Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
има я, Сандре, има я  Mr. Green Аз пак да питам, на кой ден от О е правен?

# 556
На 9 или 10 от пресполагаема О, направих го защото предните месеци ЛФ ми беше 10 дни!
Сега  да взимам ли дуфастон?

# 557
Пуууу, че ако е на 10 ден от О е просто пИрфектно, при мен на 10 дни от О беше абсолютно отрицателен  Mr. Green Относно дуфастона..според мен по-добре Утрогестан, той се усвоява по-добре и е естествен прогестерон, но се консултирай с док.  Peace Их, че хубаво..айде активираме палците  Praynig

# 558
  • Варна
Надежда, мила майчице, честита сбъдната мечта ! Да са ти живи и здрави малките момченца, бъдете много щастливи   bouquet Аз когато започнах да пиша в темата си спомням, че Надежда си подготвяше сватбата   Simple Smile
Сандре, тази черта хич не е въображаема ! Моята 1-ва черта на 11 ден след О., беше такава .

# 559
  • София

Сандрееее, алооооооооо хич не е бледа таз' чертичка... ауууууууу много се зарадвах  Hug Hug Hug И да вярваш и да не вярваш това е положението  Mr. Green

Моме, браво на мъж ти, все така да се справя пИрфектно.

Мацки, не съм искала да ви изплаша с моя разказ. Истината е, че аз съм една лигла и не търпя на болка ама грам. Казвам ви за тези, които ги е страх- секциото е песен! Ей го на 7 дни по-късно се смея, ходя и правя всичко. Та.. мисълта ми е, ако прага ви на болка е нисък изобщо не рискувайте с нормално раждане, особено на голямо бебе. (знам колко е хубаво нормалното, но пък е хубаво и вие да си спестите болките). Аз преди да тръгна обмислях варианта за секцио и ме е яд, че не се навих, като  всички ми казваха, че ще е по-добре за мен  Tired
Та... хайде да стигнете до там, че да решавате секцио или нормално  Mr. Green

# 560
  • В сърцето на любимия човек
Сандре - хич не е въображаема  Mr. Green А за Дуфастона - ако имаш изписан, аз на твое място бих продължила изписаната схема, докато не се чуя с лекарката ми.
Моме - извинявай, днес съм малко разсеяна и съм пропуснала хубавата ти новина - Браво на ТМ, да се справя все така блестящо  Hug

# 561
  • София
Надежда, браво, майче, успя и още как - две бебета с прекрасни мерки, пожелавам ти бързо възстановяване, успешно кърмене, много здраве и късмет за цялото семейство  Heart Eyes

Сандра, и аз я виждам, надали е масова психоза  Mr. Green Подкрепям съвета да се консултираш с лекар за препарата и стискам палци  Hug

# 562
  • В градината...
Честит рожден ден на мама Рейни! Да бъдеш осмислена по нов начин и да се радваш с още по-истински очи на всичко, което ти се случва  Hug

Честит двойна радост на Надежда, не съм запозната с битката, но едва ли е била лека  Peace

# 563
Пуууу, че ако е на 10 ден от О е просто пИрфектно, при мен на 10 дни от О беше абсолютно отрицателен  Mr. Green Относно дуфастона..според мен по-добре Утрогестан, той се усвоява по-добре и е естествен прогестерон, но се консултирай с док.  Peace Их, че хубаво..айде активираме палците  Praynig

А на кой ден стана положителен?

И аз я виждам чертата, други неща трудно виждам, но тези веднага  bowuu

# 564
Чух се с док и той първо каза, че мога да започна дудастон по схемата,  а после поиска утре да се видим и да коментираме! Сега незнам да чакам или дда го  почна направо?
 И имам чувството че ще ми дойде, а ММ е такъв темерут убеждава ме че си въобразявам  ooooh!

# 565
  • В сърцето на любимия човек
Щом лекаря ти е казал да го започваш - започвай го, не се чуди много  Peace

# 566
Сандре -  Hug много се радвам, миличка, стискам палци всичко да е наред и след 8 месеца и половина да се гушкате с малкото бебоче!!! Ама си ни изтормози де  Mr. Green
ВВ - на 10 ден след О е станал положителен, което означава някъде на 24 ден от МЦ примерно, но това може с точност да ти го каже Сандрето.

# 567
  • В градината...
Сандра, той темерут, но спокоен, а ти си слушай док. и .... много си била прозорлива с грешката на лекарството  hahaha

# 568

А на кой ден стана положителен?

аз се тествах на 10-ти и 14-ти ден след О, вторият тест беше положителен. Всичко е много индивидуално, затова няма място за стравнение, всеки организъм различно качва хормона  Peace

Сандре, прави, каквото док ти е казал. А за чувството, че ще ти дойде..това си е съвсем нормално, аз бях се запътила с превръзка във ВЦ-то дори, ама  Mr. Green Така ще се чувстваш няколко дни, после ще отмине  Mr. Green

# 569
Сандре, и аз я виждам PraynigСтискам ти силно палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт