606
Благодаря ви момичета, златни сте. С тази позитивна енергия от ваша страна, няма как да не му е хубаво на душата на човек  Hug

За пролактина препоръчвам, ако се къпеш да е предишната вечер. Сутринта ставаш измиваш зъби, очи, мажеш се с грим ако се мажеш и някой да те закара до лабораторията. Там,,ако не ти предложат искаш да поседиш спокойно 20 минутки и след това ти взимат кръв. Ще е оптимален резултата . Естествено бесз храна и кафе сутринта, а предишният ден без алкохол, секс и късно лягане/имам предвид ако излизате някъде да се пропусне  Wink/ Така ще е най коректен резултата  Peace

# 607
Прахи, мерси и на теб! Аз се изкъпах сега, така че сутринта няма да е. Иначе няма кой да ме закара, понеже съм сама с детето, мъжа ми излиза рано за работа. Сутринта ще го заведа него към 8,15 както винаги на училище и аз отивам към лабораторията. После от 10,30 съм на тържество послучай завършването на 1-ви клас! Мерси много, още веднъж на всички!  bouquet

# 608
, другите на 3-ти ден мяма да ги пускам. После в понедлник ще пусна на ЩЖ!

пролактин се пуска по всяко време,защо не пуснеш заедно с тези на ЩЖ?

# 609
, другите на 3-ти ден мяма да ги пускам. После в понедлник ще пусна на ЩЖ!

пролактин се пуска по всяко време,защо не пуснеш заедно с тези на ЩЖ?
Зузи ,ами аз мислех че  той е на 3-ти ден! newsm78 И е по-добре да е тогава! Затова така реших, но ако става ще пусна в понеделник всичко! Rolling Eyes

# 610
Абе като се замислих, не ми представлява трудност да си го пусна утре, и без това не съм на работа и не бързам за никъде! Rolling Eyes А ако е на 7-ми ден, в понеделник, незнам за секса как ще се въздържим. Mr. Green Ще ми свърши и ще ни се доиска..., и аз какво да кажа на мъжо -не, не трябва! Laughing Абе утре ще е, решено е! Blush

# 611
Сандра и аз я виждам втората чертичка- много се радвам за теб  Hug Стискам палците всичко да е наред  Praynig А за симптомите за МЦ- и двата пъти имах такива и то много силни. Сега вторият път даже докато препишквах теста, при 1 ден закъснение и си мислех, че всеки момент ще ми дойде и едва ли не съм луда да правя тест  Crazy
Прахи и при мен в 5 г.с. и 4 дни се видя само сакче. След 8 дни си имаше и ембрионче, а доки даже улови и пулсации  Heart Eyes Така че моля те, недей сравнява с други мм на сакчето, за да не се вкарваш в излишни филми -при всеки е различно Hug Всичко ще е наред, другата седмица ще си видиш и ембриончето  Heart Eyes Heart Eyes Praynig
Дани а после други изследвания ще пускаш ли, колко пъти ще те бодат  Shocked
Феичке предстоят ти страхотни емоции покрай баловете- много да се забавляваш, а твоите 12-класници да си вземат всички изпити успешно  Peace
Тони тази седмица по-малко ме ядосват, ама само ги чакам и им връчвам боничният  Mr. Green Този път хич не ми дреме, като ми дойде  нагорно и директно ги отсвирвам, стига сме работили и ядосвали, и тиквени медали няма да ни дадат накрая  Crossing Arms
Моме браво на мъжа ти, отличник  Hug
Перуника от сърце се радвам за твоето сладоледче, другият месец ти пожелавам още едно с такова с перфектно качество  Praynig Praynig Hug
Принцеска и ти скоро ще имаш бременно коремче, както и всички  момичета в темата ни  Hug
Кашмирче  Heart Eyes направи ли бърканицата, твоето мъжле хареса ли я  Flutter
Маги ей сега ще ръсна и аз (само да намеря тази феичка), че хубаво да се окъпеш в прашец  Crazy
ЧЕСТИТИ СЛЪНЧИЦА НА МАМА НАДЕЖДА   bouquet ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ[/b]  Hug

Кълна се, че имаше още нещо, но го забравих  ooooh! ooooh!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 612
  • В градината...
Веселяшко, важното не си пропуснала - прашеца  Peace Blush

# 613
Веселушко, мерси за прашеца! Hug Утре ще ме бодат за пролактина, в понеделник пак за ЩЖ. Имам кръв- давам. Laughing Не ме е страх от игли и бодене, имам хубави вени и нямам проблеми въобще. Докато има - давам! Laughing

# 614
  • София
Като сте се разприказвали за мераци и въздържание да питам - понеже знам, че преди цито е хубаво предния ден да не сте кексили, как стои въпросът с взимането на МБ и хламидии, трябва ли пак да се ограничаваме предния ден?  Thinking

Феичка, в понеделник съм при док за цял букет забавления.  Laughing
Прахи, честита ти първа среща с точката!  Hug
Веселуш и аз ще скатая от прашеца.  newsm79 Бърканицата още не съм  бъркала, че ММ го няма. Утре се завръща.  smile3508 luvbed
Принцес, нагушкана си обратно.  Hug Hug Hug
Даниелка, палчуни за утре, въпреки, че съм сигурна, че  всичко ще е ок.  fingerscrossed
Ама Тонче, много си ми хубава! Пу пу! Погал.  Heart Eyes preggo

Честно да ви кажа тези дни много мисля за Чоко.  Rolling Eyes Не е взлизала откакто ни разказа за другите сакчета.  Rolling Eyes Много се моля за нея!  Praynig Praynig Praynig Чоко, ако ни четеш, моля се за теб и чакам да пишеш, когато решиш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт