КИВИ + КОМ = КИС - 25

• 59 431
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Луси, аз в такъв момент искам на всекиго да повярвам. Бих се срещнала и с професора , бих отишла и в клиниката. Бих чула всяко едно мнение с надеждата да се окаже различно. Не бих се колебала и бих действала. На професора ми се струва обаче че бих разчитала повече!!!!

Успешен ден момичета Hug

# 421
Луси, задължително се обади и на двете места. Иди на преглед, виж какво ще ти кажат и чак след това избери на кого да се довериш. Нямам познания за алтернативното лечение на рака, но ако всички други възможности се изчерпят или пък ако прецениш, че това лечение ще има положителен резултат, защо пък да не опиташ? Не изоставяй нито една възможност непроверена.

Хубав ден, момичета. Аз днес съм "уличница" - имам да свърша маса задачки навън.  Joy

# 422
Добро утор!

Луси, аз в такъв момент искам на всекиго да повярвам. Бих се срещнала и с професора , бих отишла и в клиниката. Бих чула всяко едно мнение с надеждата да се окаже различно.

ПОДКРЕПЯМ  Peace, Люска, не се отчайвай и не губи надежда!
Между другото- този блок 531, през booking.com излиза по-евтино:
http://www.booking.com/hotel/bg/blok531.bg.html?aid=323176;label … ailability_target

# 423
Мила Люси, благодаря ти за прекрасното настроение, което си ни поднесла със закуската и кафетата!  Heart Eyes

По повод твоето колебание- веднага се обади да си запишеш час при този професор, съчетай го с прегледа в клиниката . Не пропускай и двете възможности! Аз пък вярвам и на алтернативната медицина. друг въпрос е ,че шарлатани има навсякъде. Действай, миличка и ще успееш, вярвам в това!  Praynig

На цялата компания пожелавам хубав  ден!   bouquet

# 424
  • Пловдив
Луси, аз в такъв момент искам на всекиго да повярвам. Бих се срещнала и с професора , бих отишла и в клиниката. Бих чула всяко едно мнение с надеждата да се окаже различно. Не бих се колебала и бих действала. На професора ми се струва обаче че бих разчитала повече!!!!
Успешен ден момичета Hug

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 Аз също мисля като Юлето1 Peace
Всяка една възможност която имаш я използвай.

Аз съм утрепана от работа днес пък и на спах добре нощес.
В 1ч виках полиция ,че срещу нас в блока биеха едно дете и така плющяха шамарите и така крещя милото че се обадих на полицията. Докато дойдат то спря и не разбрахме от кой апартамент идваше.
Така ми стана гадно че не заспах до 4ч . и в 5:30 станах за работа ,от там да фугирам една баня но не можах да я свърша ,че много голяма .Нищо и утре е ден.
Тези дни все гадни сънища сънувам и чаках лоши вести и дойдоха Sad Tired
Стринка ми е починала в 6 часа тази сутрин и аз няма да мога да отида до село на погребението . Бог да я прости! Отивам да полегна малко че очите ми се затварят. Peace

# 425
Зиче,  Hug ,съжалявам за загубата ти.Бог да я прости жената!
Аз влязох тук с боен вик-Юхууууу,черпяяяяя,черпя всички ви по ред,кой с каквото иска.А повода-приеха малката дъщеря по първо желание във варненската търговска гимназия-митническа и данъчна администрация с испански език.Някои във фейса вече видяха.

# 426
  • Пловдив
БРАВОООООО ЛЮСКААААААА... БРАВО НА ДЕТЕТО!!! newsm44 newsm68 newsm68

# 427
Браво Люска! Честито! Това е голям напредък за вас! ......Здраве и успех пожелавам на всички ви!.....  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зичеее и аз снощи виках полиция..... Mr. Green ....
Скрит текст:
..До нас има хотел.....В хотела имаше късен детски Рожден Ден....Мдаааа....Всичко много хубаво ,докато не стана 22:30....После 23:30...Хоата от хотела почнаха да правят забележки,обаче никой не реагира.......Децата викат,крещят.....не се трае......В един момент едно дете се провикна.,..."Мамо бееее....Защо днес няма да си лягам,а трябва да седя и да играя??????" ..... Rolling Eyes Тва ме изкара на балкона и видях как майката нагъваше разни коктейли,с цигара в ръката и .....Напляска детето,дето сигурно всяка вечер е слагала да ляга рано,а сега го бие,защото иска да ляга..... ooooh!
...За 11 мин. дойдоха от полицията и "разтуриха седЕнката"........Настана мир и тишина...

# 428
Позволявам си да дам мнение относно лекар и това е доц.Юлиянов от Университетска болница в Стара Загора.Успех в борбата пожелавам!

