КГБ = Клуб на Готините Баби - 135.

• 69 335
  • 734
  •   1
Отговори
# 675

Кари Hug,благодаря за апетитната закуска...
enciklopedya1  Hug
Не останаааа... , здраве и живот утре по обяд ще има големи емоции....
Много се вълнувам,че на живо само с Джили се знаем .....
Колко ще е хубаво и весело... newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Багажа ми е готов. С това шантаво време да се мисли човек какви дрехи да слага....
Тази сутрин вятъра е много студен..., а снощи ни удави от дъжд....
Още не съм измислила какво да наготвя... newsm78

Успешен и весел ден момичета... !!!
 sun sun lovekiss sun

# 676
  • Пловдив
Здравейте момичета и от мен !
Много ви се радвам като ви чета !Забавлявам се на макс !Настроението ми се оправя !
Луси , Caroline,enciklopedya1 ,Благодаря за сутрешното кафе ,ухае страхотно !!!  love001 newsm10
Завиждам ви благородно и ще чакам снимки ,че да ви видя всички на едно място !!!
Ако пък имате нет в хотела може и видеовръзка да си направим . newsm78
Но това вие ще решите  Naughty

Ами това е от мен !!!
цунки мунки от мен !!!  love001 newsm51

# 677
Добро утро и от мен.
След поредния нощен дъжд слънцето се усмихна ....
Още 25 часа до голямото приключение наречено Търново ...
Чувствам се като 15 годишна  - въодушевена и ентусиазирана ...
Мисля си с обич и грижа за вас -дано да сте здрави вие и близките ви хора, дано да нямате проблеми,   за да можем всички да се насладим на мечтаната и дългоочаквана среща.
Прегръщам ви приятелки мили.
Живи и здрави - до утре. Hug Hug Hug

# 678
  • Пловдив

Още едно кафенце за пожелание денят да е слънчев !!!

# 679
Добро утро дружки теменужки! Hug
Много кафета ,много пожелание,нищо от много глава не боли.
И аз съм в трепетно очакване  на срещата.все едно съм дете.
Утре сутринта тръгват 7-8 лъча на приятелството от цялата страна,за да се срещнем в Търново.Не остана.Дано всичко е наред с нас и близките ни за да се насладим на нашата среща.
При нас се показва слънчо,не е валяло но е студено.Чакаме повишение на температурата. Laughing
Шпунц дано да ти се е оправило настроението Hug
Хубав ден ви желая  bouquet

# 680
Девойки  Hugот мен!!  
Благодаря за кафето ,ох как ухае ,и закусчица има ще си взема мъничко!!
Завиждам ви благородно и се надявам някога и аз да ви видя.
Иве ,ще трябва да си пробваме ракията  newsm78

Девойки на страницата във фейса имам подарък за вас кошница с цветя те са за вас.

Хубав ден от мен Мадлена!!

# 681
Добрутро!
Мерси, мерси, мерси за хубавите думи и за кафенцата!

А на мен ми е притеснено и тревожно, че ви заразих неволно. Кой успя да се оправи с гадния вирус? Ако не - казвайте да ви пращам Петър Компютърджията, студент в НБУ, мило и възпитано момче.

Много хубав ден, че утре още по-хубав!
Луси, възхитително, че вече си с готов багаж! А аз мъдрувам какви парцалки да повлека в това променливо време.   
 bowuu

# 682
  • в сърцата на любимите ми хора
Ето съм и аз  Simple Smile Момичета, много от рано сте стегнали багажа. Аз още нищо не съм приготвяла, довечера ще хвърля наколко парцала в чантето - то за един-два дни няма и какво толкова да се приготвям. Здравче, Римар, Аиша, в 8 часа ще ви чакам на уговореното място /не казвам къде, та ДС - дядо Хаджи - да не ни изненада, че количката е малка  Simple Smile/
Дано и времето да е с нас, слънчо вече се показа, вероятно и утре ще е така. Ама каквото-такова. Хубав ден, момичета  Hug

# 683
  • София
Добро утро,момичета!
  До срещата в Търново остават броени часове.Искам да съпреживея с вас щастливите емоции ,които ви чакат.Този път не мога да бъда с вас,за което безкрайно съжалявам.Но знам,колко щастлива и зареждаща ще бъде тази среща.
  Аз вече чакам Вики и Еми.До обяд трябва да пристигнат.Тръпна в очакване и наистина,не съм сигурна дали няма да плача след самолета!
   Весело изкарване ! Прегръщам и целувам всяка от вас!

# 684
Хайде не останааааааааа,ракията се охлажда,апарата се зарежда ,банския е сложен в куфара ха ха.Кафенето ни очаквааааа! Drunk smile3509 lalalala  :  food010

# 685
# 686
Eхеее.... и аз съм като децата.... hahaha от вълнение за срещата , Нищо не ми се подхваща из къщи.... Вече съм настроена празнично... hahaha
Моят апарат също се зарежда , но за банският не съм се сетипа... Да го слагам ли в куфара...???
Моята ракия  е в куфара. Няма да я охлаждам , ще я пием с  лед Laughing Drunk
Яжка Hug ние също съжаляваме , че няма да си с нас ,но ... пък имаш си други радости...Приятно изкарване с Вики и Еми. Няма да плачеш след тях.... живи и здрави да са и важното е да са добре всички .newsm10

За сега  55 55 55 55 Kissing Heart

# 687
Ох ,олекна ми-извадих корена на свекърва ми,а тя като е добре и мъжът ми е добре,а той като е добре и аз съм добре,а аз щом съм добре всички са добре hahaha Joy hahaha Joy hahaha

# 688
                Привет и от мен!Аз сега си пия кафето,че пак тичах по етажите.Недка вчера не се чувстваше добре и ...... аз също.
                Сега ще пусна мапса,че да видя къде е този хотел Рашев. newsm78 Във ВТ нсе съм ходила поне 25 години и ми е чужда планета. Laughing
                За какъв багаж говорите  newsm78 аз мятам пижамата и скачам в дънките!За два дни ми е достатъчно. Laughing Чадърът си ми е в чантата,а бански не ми трябва - не обичам басейните .Явно ще хващам горите или ще ви гледам от кафенцето. Wink
                Лек и спокоен ден и внимавайте с багажите - трябва да се носят! Laughing

# 689
  • Кубрат/ Пишурка

Днес се навършват 6 месеца от смъртта на Мариела! Лека й пръст! Много ми липсва! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт