КГБ = Клуб на Готините Баби - 135.

• 69 353
  • 734
  •   1
Отговори
# 660

Добро утро момичета !  Hug Hug
Честит Спасовден!
Всички  именници да са живи и здрави!   newsm51 newsm51 newsm51

Ох.... и мене  яко ме тресе Великотърновската среща.....  hahaha
Живи и здрави да сме......  newsm10 newsm44 newsm68
Приятна и весела среща , софийски момичета... !  love001
Аз получих от  Здравчето  файла и си казвам какво ли ми праща , нещо весело hahaha и бързам да го приема... hahaha , но като се опитах да го отворя, антивирусната ми програма започна да ме предупреждава непрекъснато и тогава се замислих дали не е вирус и го отказах.За сега нямам проблем. Simple Smile
Времето при нас е мрачно и дъждовно , но за събота и неделя ще е слънчево и приятно  Laughing sun sun sun sweating
Хубав и успешен ден !

# 661
Къде се потопихте момичета.... ??? Laughing
Да не ви издави дъжда или вятъра издуха.... hahaha
 Хайде  идвайте да пием по едно следобядно кафе.......

food010 kaffeetrmker_2 Coffee  food010  food010  food010  food010  food010 lalalala lalalala lalalala lalalala

Чакам виииии.....!  love001

# 662
Роси,ето мееееееее! Hug newsm19
И тук преваля пу кофти време дано се извали.
Аз съм изтипосана ,гиздосана с вежди гайтанови готова да среща ха ха hahaha

# 663
Пиша от името на Здравчето,че не може да влезе във форума от тези вируси-
думите на Здравка са

"дойде момче и ме обезпаразити срещу 15 лева - ако някой друг би желал - ща го пратя"

така че който е закъсал да звъни на Здравка

# 664
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм и аз! Набързо да се обадя, че задачките ме гонят: нали тази вечер имаме прощална вечер с моите осмокласници! Остава да мина през банята и да обличам роклята. Ама каквото причерня навън... май ще ни се разминат външните снимки!Дано ако ще вали да се извали до 18ч! Че мисля да взема и Анжелка, а по някое време да я доведа. А за четенето....справя се добре.Сега сама си чете почти по една страничка. И си е избрала "Емил от Льонеберя" Пише само с печатни букви, затова се справя с клавиатурата, но още често изпуска гласните. Обаче има време - ще се научи.
За Витоша - аз мисля да пристигнем още на 22ри и да погостувам там. На другия ден ще се обадя как ще дойда - дали ще ме докарат, или ще дойдем с вас!
Сега да се приготвям!

# 665
Е... Ив.... с нетърпение чакам да ти видя гайтановите вежди.... hahaha
Значи Здравчето вече е обезпаразитена.... hahaha , вече сме спокойни... hahaha
 Да праща момчето на Яжка , че нали има проблем...
Янче Hug браво на  Анжелка ! Така ще и е по лесно като  предварително е напред с материала .
Дано не ви завали , да ви обърка вечерта . Весела вечер ! До събота !  Целуни Анжелка от мен  .  love001
 55 55 55 55

# 666
Росиииии  те почти не се виждат защото са руси,но са извити като гайтан ха ха Laughing
Янче приятен бал и хубаво настроение.Гушки за Анжелка  Hugами тя е готова за 1 клас,браво на детето!

# 667
Ето съъъъм!!!
  surpriseuu
Оправям се до някъде, същото и за вас!
 clean
Долу и вън паразитите!

# 668
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър ден на всички!  bouquet
Много буби , много нещо.  Mr. Green
Докато не си изчистите вирусите недейте да набирате никой ,
така пренасяте вируса и на останалите.  Peace
Иве , честито ти разкрасяване.  Hug
Яне , весело изкарване и дано и времето е с вас.  Hug
Тука е много жега , почна ни вече десетина дена.  Crazy
Хубава вечер!  Hug

# 669
  • София
Привет, привет!

Ето съм. Днес свърших голяма работа - всичко запранувано е изпълнено. Обедното кафенце с дружките Кари, Джили и Мая премина в шеги и закачки и радостно предчувствие за нещо мнооого хубаво.

После всеки пое по своите дела. Аз сега навъртях набързо лозовите сармички и ги сложих да се варят. Та тъй, че вечерята скоро ще е готова

Не съм решила още какво ще нося, не обичам да нося големи багажа, ама с това време май ще се наложи повечко багаж да сложа.  newsm78 Дано да не вали докато пътуваме, пък там и да вали в събота нали ще бъдем в хотела през по-голямата част от времето. Абе, утре ще го мисля.

Здравче, аз мисля, че не съм приела нищо от теб, май не ми е бил включен скайпа, ама нали не съм много грамотна техничски, та не съм много сигурна. Но, факт е, че сега ми е в ред скайпа и всички контакти са си на мястото.  hahaha Яжка, съчувствам ти, скъпа. Пожелавам ти приятна среща с внучката и снахата и да се стегнем на изпроводяк да не плачеш. Мисли ои, че отиват на хубаво място и ще бъдат всички заедно. Е, какво по-хубаво от това!

Сладурани, радвам се на сръчните баби, дето спретват разни сладка и конфитюри, а и на дядо Хаджи, който направо си е корифей в кулинарията.

Лека ви вечер, че трябва да спрятам масата.

P.S. Нещо оплесках с шрифтовете, ама нямам време да го оправям. Простете ми.  Heart Eyes

# 670
  • София
Здравейте. Чета ви.
 Нещо ми е сдухано и няма да съм интересна. Ентусиазъма ми намалява нещо.
 Приятна вечер.

# 671
  • София
Ето съм и аз. Те ти булка Спасов ден - честито на празнуващите!
Четох днес за перипетиите ви с паразити. Може да съм загубена и проста но не отварям изпратени файлове. Лакърдии не ми се гледат и уж така се пазя от вируси и буби. Отварям само пуснатото тук, надявам се че Мамата има защита. Не, че лаптопчо пак не се наложи да го оправя гаджето на Ани.
Янке, радвам се за Анжелка, така ще и е по-лесно в началото на първи клас.
Дано дъжда не ви е развалил тържеството.
Фури, Танита, няма ли да ни изненадате приятно в събота. Все пак се надявам....
Яжке, гушкай си Вики тия дни. Сигурно следващата среща ще е на тяхна територия, да видиш как са се наредили.
Питате за Пламен - ами ще ви го дам за многократно ползване другата неделя.
Нали сме приятелки, споделяме си ....... Wink
Само трябва да разучим точния път до хотела и вие да се координирате от къде и кога да ви взема. Ще измислим начина на извозване.
Шпунц, защо така?

Ще

# 672
# 673
Добро утро в ранни зори!Весел и усмихнат петък!Един ден до Търново!Ихаааа...Урааа!Пътувамеее...

# 674
Добрутро девойки Hug

Хайде дружно на закусчица, че да ни е пълен с енергия и хубави емоции деня Simple Smile

Шпунци, мила надявам се че днес вече си по бодра и утре по обед живот и здраве ще се гушнем всички радостни от срещата и от истинското запознаване, не само виртуално.

Лек и приятен ден ви желая на всички без изключение.

Общи условия

Активация на акаунт