iHerb- Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 44-та тема

• 50 164
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
Колагенът или хидролизираният желатин са прости аминокиселини и не е нужна намеса и разграждане(хидролизиране) от пепсин,трипсин и други ензим.  Т.е разтворени във вода и прокарани чрез нея до горния дял на червата , влизад директно в кръвния поток.

И с хранене да ги приемате, пак не е никакъв проблем.  Това, което денис казва за стомашните сокове, че пречели и тн. , е пълен майтап... В случая с колагена те не играят никаква роля Simple Smile

Проблем е обаче , ако водата, в която е разтворен колагена, разреди храносмилатените сокове, които са нужни  за разграждане на вече поета храна.  Това е единственото лошо, което може да направите. Но самият колаген вече си е хидролизиран и нищо не може да му попречи да се усвои.

Поздрави!

Аз питах за коластрата, не за колагена  Peace

# 316
Да, извинявам се... прекалено бързо чета. Прочел съм колаген.. моя грешка  Embarassed

# 317
  • София
С е д м и ч н а    п р о м о ц и я

При покупката на Органичен чай  A Leaf Organic Tea  получавате  Чаша за чай с инфузер   само за $ 2.95!

При покупката на Органично кафе Just A Bean Organic Coffee   получавате Чаша за кафе за път  само за $1.00

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 318
  • Wolwedans
Denis_d,
искам да те попитам какви добавки може да приема малка тенисистка на 10-11 години (около 40-42 кг), която в момента спортува изключително интензивно- всеки ден тренировка, в края на всяка седмица- състезание. Трябва и нещо за енергия преди тренировка, както и след това нещо за бързо възстановяване, защото на следващия ден цикъла се повтаря. И все пак да е съобразено по вид и доза с подрастващия и организъм. Здраво дете е, няма алергии и хронични заболявания.
Много благодаря предварително Hug  bouquet

# 319
  • София
Denis_d,
искам да те попитам какви добавки може да приема малка тенисистка на 10-11 години (около 40-42 кг), която в момента спортува изключително интензивно- всеки ден тренировка, в края на всяка седмица- състезание. Трябва и нещо за енергия преди тренировка, както и след това нещо за бързо възстановяване, защото на следващия ден цикъла се повтаря. И все пак да е съобразено по вид и доза с подрастващия и организъм. Здраво дете е, няма алергии и хронични заболявания.
Много благодаря предварително Hug  bouquet

Спортните добавки за сила, възстановяване, тонус са предназначени за възрастни индивиди и не е редно да ти препоръчвам подобни продукти за толкова малко дете.
Ще посоча няколко- най-общо -  а ти се посъветвай със спортният им лекар или треньорите.
Напр. АК / за сила и възстановяване/, Глутамин / за възстановяване/  Изотонични напитки  /компенсират загубата на електролити - витамини, минерали/
Напр. Глутаминът е много полезен за децата, има го дори е адаптираните млека - но в случая дозата ще е по-голяма и лекар трябва да прецени

Детето може да пие:
Мултивитамини
Рибено масло
Коластра
... и хранителния режим - той е най-важен - оптималния прием на калории от Мазнини, Белтъчини, Въглехидрати - силата  и издържливостта идва от правилното хранене

ПП. Не всички Изотонични напитки са подходящи за деца

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 320
  • Wolwedans

Ще посоча няколко- най-общо -  а ти се посъветвай със спортният им лекар или треньорите.
Напр. АК / за сила и възстановяване/, Глутамин / за възстановяване/  Изотонични напитки  /компенсират загубата на електролити - витамини, минерали/
Напр. Глутаминът е много полезен за децата, има го дори е адаптираните млека - но в случая дозата ще е по-голяма и лекар трябва да прецени

Детето може да пие:
Мултивитамини
Рибено масло
Коластра
... и хранителния режим - той е най-важен - оптималния прием на калории от Мазнини, Белтъчини, Въглехидрати - силата  и издържливостта идва от правилното хранене

