Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXVIII

• 56 193
  • 731
  •   2
Отговори
# 255
Джесика, морков, вирнати крака- ти един друг филм май рисуваш
А ти май не си го гледала внимателно. Grinning (Стриптийз сцената беше бая дървенка, не я търси.)

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди половин година съм го гледала, но помня за кое иде реч. Обаче негледалите какво ли биха си помислили при такова описание Wink Joy.

# 257
Много харесвам филма Такъв е животът .. Просто бих го гледала пак и пак.. с удоволствие бих гледала някакъв подобен,но просто не се сещам кой.

# 258
  • В един копнеж!
Много харесвам филма Такъв е животът .. Просто бих го гледала пак и пак.. с удоволствие бих гледала някакъв подобен,но просто не се сещам кой.

27 рокли
P.S. I love you
Призраци на бивши гаджета
и т.н. Само препоръчвам!

# 259

27 рокли
P.S. I love you
и т.н. Само препоръчвам!

Благодаря : ) .. ще ги проверя, а 2-рия всеки път се отказвам от него,че ми изглежда бозичка..

# 260
  • В Космоса
"Джолийн" и аз го позабравих, забравих и как съм го коментирава първоначално. Което ми е останало е, че историята е такава, че би смутила и разцъкала езика на доста хора (жени). Кореспондира с реалния живот, въпреки преекспонирането. Обичам да харесвам неположителни образи. Джесика е перфектна - измита, неизмита, страшна е!

# 261
  • London

27 рокли
P.S. I love you
и т.н. Само препоръчвам!

Благодаря : ) .. ще ги проверя, а 2-рия всеки път се отказвам от него,че ми изглежда бозичка..

Точно втория е най-добрия от предложените. Peace

# 262
  • London
А с Джесика много ми допада филма ''The Help'' , изключителен филм е. Mr. Green

Много харесвам и поредицата за Аника Бенгсон. Не знам дали сте я гледали с Малин Крепин. Peace

# 263
Момичета,благодарение на това,че попаднах на темата прекарахме страхотни дъждовни следобеди с мъжа ми..Гледахме Най-добрата оферта,впечатлена съм и сега свалям всичко препоръчано на Торнаторе,благодаря!
Гледахме също и Зимна пеперуда..след края се гледахме пет минути и не можехме да асимилираме случилото се,много ми се гледа още нещо за Северна Корея ,идеи?

# 264
Искам да гледам The blue lagoon , някой да има мнение за него ?

# 265
Детско филмче.

# 266
  • Belgium
Аз влизам да препоръчам The English Teacher (http://www.imdb.com/title/tt2055765/) с любимата ми Джулиан Мур  Grinning

Изтеглих го без никакви предварителни очаквания или препоръки, само по резюме. Определено ми хареса, филм със силен литературен привкус, увлекателна история и симпатичен макар и леко предвидим край. Грег Киниър е допълнителен бонус. Препоръчвам  Peace

Някой да е мяркал из торентите читаво копие на The Big Wedding (http://www.imdb.com/title/tt1931435/) ?

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 22:02 от Лу

# 267
  • в сърцето на един мъж...
Цитат
P.S. I love you

Той си заслужава най-много. А ако случайно ти попадне книгата, прочети и нея.

Лу, на Английския учител много му се чудех, но го оставих за по-нататък. Щом го препоръчваш, вероятно ще го гледам и него скоро Embarassed А другия филм не се вижда Peace

П.С. Наскоро го мернах нейде, но не знам дали копието е добро.

# 268
  • Belgium
Geia, оправих линка. Филмът е новата комедия с Робърт Де Ниро  Laughing

The English Teacher си мисля, че ще ти допадне, разбира се не е разтърсващ шедьовър, но спокойно бих му дала 6 от10. Ще чакам да споделиш като го гледаш Laughing

# 269
  • London
За Северна Корея и Южна Корея два филма по действителен случай мога да ти препоръчам

The Front Line и Memories of Murder !!! Гарантирам ти приятно време пред екрана. Hug

Общи условия

Активация на акаунт