Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Зузи, твоето расте по-бързо май  newsm78 Щом от 9мм след 3 дни  е 15, значи с повече от 1 мм на ден. Браво!!! Hug
Аз да питам: вагиналният може ли да направи някоя поразия на бременността?   Embarassed

Прахче, ти колко време преди забременяването щурмуваше ягодите?

# 586
Зузи, твоето расте по-бързо май  newsm78 Щом от 9мм след 3 дни  е 15, значи с повече от 1 мм на ден. Браво!!! Hug
Аз да питам: вагиналният може ли да направи някоя поразия на бременността?   Embarassed

Аз затова уточних, че първо ме гледа на коремен, а после на вагинален, вторият е по-прецизен просто и се вижда по-добре, не че толкова бързо е пораснало  Mr. Green

Нищо не може да ти направи вагиналния, все пак не го вкарват до сливиците  Mr. Green

# 587
  • София
Сандричка,  Praynig
Прахи, моето сакче в 5та седмица и 3 дни е било 5 мм. Ембрион с пулс видяхме седмица по-късно.

# 588
Прахи, добре си е сакчето, ще си расте, спокойно  Praynig

# 589
Прахи, браво за прегледа. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Не се заричай за курбана, че после трябва стриктно да го спазваш Praynig

Аз само между коремчета се мушкам напоследък, хайде заразете ме моляяяяяяяя Praynig

# 590
Прахи, ето го и твоето чудо  Heart Eyes
Сандре, как успя от цял месец отрицателни тестове за ову да изкараш накрая положителен за бременност, не знам  Mr. Green Стискам палци  Hug
маги, на мъжа си трябва да се молиш  Crazy

# 591
Принцеске, мен и вчера на ФМ ме гледа д-р Врагалева и с двата  Wink Пък и вагиналния се слага съвсем в началото.
Прахче, първия преглед е за потвърждаване на бременността. Всичко си е наред. Ще се види и точката в точката. Тя и моята док. много се мъчи да види пулсациите на точицата вътре още на 10 дни закъснение ама Ц. И все повтаряше " м не, малко е, не се вижда... да отговаря на 5г.с. заради късната О." И аз се бях притеснила, защо аджеба говори така, но и тя явно беше нетърпелива  Mr. Green Важното е да се е захванало на правилното място. Сега папкай и слушкай и бебо ще си расте  Praynig
Веси, и моето беше 5мм. в 5-та седмица Peace Пулс- 2 седмици по- късно. Тогава отидох просто.
Магиbabydust7 babydust7 babydust7

# 592
Моме незнам и аз, голям зор ми беше тоя месец с мойта О, по едно време беше " тука има,тука нема"
Незнам къде се намирам направо, не мога да си нямеря място....

# 593
Тони,мерси миличка, веднага взимам newsm79 newsm79 newsm79
Тъкмо ти видях снимката, много сладко тумбаче имаш Hug Замислила съм се за инофолика и аз-ти откъде си го взимаше на по-ниска цена?

Цитат
Публикувана от: Неродена мома
Вмъкни Цитат
маги, на мъжа си трябва да се молиш  Crazy

Ох,моме, ако ставаше и така, досега да съм забравила, че съм родила даже Sad Прашеца на момичетата е много зарезен, виж колко хора така забременяха Wink

# 594
  • Северозапада
Сандра, вече са ти казали, но чертичката се вижда дооооста добре  Peace Слушай доки, а ние ще стискаме палци  fingerscrossed
Прахи, всички сме с теб  Praynig Спри да гледаш, четеш и сравняваш  Naughty Имаш си сакче, а следващата седмица ще имаш и ембрионче
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 595
  • София
Ехеее, Сандричка, тихичко честито!  Praynig
Оп   newsm79

# 596
Е, нямате изчитане просто  Crazy, цели 7 страници.  Shocked
И така подред на номерата! Mr. Green Рейни ЧРД, много щастие и много любов.   bouquet И малката Ирен да слуша! Mr. Green
Сандрита, и аз видях! Много се радвам за теб мила! Hug
Кашмир, и аз така викам, дано! Praynig
Веси, Тони  Hug Ева пиши и ти!   bouquet
Честита радост на мама Надежда! Да са и живи и здрави малките юнаци!  bouquet
Прахи, честита точица! Hug
Май само това запомних! Embarassed

# 597
  • В сърцето на любимия човек
Прахче - много се радвам за хубавите новини от прегледа  Hug Стискам палци за твоето чудо  Praynig  Praynig  Praynig

# 598
Момичета, аз реших утре да изследвам на 3-ти ден само пролактин. Но това с недокосването на гърдите не ми е много ясно. newsm78 Нали нося сутиен, съответно свалям-слагам, пак се пипат малко или много? Rolling Eyes И аз спя много по корем или на една страна, пак ги опирам в матрака. newsm78 Кажете вие как сте, как процедирате? Утре имам възможност сутринта и затова ще го пусна, а и ми е 3-ти ден от Ц, другите на 3-ти ден мяма да ги пускам. После в понедлник ще пусна на ЩЖ!

# 599
  • В сърцето на любимия човек
Дани - става дума по-скоро за стимулиране на гърдите и зърната, а не дали се опират в сутиена или матрака. Трябва да се избягва сексуалната възбуда преди изследването  Peace

Общи условия

Активация на акаунт