ПП. Не всички Изотонични напитки са подходящи за деца

Благодаря ти много.   bouquet За коластра и мултивитамини съм горе долу ориентирана, опитвам се от известно време да следя темата доколкото мога, но за рибено масло може ли нещо да ми препоръчате за кандидат тинейджъри. Както и добър Глутамин или АК, а те ще си попитат дали изобщо и в каква доза могат да приемат подобни добавки. Просто да ме ориентирате в морето от фирми предлагащи такива неща.
И последен въпрос- има ли някакви храни в сайта- например протеинови блокчета или нещо такова, които да са добри.
Така или иначе са решили да я "подхранват", защо не е от най-ящните, даже си е малко своенравна в храненето...
Благодаря отново  bouquet

# 321
  • София
Ally_t

Рибено масло
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … fl-oz-200-ml/8768
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Super-Omega-3-Gems-Fish-Oil-Co … ee-Soft-Gels/2799

Айхерб не предлагат хубав глутамин
Протеин - на Синтракс  /не се предлага в сайта, може да се купи в БГ - магазините на HealthStore/, много чист, качествен с висок % АК, лесно разтворим и много вкусен

Протеинови барове - те са различни, освен протеин / суроватъчен, яйчен или пък казеин/  може да съдържат витамини, минерали,ВСАА, Глутамин  или пък зелен чай, Л-карнитин и т.н. разлини в-ва

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 18:50 от denis_d

# 322
  • Wolwedans
Денис, безценна си!  bouquet

# 323
  • Пловдив
Нямам 2-ри мейл и т`ва е... Crossing Arms Cry

# 324

влез в профила си на сайта и провери какъв е статуса на поръчката
https://www.iherb.com/myaccount/profile в Order History

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 325
  • Пловдив

Пише shipped out...значи все пак е тръгнала,нали?

А какво се прави с Gift Code???Ползва се при следваща поръчка ли?

# 326

Пише shipped out...значи все пак е тръгнала,нали?

А какво се прави с Gift Code???Ползва се при следваща поръчка ли?

тръгнала е, да
Gift Code е този за намаление при първа поръчка, когато някой друг го ползва, получаваш малка парична награда от сайта  Peace

# 327
denis, заинтересува ме изказването ти за рутина. И аз като  приятелката ти имам малки сини петна от спукани капиляри. Добре ли ще е да пробвам с пиенето на рутин? И каква форма на витамина би ми препоръчала?
Другият ми въпрос е свързан с рибеното масло. Пия го вече от две години, правя малки почивки, сменям фирмите. Иска ми се да го сменя за известно време с крил маслото. Какво би ми препоръчала?
И много ти благодаря за компетентните съвети които ни даваш   bouquet

# 328
  • Бургас
И аз имам подобен проблем - много лесно ми се появяват синини, от леко удряне и седят дълго. Освен това от скоро по ръцете, краката почнаха да ми се виждат повече вени, ама аз съм и със светла (по-прозрачна кожа). Не са като разшитените вени де, но си ги забелязвам.
На 21години съм..
Ако може някой да ми даде съвет.. Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 18:45 от sunny91

# 329
  • София
denis, заинтересува ме изказването ти за рутина. И аз като  приятелката ти имам малки сини петна от спукани капиляри. Добре ли ще е да пробвам с пиенето на рутин? И каква форма на витамина би ми препоръчала?
Другият ми въпрос е свързан с рибеното масло. Пия го вече от две години, правя малки почивки, сменям фирмите. Иска ми се да го сменя за известно време с крил маслото. Какво би ми препоръчала?
И много ти благодаря за компетентните съвети които ни даваш   bouquet

Ето предложение за Рутин:
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Rutin-500-mg-100-Tablets/1709

аз предпочитам и съм купувала този продукт, http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Bio-Rutin-Complex- … g-90-Tablets/1650  ,но може да те притеснява предупреждението / което е от скоро/:
Special Note:
California Prop 65 Warning: This product contains a chemical known to the State of California to cause birth defects or other reproductive harm.

което според мен е за силиката - тя фигурира в списъка /Други съставки/, но я има и в други продукти, за които не предупреждават.

Масло от Крил
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Real-Krill-Enhanced-with-DHA- … el-Capsules/23980
http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Krill-Oil-60-Licaps-Capsules/39998

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Общи условия

Активация на акаунт