Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Сандричка,   Hug Praynig Слушай доки какво ти казва, а не мъжо. Те тия елементи са друга порода.... Късмет, мило!

# 571
Сандрееее, каква изпарителна. Я виж моя на 12-ти ден след О. По бледа е от твоята. Имаш си черта  newsm44  Виждаш ли какво прави Инофолика. Не знам дали е случайност, но и аз не бях изпила една кутия и бях бременна. Сега го спри ако още имаш от него, че не знам дали Инозитола е позволен при....... две чертииииии. Явно и тестовете са от късметлийските  Blush  Wink
 Hug

Сандричка,   Hug Praynig Слушай доки какво ти казва, а не мъжо. Те тия елементи са друга порода.... Късмет, мило!
smile3521

# 572
Много ви благодаря момичета, безценни сте!  Hug Heart Eyes
Само се моля всичко да е наред, че тая ЛФ много ме притеснява!

Сандричка,   Hug Praynig Слушай доки какво ти казва, а не мъжо. Те тия елементи са друга порода.... Късмет, мило!
Joy hahaha

Тони наистина има нещо,ще го спра, а за тестовете аз даже не видях положителен!

# 573
  • Варна
Сандре, аз докато вляза в 4-тия месец си имах болки като при МЦ, така че започвай да пиеш Утрогестан или Дуфастон, което ти е казал док. и кажи на ТМ да си гледа работата, след 5 дни му покажи 2 ярки чертички и го цапни леко по главата, да се осъзнае малко  Mr. Green
Моме, голям отличник е ТМ, все така да те радва и да се гордееш с него !
Охх, много се развълнувах, сега чакам и Прахчето да се похвали и вече мога да изляза  Crazy

# 574
Сандре, като има вече бременност к'ва ЛФ те гони, зарежи я  Mr. Green Пий си прогестерона и си свиркай Mr. Green

# 575
Мили мои, здравейте, завърнах се от доки . В матката си имаме една прекрасна ,малка точка. За сега видяхме само сакче, доки мрънкаше, че можело и по-голямо да е newsm78 newsm78  Измери го , ама според мен е ок,  Crazy Пише gs 4.93 d 3.16,beta hcg 2038  newsm78
Следващата седмица ме вика на преглед, ще ме гледа неговият колега и вика моли се и пали свещи да расте  Blush Blush Аз му викам, докторе не съм спирала и курбан ще правя .....ама ми каза да изчакам за курбана, като видим вътре в сакчето ембрионче и сърчице. Не трябваше ли вече да има  newsm78 Верно, че бях с късна овилация на 3 май и всъщност не съм в 5та седмица, ами с 2-3 назад...ама знам ли  newsm78

Рейн, мила Честит Рожден Ден!!!! newsm59  bigdance2  4uu  Бъди жива и здрава. Много , много, много много щастълива. Дано имаш много поводи за усмивка и щастие.Наздаве и целувки на малката Ирен . Гушкам ви и двете силнооо  Hug Hug

Връщам се да чета Blush
П.п САНДРЕЕЕЕ   bouquet Hug Praynig Praynig  Стискам палци миличка.

Аз като ви казвам юруш на ягодите  Crazy

# 576
Прахи, на какъв УЗ те гледаха? Ако е коремен няма как да се види друго, освен сакче, което си е съвсем нормлано. При мен и в 6 седмица на коремен не се е виждало ембрионче. А с курбана внимавай, защото веднъж направиш ли го, всяка година на тази дата трябва да правиш, без пропуск  Mr. Green

# 577
ААА нее на много хубав си ме гледаха/, като монитор беше опулен насреща, увеличавапше ми намаляше ми. В коя седмица трябва да види. Според мен съм аз към 4 и 4-5 дни.... newsm78 Мен ме притесни , че доки си мрънкаше...да беше по голямо ...да беше по голямо. Ама ми намали дозата на утрогестана и ми каза нещо , което незнаех newsm78 newsm78 Синтетичният прогестерон , за да се усвои се пиел само на напълно гладен стомах, поне 30 минути преди храна  Shocked Shocked

# 578
и все пак, на коремен ли те гледаха

# 579
Браво Прахи страхотни новини, все такива да ни носиш до финала!  Praynig

А забравих да кажа че в и в ягодите наистина има нещо! Даже днес се бях заредила и си викам че щесе утешавам с тях сслед теста!

# 580
Не -вагинална сонда му каза доктора...вагинален си беше newsm78

# 581
според мен няма какво да се шашкаш, сега сакчето расте с около 1 мм на ден, само след няколко дни ще се види всичко. Аз този път отидох в 4 седмица и 4-5 дни, сакчето беше 9 мм (на коремен ме гледа), извика ме след 3 дни и вече тогава ме гледа на вагинален и се видя 15мм сакче, ембрион и пулс. Има и един момент, който всички пропускат..ти може да знаеш О кога е била, но никой не може да каже имплантацията кога е станала, при мен явно тя е винаги по-късно, защото все влача по няколко дни назад  Mr. Green Кога си пак на преглед?

# 582
  • Варна
Сандре!!! Много хубава снимчица си сложила... Simple Smile Стискам палчета за теб!
Прахче, на другата ръка стискам за теб палчетата...

# 583
На 29 от 2 пак, ще ме гледа неговият колега, че нали го няма....Сега се ровя из интернет, пише , че горе долу са нормални размери...ма знам ли  Confused  Поне се успокоих, че е в матката, че доки ми разказва как било бума на извънматочните този сезон. От миналата седмица до днес, като се видяхме има 5-6 случая  Shocked  И се кръстеше преди да легна, че и аз с него, да не съм 7мия му такъв .

# 584
Сандре, сега се сетих, че трябва и глюкофажа да спреш, звънни и на ендото ти.

И при мен имаше яко ПМС и се чудех защо не ми идва. На шега си взех 1 тест и показа бледа 2ра черта (не съм и очаквала, понеже още нямах възстановен Ц след ендометриозата и си го чаках с отворени обятия). Тогава не четях форума и не знаех нищо по въпроса. На следващият ден като се разчетох разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт