Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • В сърцето на любимия човек
Идвам с щъркелова вест  stork-boy stork-boy newsm44 newsm44 newsm44
Момичета, пише ви най-щастливата жена на света Simple Smile Родиха се моите момчета, първия 3150гр. и 48см., а втория 3000гр. и 50см. Не мога да ви опиша щастието и емоциите, които изпитах, когато ми ги показаха... Всичко е наред, здравички са, а мен още не ме е отпуснала упойката и не са почнали болките.

Наде - ти успя!!! Пожелавам ти и тук много, много здраве за малките юнаци, а на теб бързо възстановяване!

# 526
  • София
Ей, ама аз съм голяма патка.
Рейни, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива и пълноценна мама!

Честита двойна радост и на мама Надежда! Много да се обичат и да се радват един на друг! Бързо възстановяване!

# 527
Аз дори не знаех, че чакаме близнаци в темичката. Предполагам Надежда е била по-активна в проблемното или някъде другаде (тук сякаш не съм я срещала или е било доста отдавна). newsm78 Няма значение.
Надежда, честита двойна радост! Заслужила си си я, сега започвай да й се радваш! Пожелавам ти множество прекрасни мигове с двете ти момченца!  bouquet
Мравче, на теб леко раждане! Hug

# 528
Йейййй, честити рожбички на мама Надежда, нищо, че отдавна не пише при нас. Да са живи и здрави малките юнаци и да са гордост за мама и тате!

Теди, Надежда пишеше тук, когато аз влязох някога в темата. После станаха разни събития и спря. Нейната история също не е лека, а борбата беше жестока, с много ходене по мъките, затова се радвам мнго са успеха й.  Mr. Green  

П.П. Пънче, благодаря за щъркеловата вест Hug

# 529
  • В сърцето на любимия човек
Мама Надежда : ) е много отдавна в темата и списъка, но наистина вече пише повече в проблемното. Въпреки това реших да споделя тук нейната радост, защото предположих, че някои от вас ще я помнят.

# 530
  • Северозапада
Надежда, ти успя! Честити синове, да са много здрави, усмихнати и щастливи деца!

# 531
  • София
Честит рожден ден, Рейни! Много да се радвате една на друга с инатливото Иренче! Страхотен разказ!   newsm59  party023
Надежда, честита ти двойна радост!   stork-boy stork-boy

Даниелка, честит ти МЦ!  Mr. Green Тоя и още един и следващият след около година!  Naughty
Перу, мого се радвам за ембриончето!  Hug Кога ще правите трансфер? Не съм много запозната с инвитрото.  Rolling Eyes
Линка, минавай по-често!  Hug
Суити, гушкам те и се моля скоро да покажеш положително тестче!  Hug Praynig
Сандре, дали няма да се изнандаш приятно?  fingerscrossed
Феичка, домъчня ми за теб!  Hug Heart Eyes Наистина ли не можеш да караш колело?   Stuck Out Tongue Winking Eye Много чаровно! Мятай се бързо да се учиш, страшен кеф е!
Пате, дали пък вещицата не може да се размине с теб?  Praynig Flowers Four Leaf Clover
Прахи, чакаме те с хубави вести!  Praynig Flowers Four Leaf Clover
Аааа Тоничка, жестока котка!!! Мерси много!  newsm51
Маги, Агар, Веселуш, Пънче, Зузе, Весе, Кокоска, Мравче, Принцес  Hug

# 532
Сандре, как ще ни писне бе момиче, нали сме за това тук да си споделяме една на друга  Hug
Тони - дано, мила, мерси за пожеланието, както и на всички останали!
ВВ - колко дни ти е МЦ, за да ти кажем на коя дата трябва да ти дойде, и другото, което искам да ти кажа, че някой бременности са без симптоми, а и дори при една и съща жена две различни бременност могат да са различни, така, че споко. Дано това да е вашият месец и да не се задържаш при нас.
Рейни - Честит Рожден Ден, пожелавам ти много любов и щастие, както и двете с малката, сладка Ирен да сте здрави!!!
Прахи  Hug Praynig

Между 26-28 дни. Благодаря за пожеланието, да ви се връща на всички  Praynig

# 533
Привет от мен Simple Smile
Рейни, честит рожден ден!Бъди жива и здрава, все така позитивна и забавна. Получи най-страхотния подарък за рождения си ден. Желая ти много приятни изненади Hug

Пате, съжалявам за лелката.Хубаво правиш с плана за действие. И аз много се чудя дали и ние да не минем на схемата през ден. Лошото е,че ММ много пътува и обикновено 2-3 дни от седмицата го няма вкъщи. Ще видим. Успех и на вас този месец Hug

Прахи, успех на прегледа. Чакаме те с отчет Praynig

Ваня, добре дошла. Дано скоро чудото и при вас се случи. А относно бременните по улиците, всички тук сме така. Явно просто преди не сме обръщали внимание. Скоро и ние така ще се разхождаме Simple Smile

Честита двойна радост на мама Надежда! Нека сладурите да растат бързо и много да слушкат!

Мраве, тъкмо си мислех дали не раждаш в момента. Желая ти всичко да мине леко и бързо Hug

Аз няма какво ново да кажа. В понеделник ще пуснем спермограма на ММ да видим и там как са нещата.

Желая ви прекрасен ден и много прегръдки за всички, които не съм споменала Hug

# 534
Ех, че вълшебни палци, беееее, благодаря на всички ви, много ми беше напрегнато  Hug Милият ми мъж се справи блестящо, днес ще празнуваме
Скрит текст:
Гледам, че има и други поводи за наздравица - честити бебчета на мама Надежда и на цялото й семейство, да растат будни и весели деца   bouquet
Рейнчо, много страшен разказ бе, милоооо, не е било леко раждане, но пък резултатът е толкова по-ценен  Heart Eyes Честит ти рожден ден, нека всеки следващ да е по-щастлив от предходния
Ваня, ние с ММ все по овулация се карахме  Mr. Green
Толкова съм развълнувана, че си пуснах 2 пъти мнението  hahaha и то аз, най-големият антиспам радетел..... е, ще ме прощавате  Crazy

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 13:39 от Неродена мома

# 535
ВВ - ако питаш мен преди 25 Май няма смисъл да правиш тест, може би утре, ако направиш кръвен и да покаже, но не съм сигурна, честно казано.
Честити синове на мама Надежда, въпреки, че не съм я засичала тук, много се радвам на успеха и и това, че е двоен разбира се. Да са живи и здрави и много игриви, пожелавам им прекрасно детство и бързо възстановяване!!! А на щастливия татко НАЗДРАВЕ!!!

Моме - браво на ТМ, да е жив и здрав и все така успешно да се справя и занапред, а и скоро да стане най-щастливия татко на света. Нашите палчета са си такива, ти нещо съмняваше ли се Mr. Green

# 536
Моме,

Аз се пльоснах в албума с една снимка прясна, прясна- от вчера Blush

# 537
Честита двойна раадост на мама Надежда,  да са и живи и здрави синчетата!

Тони много си готина, погал по коремче   Hug

Аз ако мога да помоля някоя от наще бремелинки да ми покааже снимка на някакъв първи тест който е правила ( с бледа черта)! Може и на лични!

# 538
  • Sydney
Честито на Надежда Simple Smile

# 539
Сандре, нещо искаш да ни кажеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт