Коктейли с ягоди и леглотръс - гаранция за двучертичков майски дъжд - 135

• 24 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
здравейте
честит рожден ден на Рейни и честито бебе да  те радва много най -хубавия подарък за рожден ден.
аз ви чета и винаги имате от мен стиснати палчета,но не пиша много нещо съм изпаднала в една дупка от както мисля за второ бебе навсякъде виждам бременни което е много хубаво но малко се натъжавам и си поплаквам . И с мъжо се скарахме снощи и така ,но ще ми мине .
оставям ви сега да се заровя в работа  и да не го мисля много..
който има нужда от стиснати палци ги има от мен. Heart Eyes

# 511
Рейни, да си здрава и много щастлива с малкото щастие у дома.  Разказа ти мен ме  Shocked но финала е прекрасен.
Принцеске, няма да се ядосваш на циклю. Нищо, че е подранил. Идва нов месец с него и новия късмет  Praynig
Сандре, какво стана с твоя циклю бе мила  Rolling Eyes
Слити Crazy ), и ти много си преживяла. Стискам палци скоро да се получи съвсем изневиделица и при вас  Praynig
Кашмирче , for you   Mr. Green
Прахче,
Линка, мило, какво си преживяла ти с това колело. Този тъпак поне спря ли да види как си?
Нелка, на 28.05 сте на УЗ ли? Айде, време е да се видите пак с бебо
Маги, Дани, гушки и за вас  Hug
Пате, мъжете са сложен случай. Просто му покажи, че си до него, той до теб и нов месец, нови надежди.  Hug Но ако те е навестила лелката.
Чери, ама вярно само сини гащенца напоследък. Моя може да не е сигурен, ама аз си знам, че е такъв още от преди години  Mr. Green Хайде, ред е на розовите щъркелчета да долетят в темата.
Веселушче, ядосват ли те в офиса. Аз се опитвам да се абстрахирам. Кога си на преглед ти?

# 512
Здравейте, момичета!

Чета ви от известно време и малко се обърках. Ако може да ми помогнете.
Последният цикъл беше на 29.04.2013 г
Засечена овулация с тестове на 11.05.2013 г
Правилно ли смятам, че би трябвало да ми дойде на 25-ти май? И първи тест за бременност на 26- ти?
Нямам абсолютно никакви симптоми, чета тук момичетата, една седмица преди цикъл, усещат доста неща. Явно няма да съм този месец, почти сигурна съм 99%.

# 513
Рейни честит рижден ден мамче,  бъди много здрава,щастлива и обичана жена и майка!
Страхотен разказ и едновременно толкова време болки си е малко плашещо, но е важен финала все пак де! 

Прахи  Praynig

Моята БТ и днес е висока и ако е както каза Денис ( предполагаема О на 20-21 ден) и с моята ЛФ 10 дни мисля че днес все пак няма да ми дойде, та си мисля дали ЛФ се увличи този месец или ако е имало О може да е била по късно...
Страшна дилема съм и аз дано не ви писне да ме четете, но само вие бихте разбрали какво ми е ...
Хубав ден от мен  Hug

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 10:47 от S@NDR@

# 514
Сандре, как ще ни писне бе момиче, нали сме за това тук да си споделяме една на друга  Hug
Тони - дано, мила, мерси за пожеланието, както и на всички останали!
ВВ - колко дни ти е МЦ, за да ти кажем на коя дата трябва да ти дойде, и другото, което искам да ти кажа, че някой бременности са без симптоми, а и дори при една и съща жена две различни бременност могат да са различни, така, че споко. Дано това да е вашият месец и да не се задържаш при нас.
Рейни - Честит Рожден Ден, пожелавам ти много любов и щастие, както и двете с малката, сладка Ирен да сте здрави!!!
Прахи  Hug Praynig

# 515
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Зеленушо, Честит Рожден Ден, мило мамче !  Бъди много здрава, щастлива и обичана ! Най-големия подарък вече го имаш  Heart Eyes Изчетох те с голямо удоволствие, доста те е измъчила малката инатливка . Весел празник  newsm51
Прахче, стискам палци и  знам че всичко ще е наред   Hug
Сандра , разбираме те естествено, пиши и споделяй, ние сме тук  Hug
Хубав ден на всички, ще наглеждам за новинки !
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 516
  • София
Честит рожден ден, Рейни   bouquet Получи най-невероятния подарък предварително, но пък ти е за цял живот  Wink Много здраве и късмет  Heart Eyes

На всички голямо  Hug, много късмет и усмивки  Simple Smile

# 517
  • В сърцето на любимия човек
Честит Рожден Ден, мамо Рейни!  baloni Пожелавам ти преди всичко много здраве, за теб и най-скъпите ти хора, много радост и усмивки! А несъмнено тази година получи най-прекрасния подарък  Hug
Прахи - стискам палци за днес  Praynig
Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 518
Освен да посъбера прашец, а  Mr. Green
Здравейте, милички  Hug
Зеленушо, Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и Ирен всеки ден да те усмихва  Heart Eyes   bouquet
Прахче  Praynig И за всички с нужда от палчуни  Praynig
Пате, ще стане, включи и малко непукизъм и е готова работата  Mr. Green  Hug
Хубав ден  Heart Eyes
П.П. Пънчита да те нагушам  Hug

# 519
Освен да посъбера прашец, а  Mr. Green

айде, този път за син се редиш  Joy
За мен гушу няма ли  smile3516

# 520
П.П. Пънчита да те нагушам  Hug

Ами и аз да ви нагушкам и четирите - Биг Ко, Литъл Ко и Зуза и Литъл Кенга  Hug  Hug  Hug

И прегръдки за всички останали  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Сори за спама, не се стърпях  Mr. Green

# 521
Хихи, да, аз затуй, че синичко сега ще диря  Mr. Green Много ясно, че и за вас с кенга има гуш  Hug
Абее, гушкам ви всички  Hug

# 522
  • София
Момичета, чета ви, да знаете.
Няма много какво да пиша.
Вчера бях на първата обиколка за колички.
Чакам си ФМ в понеделник, че вече не издържам...
И поне като съм минала да свърша някаква работа:  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 523
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Мерси Весе, ще се възползвам  Hug

# 524
  • Варна
Здравейте!
И аз  ви чета редовно, но нямам какво ново да кажа...
Честит рожден ден на Рейни! Много ми стана мило като четях разказа ти за премиерата на Ирен Simple Smile Много любов да има в живота ти, миличка!
И като съм влязла да свърша и аз като Весенце малко работа и да събера прашец... ако Пънчето ми е оставила де... че тя чевръста...

newsm79

Общи условия

Активация на акаунт