Време ни е за промяна 112

• 17 214
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • В сърцето на любимия човек
Честит син на Пукито! Да е жив и здрав и да напълни дома им с много детски смях и усмивки! Пуки - на теб бързо въстановяване  Hug
Фели - по-добре е да те наблюдават, така и ти ще си по-спокойна  Hug А и най-важното е и ти и децата да сте добре   Praynig
Зази - радвам се, че сте добре с бебка, а пък името накрая нали ти ще го кажеш  Mr. Green
Наде - ако днес е Денят - стискам палци всичко да мине леко  Praynig
Сигме - я не им се впрягай на разни тетки, пускай ги по пързалката и толкоз. Човешката злоба и любопитство са безкрайни. Най-обичам разни хора като ме попитат "не ви ли е време вече за бебе?"  #Cussing out Някой път ми се иска да им отговоря "подобаващо", ама все още възпитанието ми ме въздържа от някои не толкова учтиви реплики.

Хайде - хубав и усмихнат ден   bouquet

# 601
  • Пловдив
Момичета здравейте. Нахлувам при вас да споделя проблема си. Послушах съвета ви и си поисках изследване на ТСХ и с ужас днес установих, че стойността е 3.37, звъня на Сигридов, но той както в повечето случаи не вдига, часът ми на 28.05., но толкова се притесних, че не мога да се взема в ръце.

# 602
  • СОФИЯ
Заваля  Mr. Green

# 603
  • София
Veselusha, обади се директно на Начев. Сигридов ще те изпраи при него.
Не ти е толкова висока стойността, така че спокойно. Ще овладеете нещата с хапчета.

# 604
сестро, тука се изля, не заваля  Crossing Arms

# 605
  • СОФИЯ
сестро така е у Люлино  Joy Joy Joy Joy

# 606
  • Пловдив
Благодаря, ivankaka ! А може ли негови координати, преди опитите ми всичко си е било нормално и не ми се е налагало да се срещна с него.

# 607
  • Sofia
Веселуша, сега ще ти пратя телефона му на лични. Резултатът ти е в норма, не се шашкай изобщо.

# 608
Момичета, пише ви най-щастливата жена на света Simple Smile Родиха се моите момчета, първия 3150гр. и 48см., а втория 3000гр. и 50см. Не мога да ви опиша щастието и емоциите, които изпитах, когато ми ги показаха... Всичко е наред, здравички са, а мен още не ме е отпуснала упойката и не са почнали болките.

# 609
  • София
Veselusha,  и аз те съветвам да се обадиш на Начев или направо да идеш на преглед. Не е толкова висока стойността, не се паникьосвай, но все пак е добре да се вземат мерки. А ФТ4 изследва ли? Аз ходя в МЦ Панацея, на телефон 02/9523935 можеш да си запишеш час.

Ванче
, до края на юни мисля да работя, дано да съм добре де. При нас от реалната работа по проекти в края на годината се формира премията (която хич не е малка) и имам интерес поне 1/2 премия да взема тази година.

# 610
  • СОФИЯ
Наденце браво и честито  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51

# 611
  • Sofia
Момичета, пише ви най-щастливата жена на света Simple Smile Родиха се моите момчета, първия 3150гр. и 48см., а втория 3000гр. и 50см. Не мога да ви опиша щастието и емоциите, които изпитах, когато ми ги показаха... Всичко е наред, здравички са, а мен още не ме е отпуснала упойката и не са почнали болките.

Ехааа, Наде, честито  newsm44 newsm44 Да са ти живи и здрави момчетата. И големи са се родили - браво на вас!

# 612
  • Живее на Луната
Честито Надее, ти успя да сбъднеш мечтата си! Да са ти живи и здрави момчетата и много гордост да изпиташ с тях  Hug Hug Hug

Ама тая Ванчето вече официално я признавам, нищо не може да й убегне!

# 613
  • София
Надеееее, разревах се като магарица значи....

Честити ти двама сина! Да са много здрави и много щастливи! На теб бързо възстановяване, майчице!   bouquet     bouquet     bouquet

Ей, Ванче, опасна си  Wink

# 614
Наденцеееее  Hug Hug Hug
Искрено пожелавам на теб, момченцата ти и семейството ти, цялото щастие, което можете да понесете! Да растат здрави, умни и красиви! Прегръдки от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт