Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 577
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
Супер мерси,нашите петна са от плод и по панталон и тениска Rolling Eyes
Ще стане, сокът при мен беше прясно изцеждащ се, когато обърнах купата и напръсках хавлията,  така че е същото. Но пери веднага, ако е още прясно петното.

# 151
момичета и момчета, моля похвалете цветоулавящи кърпички  Praynig последните ги купувах от Карфур, бяха добри горе долу.

Най-много съм доволна от тези:
Скрит текст:

И пак да питам:
Някой ползвал ли е течен препарат за пране Frash /на а-то отгоре има две точки/ и как е като качество?

# 152
  • София
Добър ден!  bouquet
Моля ви за помощ.... Wink
В Пени има Dixan Gel на промоция от днес,но съм дооооста далече тези дни от там.Никой в къщи не може да ми помогне и за това вие сте спасението ми.Питането ми е-какъв е,за цветно,бяло/според мен универсален/,произход? Само погледанх брошурата в нета,но не мога да увелича мащаба заради проблем с компа. А ако става-да пращам домашните да купят!
Сърдечно благодаря и се извинявам за глупавите въпроси...ама...пуста мания!!!! Simple Smile
Слънчев и усмихнат ден на всички от мен! Hug

# 153
Погледнах брошурата на Пени. Диксан, който е в нея, е испански и не си струва. В смисъл, цената е добра, но гелът не пере хубаво. Нисък клас е.

# 154
  • София
Погледнах брошурата на Пени. Диксан, който е в нея, е испански и не си струва. В смисъл, цената е добра, но гелът не пере хубаво. Нисък клас е.
Guess Who сърдечно благодаря!  bouquet Съжалявам,че така се получи този път,но наистина не мога да го "видя" и прецених,че тук ще получа компетентен отговор.Което си е съвсем вярно Peace  bouquetСлънчев ден и повече усмивки! Simple Smile

# 155
Здравейте!В Лекси са заредили от този Dash http://m.discounto.de/Angebot/Dash-Color-Fluessigwaschmittel-201857/ 20 пранета за 8,39  newsm78 Какво е мнението Ви за него,струва ли си?Мисля,че надписите бяха само на немски,нямаше други езици на опаковката или поне не ми е направило впечатление  Thinking

# 156
  • Ланкър, планините Овнерог
момичета и момчета, моля похвалете цветоулавящи кърпички  Praynig последните ги купувах от Карфур, бяха добри горе долу.

Скъпи не купувам, защото не смея да пусна пералня без такива кърпички, а със скъпи ще ми излиза прекалено ценно прането. Най-доволна от по-евтинките съм от тези в Джъмбо - 15 кърпички за около 2лв. Последно взех едни от Карфур (не тяхна марка) за около 3лв, но определено не улавят особено цветовете.

# 157
  • Стара Загора
Моля, помогнете Praynig
Днес моята дъщеря изцапа бялата си блуза, предполагам с жълт прашец от един букет. Когато се прибрахме го третирах се препарат против петна на д-р Бекман, после сложих и малко Вениш, но .... ефект почти никакъв. Останаха жълтеникави петна.

Моля, кажете с какво мога да  ги махна или да избеля. Блузката е почти чисто бяла.

# 158

Най-много съм доволна от тези:
Скрит текст:

Още един глас и от мен за тези на Хейтман.

Моля, помогнете Praynig
Днес моята дъщеря изцапа бялата си блуза, предполагам с жълт прашец от един букет. Когато се прибрахме го третирах се препарат против петна на д-р Бекман, после сложих и малко Вениш, но .... ефект почти никакъв. Останаха жълтеникави петна.

Моля, кажете с какво мога да  ги махна или да избеля. Блузката е почти чисто бяла.

Аз периодично като си свалях дрехите от простора имах разни такива жълти точици. Луднах докато разбера от какво е. Оказа се, че е от ситните цветове на липата, които се разнасят във въздуха лятно време. Предполагам, че петната, които остават от прашец, са от същия тип. Аз лично ги махнах с препарат на Перилис, но не всички - някои се махнаха, други останаха. После останалите третирах с един препарат против петна на Хейтман с говежда жлъчка. Изчезнаха, така че мисля, че този на Хейтман е по-ефикасен от Перилиса.

И един въпрос към Гес Simple Smile - всички ли перилни препарати за цветно съдържат анти трансфер агенти или само по-добрите?

# 159
Здравейте!В Лекси са заредили от този Dash http://m.discounto.de/Angebot/Dash-Color-Fluessigwaschmittel-201857/ 20 пранета за 8,39  newsm78 Какво е мнението Ви за него,струва ли си?Мисля,че надписите бяха само на немски,нямаше други езици на опаковката или поне не ми е направило впечатление  Thinking

Ползвал съм такъв. Dash е нисък клас в немско, но според мен никак не беше лош. Аз останах доволен.

# 160

Ползвал съм такъв. Dash е нисък клас в немско, но според мен никак не беше лош. Аз останах доволен.

не мога да се съглася, че Даш е нисък клас е Гермния, въпреки че в табличката на Гес е даден така. По-скоро Meister Proper e ниския. А дори има и по-нисък, нарича се Vizir, който е с визията на Bonux. Lenor също го няма в табличката.

# 161
Аз от Dash-а не съм доволна изобщо.
При това такъв донесен от Германия.
Става, но за съвсем не изцапани дрехи.

# 162
Здравейте!В Лекси са заредили от този Dash http://m.discounto.de/Angebot/Dash-Color-Fluessigwaschmittel-201857/ 20 пранета за 8,39  newsm78 Какво е мнението Ви за него,струва ли си?Мисля,че надписите бяха само на немски,нямаше други езици на опаковката или поне не ми е направило впечатление  Thinking

не мога да се съглася, че Даш е нисък клас е Гермния, въпреки че в табличката на Гес е даден така. По-скоро Meister Proper e ниския. А дори има и по-нисък, нарича се Vizir, който е с визията на Bonux. Lenor също го няма в табличката.

Именно. Не знам дали със сигурност попада в най-ниския клас, значи може би е в междинния, да кажем. Става въпрос, че със сигурност не е сред премиум продуктите, а според мен си переше идеално. Ленор не е включен в таблицата, защото когато Гес я пускаше, мисля, че още не се беше появил, ако не се лъжа, или току що беше излязъл. Vizir по-скоро мисля, че отговаря на Tide.

# 163
Поправям се - явно има хиляда и един вид Визир-а, защото немския наистина прилича на Bonux. Crazy Спомням си, че съм виждал разни други, и аз не знам какви, които пък приличаха на Tide.

# 164
В някоя от "перилните" теми се коментираше препарат за дезинфекция на пране. Не го откривам. Моля който е ползвал да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт