Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Сандре, да нямаш нещо да ни казвваш? Като гледам и тази нарастваща температура в графиката ти  Hug За съжаление не мога да ти помогна, когато аз правих тест беше с много наситени и двете четички.   
Е ние пък с Момето сме много бързи!!!
Ооооо и някой беше наръсил  newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 благодаря за което!!!

# 541
Суити, от вчера ме човърка, че май пропуснах да ти кажа нещо и най-накрая се сетих - допълни и Естрадиол към хормоните на 3-и ден от МЦ  Peace

# 542
  • Варна
Честити ти синчета,Наде,да са ти живи и здрави и да растат много щастливи Hug
Познавам историята ти виртуално,наистина не и е било лесно и тя да ни бъде за пример,как когато искаш нещо толкова силно,то идва с двойна сила Mr. Green Hug Hug
Рейни,много щастливи мигове ти пожелавам Hug
Веселяшке,благодаря ти Hug
ВВ,добре дошла и скоро успех Hug
Моме,радвам се на успеха ви,тук наистина палците са вълшебни Hug
Маги,успех и на ТМ за понеделник Hug
Пате,следващия път,споко  Hug
Прахи,не можеш ли да отидеш междинно при друг,за да си спокойна Hug
Мраве,ръси,пиле,колкото повече,толкова повече Hug
Весе,какви приятни емоции те чакат Hug
Хайде варненките да се съберем на кафе,че Зуза да ни опраши на живо и да нащипем Борко,Кокито,Рая и Калинчето Hug Hug Hug
Ооо,Сандре  Praynig Hug

# 543
  • В сърцето на любимия човек
Сандре -  Mr. Green  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 544
Йее, прекрасна новина.
Надежда, честита двойна радост!   bouquet  bouquet  bouquet Живи и здрави да са момчетата ви и много много много да ви радват и слушат!  bouquet

# 545
Благодаря, Моме, ще го направя, пък после доки, ако иска и други ще направя и тях. Само да попитам - идва ми Ц, броя 3 дни и на 3ия отивам, така ли или не съм разбрала нещо!!!

Ааааа, Сандре, ще се караме - хвърли някаква бомба тук и избяга Mr. Green  Силно стискам палци да е това, което си мисля!!!

# 546
Да се разпиша  и аз днес...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РЕЙНИ! ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ И МАЛКОТО ТЕЛЧЕ ИРЕН МНОГО ДА ТЕ РАДВА!!! Много ми хареса разказа ти!  Hug Обичам,когато всичко свършва щастливо...
Благодаря на Сигмето, че наминава и ни дава много сила и кураж, че един ден и ние ще успеем! Прегръщам ви с Лия!  Hug Hug
Мравче, стискам ти палчета за леко и бързо раждане, като му дойде времето  Praynig fingerscrossed
Сандричка, има ли я втората черта или просто ни пробваш любопитството? Хайдееее  Praynig
Тоничка, много гушоци, красавице!  Hug Hug Hug Толкова си сладка с бременния панталон и страхотния тумбак   preggo Искам и аз така  Embarassed
Моме, честит успех на твоя мъж! Очарователна почерпка!!! Ако не беше виртуална, познай  Crazy
Кашмир, усещам че трябва да те прегърна  Hug що ли?  newsm78... ми не знам  Blush
Весич,
Ей, ама аз съм голяма патка.
Казва се ГОЛЯМА БЯЛА ПТИЦА  hahaha Joy
Зузи, как си ти? Ходиш ли на бачкане? Профилактично  Hug Hug
Не я познавам мама НАДЕЖДА, но ЧЕСТИТА ДВОЙНА РАДОСТ!!! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ СИНОВЕТЕ!!!

# 547
Принцеска, добре съм, работя  Mr. Green Hug

Сандре, за кво ти е да гледаш чужди тестове, едва ли би ти помогнало. Дай да видим твоя по-скоро  Crazy

# 548
  • Варна
Сандре... Praynig

# 549
Сандре, всичко сме крайно любознателни, хайде кажи нииииии. Ако има 2-ра черта, значи има бременност независимо колко е бледа Praynig

Моме, браво на ТМ HugНека продължава да жъни успехи и приятно празнуване Simple Smile

# 550
И аз съм една голяма бяла птица   Mr. Green
Моме браво твоя мъж, а за палците нямам думи най вълшебните!

Просто ме притеснаява това че чертата май е изпарителна и се вкарвам във филм!

# 551
Сандре, ето я моята блееееда черта, дето вчера ни се пулеше от екрана  Mr. Green
Скрит текст:
А една изпарителна черта я чакам утре да се похвали след първия си преглед с тупкащо сърце.
Кажи повече, кога се показа, кога го направи. Покажи го деееее  smile3539

# 552
Само да попитам - идва ми Ц, броя 3 дни и на 3ия отивам, така ли или не съм разбрала нещо!!!
Точно така  Peace

# 553
Сандре, има голямо значение на кой ден е правен теста, не се филмирай. при мен преди излизаха хубави черти малко преди закъснение, а този път излезе втора бледа 4 дни след закъснение..това изобщо не  е показател, че нещо не е наред  Peace Дай да видим тази черта

Суити, аз броя днита така: примерно в понеделник сутрин ми идва..до вторник сутрин е един ден, до сряда сутрин - два, до четвъртък - 3. Отивам в четвъртък.  Peace

# 554
http://prikachi.com/images/920/6136920t.jpg

Не е с перва урина, появи преди да минат 5-те мин, даже и ММ я вижда, но и той не вярва и казва че съм го намокрила и затова бил така  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт