Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 13

• 81 560
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Ланкър, планините Овнерог
Впечатлена съм от розовия Бинго (омекотител). Прибрах дрехите полусухи от вън, преди да завали, сега стаята яко мирише. Не знам колко съм критерий, де - този Коколино с бергамонт не можа да ме накара да го купя с миризмата си (на два пъти посягах, на мъж ми го давах да го души, не ни хареса въобще). Като гледам, май съм единствена.

# 541
За Бинго  омекотител.розов  Peace PeaceНо има два  Бинго.Единият е с права бутилка , а др. е от по-скъпия.Дай снимка  ако може!Аз също съм доволна от бинго омекотител !

# 542
  • Ланкър, планините Овнерог
Ето този

# 543
Точно този  Peace newsm10

# 544
  • Варна
Впечатлена съм от розовия Бинго (омекотител). Прибрах дрехите полусухи от вън, преди да завали, сега стаята яко мирише. Не знам колко съм критерий, де - този Коколино с бергамонт не можа да ме накара да го купя с миризмата си (на два пъти посягах, на мъж ми го давах да го души, не ни хареса въобще). Като гледам, май съм единствена.
И аз харесвам Бинго - белия. Не съм пробвала розов, може и той да ми хареса.
А че не ти допада Коколиното - няма чудно, като с всички аромати е, нали не всички ходим с един и същ парфюм.
И сега се сещам, че като си купих Коколиното, по пътя назад се чудех защо ли го взех, като ми харесаха и други, но откакто го ползвам, все се страхувам дали ще има, след като го свърша.

# 545
  • Бургас
Днес си купих и Persil Expert Pure & Natural. Просто не мога да се спра, когато пуснат нещо ново, а и този ми е сред любимите. Мирише много хубаво.

А този Персил има ли го свободно по магазините?

# 546
Моля, препоръчайте ми възможно най-неароматизиран препарат за цветно. Предпочитам течните, но вече и на прах съм навита, стига да не мирише толкова. В къщи почва отчаяно кихане при отворена врата към балкона, на който съхнат дрехите. Благодаря.

# 547
Моля, препоръчайте ми възможно най-неароматизиран препарат за цветно. Предпочитам течните, но вече и на прах съм навита, стига да не мирише толкова. В къщи почва отчаяно кихане при отворена врата към балкона, на който съхнат дрехите. Благодаря.
в ДМ има препарат за цветно - май Денкмит течен, който не мирише на нищо. Аз затова не си го купих, защото аз пък обичам ароматите.

# 548
Nara , на Персил Сензитив течен вариант аромата е много, много слаб, пере прекрасно, не смесва цветовете, изпира ужасни петна.

# 549
за прахта с ръце и крака гласувам за българското ИЗИ (за цветно). ич не вонее след пране  Joy , а пък и по-евтино излиза.

# 550
  • В море от любов
Вчера като бях в Карфур видях, че има нов италиански Ленор, взех един да опитам, цената му беше 3.65лв, някой вземал ли е до сега?

# 551
Днес си купих и Persil Expert Pure & Natural. Просто не мога да се спра, когато пуснат нещо ново, а и този ми е сред любимите. Мирише много хубаво.

А този Персил има ли го свободно по магазините?
Да, разбира се. Има прах и течен за бяло.

# 552
Много благодаря на всички! Ще пробвам предложените варианти.

за прахта с ръце и крака гласувам за българското ИЗИ (за цветно). ич не вонее след пране  Joy , а пък и по-евтино излиза.

На пре*би другарче ли играем? Simple Smile Имам спомен, че баш ти беше потресен от "аромата" му , ама може и да бъркам.

# 553
  • софия

На пре*би другарче ли играем? Simple Smile Имам спомен, че баш ти беше потресен от "аромата" му , ама може и да бъркам.
Аз отговорно препоръчвам Изи. Ясно беше, че Бонгич имаше проблем с пералнята, а не с препарата.

# 554
O, ще го пробвам ИЗИ-то задължително, и без това прането вкъщи е подложено на апартейд - една част се пере със скъп, друга - с евтин препарат.

Общи условия

Активация на акаунт