# 429
  • Видин
Здравейте, момичета Hug

Люска, току що гледах снимката във фейса PeaceМного ви се радвах!
Не пропускай нито една възможност и среща с лекари, търси, питай, опитвай!Ние сме с теб, ако ти трябват още пари ще съберем, само не се предавай! HugУспех, миличка! Hug

Еленце, какво става при вас?Как сте? Hug

Зиче, Бог да прости стринка ти! Flowers Rose Flowers Rose
Ти се пази, не се преуморявай Hug

Момичета, дайте идея за подарък за 50 годишен юбилей на мъж.
Комшията ни покани на празника, сега съм в питанка какво да вземем newsm78

Гушки!Изчезвам, че имам доста работа Crazy

# 430
Мъж в зоомагазин:
- Имате ли нещо... к’вото и да е, само да е говорящо?
- Да. Говореща стоножка.
Купил я, завел я вкъщи, нахранил я и я попитал:
- Да се разходим?
Мълчание.
- Кажи, бе! Да или не?
Мълчание.
- Малко само... до пред блока
Тишина.
- Гадовеее! Прецакахте ме, майка ви да (пиу-пиу:)! Това, ако е говорящо, аз съм, аз съм...
- Трай бе, истерик! Обувам се.

# 431
Зиче, милото детенце, дано не е редовна практика да го шамаросват така...
Моите съболезнования! Мир на душата й на стринка ти!

Луси, браво на детето! Все повече успехи да има!

Жаки, ако пие вино или пуши - може нещо в тази насока - някой красив комплект тирбушон с тапа за бутилки, или някой красив пепелник със запалка. Другото, което ми идва на ум - кожен колан с портфейл.  Hug

Мастерче, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 432
Здравейте!
Люска, браво на детето. Все така да й се случват първите желания! Поздравления и за вас, че сте я убедили в избора на добро училище.
Зиче, светла й памет на стринка ти.
Мастерче  Joy Joy Joy
Жаки, ние бяхме скоро на такъв юбилей и подарихме картина (по желание на семейството на рожденика). Иначе аз имах и други идеи - за комплект ножове или буренце вино.

На мен ми е нещо прекалено лятно, чак мързеливо. Другата или последващата седмица мисля да си пусна два дни отпуска+ събота и неделя и да мръднем някъде семейно, че и ММ ще е отпускар. И това ще ми е за лятото, повече отпуска не ми се полага по това време на годината.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 15:31 от rozali

# 433
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, момичета...

Люска поздравления за детето.   bouquet

В другата тема прочетох пост, който честно казано лично мен ме уплаши. Не зная дали сте го чели. Люси, това дали няма да те разколебае... Ма... му и орисия...
Аз тия дни само със зъби се разправям и ме боли и отделно другите неща и ... така. Ама трябва , всичко трябва да се преодолява някак..

Благодаря на всички, които мислите за нас. Hug

денят е облачен и скапан, ама поне в душичките ви да е слънчево...

Мастер, този виц е... rotfImbo

# 434
и МЕН МИ Е МЪРЗЕЛИВО.... чак се чудя - да е горещо не е горещо... да вали - не вали... а що ми се спи така? Нощес не можах много да спя.
Имаме коте - пак - и пак женско. Не стига че женско ама и грозно ooooh!
ма аз съм такава...познавате ме. Затова имам и 2 кучета... Щото някой като ми каже - намери ми - и аз му търся. Той после го неще и аз се сдобивам с армагани.
Та комшийката ми / инвалид, ми вика - искам котенце - не ме бърка какво ще е - само да е котенце. Откога търся и не намирам. И аз и обещах да и намеря.
По една случайност обаче миналата вечер в двора на ателието се появи едно черно рошаво с оранжеви петна тук там.. Мима му дала мляко, и вика - моля те вземи го - щото децата ще му направят нещо. Цял ден го гонели и го мачкали. Погледнах го - женско- аз неща женски котета. И се сетих че комшийката ми искаше коте миналата седмица - и викам тъкмо ще я зарадвам...
Горда отивам снощи да и го занеса . С Янаки заедно с кашончето... ми..тя си намерила - нещяла вече друго... Ма всяка вечер се виждаме до оградата как не каза за коте че си намерила.
И... аз какво да правя... оставих го...няма да го гоня я.
И сега имам коте. нощес спа в обувката ми , а тази сутрин го заварих да си играе с листата на хостата - което ма хич не ме очарова. Щото ги беше направило на ресни...
Ма все пак по тази причина имам 2 кучки ,ф които последното бягане изпочупиха лилиите в езерото... Нали ако е една няма да щурее и ще си лежи до краката ми...ама 2 пощуряват

И тъй де - казах си мъката
Мари? няма те нещо? Дано сте добре Praynig
Луска и аз видях снимката. Много сте хубави - наистина. Ей заради тези любими хора трябва да се държиш миличка!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт