Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 586
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Аз също съм доволна от Савекс-магнолия, ИЗИ, Бинго.И само прахообразни. Рядко  течни.За омекотител най -вече зеления Ленор!В момента съм със синя Малиция-омекотител,но изобщо не съм доволна!Развалили са и нея!Аз обичам трайни и наситени аромати!Като ще е е! Гарга рошава да е !

# 226
Да си кажа за петната, геловете и цветовете.
Понеже дрешките на малкия повечето са цветни, ги пера с гел за цветно.
В момента всъщност ползвам Савекс с ябълка и магнолия, който май е универсален.
Много съм доволна. Няма да пиша за аромата, че ще прозвуча точно като в рекламата.
Но петната си пере.
Преди това се измъчих с черния Первол. Ни цветовете запазва, ни петна пере.

По принцип и аз съм доволна от Савекса,но купих някакъв-White Lily-мирише ми лошо.На някаква химия,като препарат против насекоми.Така си стои.

# 227
Момичета идея как да разбера един Диксан за какво пране е? Всичко е на гръцки  Crazy Обикновено взимам Скип и знам, че той е универсален някакъв, ама Диксана?

Ей с такава опаковка е:

# 228
В последно време ползвам омекотител DUEL (жълтия). Много  ми харесва аромата и е много силен. Като извадя прането се ароматизира целият апартамент + това се задържа и след изсъхване на дрехите.

# 229
Момичета идея как да разбера един Диксан за какво пране е? Всичко е на гръцки  Crazy Обикновено взимам Скип и знам, че той е универсален някакъв, ама Диксана?

Ей с такава опаковка е:

универсален, но по-скоро е за бяло, скоро го коментирахме напред в темата.

В последно време ползвам омекотител DUEL (жълтия). Много  ми харесва аромата и е много силен. Като извадя прането се ароматизира целият апартамент + това се задържа и след изсъхване на дрехите.

за омекотител Duel съм чувала само лоши отзиви. Хубаво е, че има и някой доволен. Hug

# 230
Bенито, благодаря  Hug

Значи ще го ползвам универсално, пък...  Crazy
И ще прочета предните коментари.

# 231
 Мъ℘♥Мяɣ, това е Dixan активна пепел и е за бяло пране.
Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663395.720 - първият пост е на Guess Who и всичко е подробно обяснено.

# 232
Мъ℘♥Мяɣ, това е Dixan активна пепел и е за бяло пране.
Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663395.720 - първият пост е на Guess Who и всичко е подробно обяснено.

Да и аз стигнах до един друг неин пост, та видях... Значи само за бяло, лошото е, че аз винаги имам и по нещо цветно бялото трудно ми се събира  Mr. Green Значи пак ще поръчвам Скип, че ми е на привършване!

# 233
Мър Мяу от къде ще си поръчваш  СКИПА?

# 234
Мър Мяу от къде ще си поръчваш  СКИПА?

От една жена, ходят често до Гърция и носят доста прах насам  Wink

# 235
  • София
Има ли в Гърция Скип за цветно? Досега от коментарите останах с впечатление, че в Гърция всички препарати са универсални, наскоро били пуснали Ариел за цветно само...

# 236
  • София
Има ли в Гърция Скип за цветно? Досега от коментарите останах с впечатление, че в Гърция всички препарати са универсални, наскоро били пуснали Ариел за цветно само...

Миналата година нямаше Peace

# 237
Някой да ми пусне линк за пазаруване от България на  вносен прах!Ще поръчвам онлайн!

# 238
  • гр.София
Някой да ми пусне линк за пазаруване от България на  вносен прах!Ще поръчвам онлайн!

Тук са предимно английски и гръцки препарати.Според мен заслужават внимание.
http://tmbrands.bg/index.php

# 239
За ИЗИ-то: нямаше малка кутия за цветно да пробвам и взех от 11 лв за 40+4 гратис дози.
Мисля, че добре пере, но никак не мирише и се налага да си взема и ленор  Tired

Имаше един гръцки течен Ариел на сметка - още ме е яд, че не си взех от него...

Общи условия

Активация на акаунт